Spomalenie Uploadovania z 1MB/ na 300 kB/s
Spomalenie Uploadovania z 1MB/ na 300 kB/s
Caute.Asi pred tyzdnom moj provider mi daval opticke kable no neviem ci je to tymto zapricinene ze mam pomalsi upload asi o tretinu ako som uviedol v nazve temy.Zaujimave je na tom to ze som pisal providerovi no on chybu nenasiel a cez uTorrent mi ide upload aj 5MB/s + no ak uploadujem na rs.com alebo ff.com upload mi ide 300 kB/s cca .A to ci uz uploadujem cez web browser alebo cez soft.Neviem ci mi to blokuje firewall alebo antivir.No dost ma to stve.Ak vie niekto helpnut kde mam hladat problem tak nech sa ozve.Diki moc
No skusil som a nie je to v tom skusal som SK servery a neslo to rychlejsie ako predtym ked som obcas nan nieco upol a ani pomalsie a nebola to ani nijak zavratna rychlost a keby mi to provider blokoval tak by mi to napisal...MuKkY napísal:heh nazdar skuki, mozno mas obmedzene uploadovanie do inych krajin mimo SR, aj mne sa taketo daco stalo, skus ako ti ide upovat na SK abo CZ up servery ak rychlost bude vacsia ako ked upujes na zahranicne servre tak je to obmedzene, asi xD ked sa nemylimno sak skus
Ked uploadujem na share servery tak to ide takto pomaly ale ked cez uTorrent tak to ide plnou rychlostou...Skusil som preinstalovat Antivir no nepomohlo firewallom to nemoze byt lebo predtym nez sa to stalo tak som menil len antivir firewall mam uz nejaky ten rok tu istu...Predtym ked som to daval aj na ff.com tak mi to tam slo aj 2 MB/s no na rs mi to nepustilo viac ako neico cez 1 MB/s ...Vazne tomu nechapem.Myslite ze pomoze len reinstal winu?Btw mam router ale pochybujem ze ma nieco spolocne s tymto...Instaloval mi ho jeden profik a ten ho poriadne nastavil...
je tu aj moznost ze router bude zly, a preinstalovaniu win nedavam velku uspesnost a kym nemas na rs acount ta nepusti plnou,skuki napísal:Ked uploadujem na share servery tak to ide takto pomaly ale ked cez uTorrent tak to ide plnou rychlostou...Skusil som preinstalovat Antivir no nepomohlo firewallom to nemoze byt lebo predtym nez sa to stalo tak som menil len antivir firewall mam uz nejaky ten rok tu istu...Predtym ked som to daval aj na ff.com tak mi to tam slo aj 2 MB/s no na rs mi to nepustilo viac ako neico cez 1 MB/s ...Vazne tomu nechapem.Myslite ze pomoze len reinstal winu?Btw mam router ale pochybujem ze ma nieco spolocne s tymto...Instaloval mi ho jeden profik a ten ho poriadne nastavil...
No premium na rs davno mam preto sa cudujem ako to tak spomalilo...A preinstalovat Win asi bduem museit tak ci tak preotze si chcem kupit novy CPU a s tym aj preinstalujem Win...
//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2008, 16:46 )
Ked sme pritom nevie niekto ako vypnem router a naspat nastavim aby isiel aj net priamo z pripojky?Lebo ak to len tak odpojim a zpojim priamo net mi nejde...Dikes
//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2008, 16:46 )
Ked sme pritom nevie niekto ako vypnem router a naspat nastavim aby isiel aj net priamo z pripojky?Lebo ak to len tak odpojim a zpojim priamo net mi nejde...Dikes