Zahrajme sa hru: Uhadni film!
secretary
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2008, 6:18 )
snad to nebude problem, lebo je to lahky film
//vyzera to snad ako oblek z divokeho zapadu? a videl si tam niekde suvislu travnatu plochu?
//ee, vsetci ste vedla. zatial poradim, ze je z roku 2005. druhy screen pridam zajtra
//hhh tak si to nakoniec uhadol, hojko
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2008, 6:18 )
snad to nebude problem, lebo je to lahky film
//vyzera to snad ako oblek z divokeho zapadu? a videl si tam niekde suvislu travnatu plochu?
//ee, vsetci ste vedla. zatial poradim, ze je z roku 2005. druhy screen pridam zajtra
//hhh tak si to nakoniec uhadol, hojko
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Film stary tak dva az tri roky, je to akcny film o chlapikovi, ktory sa odstahuje na vidiek aj so zenou. Jedneho dna sa vsak vrati chlapik s tou jazvenou tvarou lebo ho spoznal niekde v televizii ci v novinach, nakolko zabil nejakeho cloveka, ktory chcel prepadnut tu restauraciu (alebo nieco take), nakoniec ho vsak zabije a aj jeho sefa. Vo filme sa velkakrat vyskytuje pekna cierna limuzina, neviem ci nahodou Rover 300CC. Film bol az moc krvavy, ale dalo sa to to divat. Druhy screen pochadza z restauracie, kde toho chlapika navstivili. Nazov si vsak nespomeniem, mozno bude vediet holubar, lebo ak si dobre spominam, tak on mi ten film doporucil pozriet. Dufam, ze som dost pomohol a niekto si na ten nazov spomenie.
//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 2:31 )
A History of Violence (Historia nasilia)??? Herec s jazvou sa vola Ed Harris, ak by som nahodou netrafil film, tak aspon nech niekomu ulahcim pracu.
//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 14:41 )
Hrajte sa...
Virus: Ano, je to Mulholland Drive.
//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 2:31 )
A History of Violence (Historia nasilia)??? Herec s jazvou sa vola Ed Harris, ak by som nahodou netrafil film, tak aspon nech niekomu ulahcim pracu.
//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 14:41 )
Hrajte sa...
Virus: Ano, je to Mulholland Drive.
-
Old Dirty Bastard
Guru