evolve goTraxx Bratislava

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hladam daku dobru dusu ktora vlastni tento GPS modul, chcel by som ho len pripojit na par minut k telefonu a k pda ci sa sparuju a ci najdu poziciu, lebo chcem ho kupit ale ani jeden predajca neni ochotny mi toto umoznit.
DIK MOC :wink:
osoba by mala byt z BA (heh toto jak daka zoznamka :-D )

//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 11:17 )
tak inak :-D ma tu dakto v BA daky externy GPS prijmac a mohol by zdelit skusenosti ??? :-)
MaRmAR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaRmAR »

Runes napísal:hladam daku dobru dusu ktora vlastni tento GPS modul, chcel by som ho len pripojit na par minut k telefonu a k pda ci sa sparuju a ci najdu poziciu, lebo chcem ho kupit ale ani jeden predajca neni ochotny mi toto umoznit.
DIK MOC :wink:
osoba by mala byt z BA (heh toto jak daka zoznamka :-D )

//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 11:17 )
tak inak :-D ma tu dakto v BA daky externy GPS prijmac a mohol by zdelit skusenosti ??? :-)
Ja som si minuly tyzden kupil Evolve CoolTraxx, ale ten ti asi nepomoze. Je to stand-alone GPS navigacia (mimochodom v skutku vyborna!).

Kód: Vybrať všetko

http://www.evolve.cz/?nix=produkty&kategorie=4&start=0&id_zbozi=18#ke_stazeni
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MaRmAR napísal:Ja som si minuly tyzden kupil Evolve CoolTraxx, ale ten ti asi nepomoze. Je to stand-alone GPS navigacia (mimochodom v skutku vyborna!).

Kód: Vybrať všetko

http://www.evolve.cz/?nix=produkty&kategorie=4&start=0&id_zbozi=18#ke_stazeni
jj nepomoze mne sa jedna oto aby som vyskusal kompatibilitu zariadenia s GPS ci si mozem kupit to co chcem lebo kupit daco co neubde spolupracovat z oboma aj telefonom aj PDA heh tak to nastve no
MaRmAR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:jj nepomoze mne sa jedna oto aby som vyskusal kompatibilitu zariadenia s GPS ci si mozem kupit to co chcem lebo kupit daco co neubde spolupracovat z oboma aj telefonom aj PDA heh tak to nastve no
A nemozes nabehnut do nejakej predajne, ofakeovat ich tam ze si to chces kupit a nech ti to daju vyskusat a potom ich posles do paze a pojdes si to kupit do velkoskladu? :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MaRmAR napísal:A nemozes nabehnut do nejakej predajne, ofakeovat ich tam ze si to chces kupit a nech ti to daju vyskusat a potom ich posles do paze a pojdes si to kupit do velkoskladu? :)
huh no prave ze niesu ochotny aj pri zaujme ze to cem kupit lebo momentalne je v akcii a ma vyjde lacnejsie v predajni ako napr v ageme, este lepsie je to ze ani samotny Evolve CR mineodpisuje na majl ked som mu dal par trivialnych otazok heh

//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 14:29 )
huh inak tak ma napada naco je dobra staticka navigacia kedze vsade nanu nadavaju, k comu to je dobre ??? kto zabil macka pu preco je obloha modra ????
MaRmAR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:huh no prave ze niesu ochotny aj pri zaujme ze to cem kupit lebo momentalne je v akcii a ma vyjde lacnejsie v predajni ako napr v ageme, este lepsie je to ze ani samotny Evolve CR mineodpisuje na majl ked som mu dal par trivialnych otazok heh

//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 14:29 )
huh inak tak ma napada naco je dobra staticka navigacia kedze vsade nanu nadavaju, k comu to je dobre ??? kto zabil macka pu preco je obloha modra ????
Ja mam Nokiu N80 a da sa k nej dokupit ten GPS modul, ale neriesil som to. Ked si predstavim, ze mi bude ten pomaly Symbian zobrazovat 3D-cestu; kym nieco ukaze, aj prejdem odbocku. Kupil som si radsej ten Evolve, lebo je upgradovatelny a to je super aj do buducna. Ten chipset vnutri na to iGo8 staci, navigacia je p slovensky, je v 3D, relativne aktualna (2008.04) ... co viac potrebujes? :) A mozes ju pouzit aj v mode "chodec", tj. mimo ciest (v lese na hubach?). A nechavam ju hodenu v aute, takze nezavadzia. ;)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to je sice fakt ale mne sa jedna o rozne GPS aplikacie pouzivane pri sporte a taktiez o vlastne mapy pomocou OZI exploler :wink:

No ok tak som to riskol objednal a cakam zajtra by mal byt pak zdelim skusenosti :-)
Napísať odpoveď