Batman - The Dark Knight

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Batman (1989) a Batman Returns (1992) je prvy druhy diel ... batman to bol/je uzasny
Batman Forever (1995) je proste batman v podani Joela Schumachera .. nieje tam ziadna navaznost na predosle filmy od tima burtona
Batman & Robin (1997) pokracovanie forevera ale je to totalna hlupost, kktina ked som bol maly tak som to mal rad ale s odstuppom casu si clovek uvedomi ze to je totalna kravina , ved pozri sam a uvidis ake to je primitivne... hamba batmana
Batman Begins (2005) zase zaciatok v podani Christophera Nolana, je to skorej drama s viac realnym nadychom ako v ostatnych castiach...ale je to parada
The Dark Knight (2008) pokracovanie beginsu, sam si videl tak vies ake famozne je toto dielo ...

snad mas v tom prehlad aspon trosku
:)
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

no akurat som sa vratil z kina.... a myslim,ze 95% je uplne ze zasluzene hodnotenie... dobra dlzka, napatie od zaciatku do konca, hviezdne obsadenie - charizmaticky Bale sa mi kazdym filmom paci viac a viac(equilibrium,prestige,batman begins), akcne sceny super a nakoniec vazne vyborny vykon zosnuleho Ledgera... prsote jeden z naj filmov ake som kedy videl
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ja az tak ohromeny niesom. bolo to fajn ale Ironmana som si uzival viacej. mozno len niesom ten pravy fanusik Batmana :)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

proste nečakal som že budem dávať také veľké hodnotenie ale tento film vážne nemal chybu :!: Ledger v roli Jokera bol fantastický až mi zimomriavky behali po chrbte- zahral to perfektne(ževraj strávil mesiac sám v hotelovej izbe a ponáral sa do tejto postavy, je to tak ťažko komplikovaná psychologická postava že mu z toho preplo, škoda)ale jednoznačne odporúčam pozrieť
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Poviem to takto, do kina som siel s ocakavanim, ze filmu udelim 100%. Nestalo sa a ja si ho cenim na 95 (nezasluzi si byt na prvom mieste imdb), takze som trosku sklamany. Napriek tomu je to jeden z najlepsich filmov ake som kedy videl :)

A ako vidim, Morgan potiahol aj Shawshank Redemption pred Godfathera :P
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

vcera som na tom bol a je to najlepsia Batmanovka .. urobili z toho vazyn film co ej dobre ... vyborny film
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Top 250: #3
:nervozita:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

No podla mna to taky ultra-mega-super-perfektny film ako je vsade vykresleny nie je, ale nenudil som sa to je hlavne :) btw. batman sa mi pacil ovela viac ako zolik, ten jeho hruby hlas :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

v jednej recenzií to bolo pomenované ako rockerský barytón :D
Fin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fin »

Tak včera, aj keď s viac ako 2-týždňovým meškaním, som na to konečne bol v kine. Film splnil všetky moje očakávania, jeden z najlepších filmov aké som videl... keď nie najlepší. Všetci herci zvládli svoje roly excelentne, o Heathovi Ledgerovi ani nemá zmysel písať, jeho Joker bol jednoducho :smt023 Akurát mi zážitok trochu pokazil asi na 10 minút sa trasúci obraz a občasné problémy so zvukom... určite to nebola moja prvá a posledná návšteva tohto filmu v kine :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Predvcerom som bol na tom 2x v kine v TT. Ten film skutocne nema jedinu chybu. Uz nech je vonku DVD.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja som na tom bol vcera , ale co ja viem , na vacsiu blbost ako toto som uz davno nebol :D aleten Joker bol brilantny , ale inak nic moc.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

niet pochyb ze Christopher Nolan a Christian Bale su velmi dobry kamarati a tolko filmov co spolu natocili je fakt kamaratstvo ktore sa len tak v Hollywoode nevidi klobuk dole...
co sa tyka filmu, Nolan dokazal spravit z akneho filmu TOP film co je dost tazke ale v daka neustalej akcii a neskutocnym kontrastom v tom filme to nebol problem...
Co sa tyka Heath Ledgera :happyrespect: urcite oscar aj ked neviem jak mu ho daju :cry: nikde som nevidel take vcitenie postavy ako tu...
sceny ako hned na zaciatku vykradnutie banky zo 6typkov ostal 1,schodzka mafianov a Jokerov smiech no proste Unbelievable,nemocnica,spalenie Jokerovho podielu bez najmensich problemov,rozhovor s Batmanom v cele a nasledne aj s policajtom, no proste doposial bol pre mna najvacsi psychopat vo filmoch a serialoch Robert Knepper z Prison Breaku ale na Jokerka sa ani len nechyta a preto len ostava povedat Why So Serious? :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

MP4-23 napísal:niet pochyb ze Christopher Nolan a Christian Bale su velmi dobry kamarati a tolko filmov co spolu natocili je fakt kamaratstvo ktore sa len tak v Hollywoode nevidi klobuk dole...
Hmmm ja viem o troch, a ze by to bolo nejake zavratne cislo...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

joj uz prestante ja len cakam kedy to konecne dojde ku mne na vychod!!..asi na to musim skocit do ke alebo co...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v KE to tiez nedavaju..v druzbe co je asi najcharnejsie kino v KE to bezalo asi tyzden, nestihol som to, zial :/ hlavne ze batmana nahradil superhero movie, co je sracka nehorazna at a bude bezat ovela dlhsie
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

musel som to pozrieť dva krát aby som to pochopil :)
prvý raz som to kukal ako film iba tak príbeh som ani moc nesledoval ale na druhý raz mi to všetko začalo davať zmysel - husté
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Hmm tak ja pisem asi trosku neskoro [ mozno aj preto ze som nemal cas si tento film pozriet] a toboz by som to nepisal teraz keby som cakal na to kedy to dorazi aj do osamoteneho Svidnickeho kina . Teraz k veci .

Od zaciatku do konca som neodtrhol oci od obrazovky a to je co povedat.Akcia ako sa patri s drsnackym hlasom batmana a s roztrzitym mlaskanim Jokera su veci co mi rezonuju v hlave. Je to zvlastny film rovnako ako Prestige s tym rozdielom ze je napinavejsi a menej trapiaci bunky divakov. S uzasnou hudbou [ zas to skladal zimmer?] ktora je za 110% . Nolan do toho dal viac nez by samotny komiks mohol obsiahnut zalezi od toho co od toho cakame . Btw : stlacili by ste ten gombik ? : ))

"Give it to me , and I do what you should did 10 minutes ago "
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tak ja cakam na kino stale..a uz sa snad dockam lebo utorok to dojde do dalekeho trebisova... to je po rokoch film na ktory chcem ist do kina..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pozrel som si to a aj ked som neveril tak musim uznat ze ledger bol fantasticky.no nie len kvoli nemu sa oplati dark knighta zhliadnut.herecke vykony,fantasticka atmosfera,kvalitny dej ktory sa neustale posuval vpred za doprovodu kvalitnej akcie + nadupana hudba.nemam tomuto filmu co vytnknut a urcite si ho pozriem este raz,dva krat,tri krat,....
Napísať odpoveď