Formátovanie karty
Formátovanie karty
Kúpil som si microSD kartu od Kingstonu do mobilu Nokia 3110 classic. Problém je v tom, že mobil ju síce detekuje, ale nemá možnosť naformátovať ju. Neviete čo s tým?
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Formátovanie karty
Asi si k nej dostal aj adapter do citacky pam. kariet. Tak ju tam daj, strc do notebooku/citacky a PC a sformatuj ju tam. Ak si to urobil dobre, v PC/ntbooku bude mat nazov FAT32.Spyx napísal:Kúpil som si microSD kartu od Kingstonu do mobilu Nokia 3110 classic. Problém je v tom, že mobil ju síce detekuje, ale nemá možnosť naformátovať ju. Neviete čo s tým?
-
D!eSel_78
Star
Mozno otazka pritiahnuta za vlasy, skusal si toto - ked mobil kartu detekuje, chod do galerie, klikni na volby a nieje tam volba Formatovat kartu? To ja len ci si skusal zakladny postup, neviem ako s mobilom vies narabat, tak to neber zle.Spyx napísal:Hej. Ale pointa je v tom, prečo to nespraví mobil, keď v návode je napísané, že to má vedieť a ešte aj na linke technickej podpory sa s tým v živote nestretli. Možnosť formátovania proste v mobile vôbec nie je.
Je pritiahnutá za vlasy, ale nevadíD!eSel_78 napísal:Mozno otazka pritiahnuta za vlasy, skusal si toto - ked mobil kartu detekuje, chod do galerie, klikni na volby a nieje tam volba Formatovat kartu? To ja len ci si skusal zakladny postup, neviem ako s mobilom vies narabat, tak to neber zle.
//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 21:33 )
Mám tam toto:T1n0 napísal:nwm ako ty ja mám tento mobil a ja to tam mám, idem do menu galéria, a mám tam priečinok z inkonou karty, "ukážem" naň ukazovatelom (tou pohyblivou lištou xD) dám voľby, a 4 možnosť - formátovať kartu, ale mám annovo aktualizovaný FW tak asi preto
Načítania
Detaily
Typy zobrazenia
Triediť
Pridať zložku
Stav pamäte
Označiť (nedá sa vybrať)
Označiť všetky
//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 21:41 )
Z iného zdroja mi bolo povedané, že tento mobil podporuje len max. 1GB. Môže byť?
-
luto
Darca
Tak to je pekna sprostost 1GB. Idu aj dvojky mam to overene, pripadne sa kukni sem http://www.gsmarena.com/nokia_3110_classic-1862.php
S tym formatovanim, skus aktualizovat SW, ale este predtym by som skusil kartu inej znacky ako Kingston --> Sandisk
S tym formatovanim, skus aktualizovat SW, ale este predtym by som skusil kartu inej znacky ako Kingston --> Sandisk