Co by ste privitali nove na fore???
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Predstavme si situaci kdy je nejaka tema a ja potrebuju s necim poradit. Napr. v sekci "programovani" a pisu si s nejakym clovickem napr. s uzivatelem "chrono"
prijdu do te temy o par hodin pozdeji "a do moji temy napsalo par jinych lidi a tema se mezitim posunula o 5, 10 mist dolu" a na neco se ptam znova ale chrono tu neni a ja ho chci nejak upozornit na tuto temu ze tam mam odemne odpoved nebo cokoli jineho. Dalo by se tohle nejak poresit??
Neco jako rychle upozorneni formou SS nebo ze by se mu ta tema nejak obarvila nebo cokoli jineho nebo tomu hodne podobneho.
Samozrejme je tu otazka zneuziti sice nevim jaka ale urcite nejaka existuje.
Dekuji
Neco jako rychle upozorneni formou SS nebo ze by se mu ta tema nejak obarvila nebo cokoli jineho nebo tomu hodne podobneho.
Samozrejme je tu otazka zneuziti sice nevim jaka ale urcite nejaka existuje.
Dekuji
-
audiotrack
VIP
nejak som asi nepochopil, lebo:
1) ak napíšeš do témy ktorá je už dole, tak vystúpi na vrch a označí sa mu ako neprečítana (takže ju má označenú že je tam nový post)
2) ak ho chceš násilne upozorniť, môžeš mu poslať ss
3) ak on chce byť upozornený na odpoveď, môže si zapnuť sledovanie témy, prípadne príspevku
aké iné upozornenie máš na mysli?
1) ak napíšeš do témy ktorá je už dole, tak vystúpi na vrch a označí sa mu ako neprečítana (takže ju má označenú že je tam nový post)
2) ak ho chceš násilne upozorniť, môžeš mu poslať ss
3) ak on chce byť upozornený na odpoveď, môže si zapnuť sledovanie témy, prípadne príspevku
aké iné upozornenie máš na mysli?
-
fikotek
King
No ja uz bych do te temy nepsal .. proste bych zaskrtl nejake okynko v jeho poslednim prispevku a jemu by prisla SS s zadosti o prohlednuti teto temy.
Predstav si ze chrono pise do hodne tem a posleze ztrati prehled kde psal a kde by mohl cekat nejakou odpoved. Tak ja bych ho touto formou na to upozornil ze tam ma odemne odpoved.
Tak ono to nemusi byt ani formou SS muze se to zobrazovat uplne jinak.
Neco jako: Uzivatel fikotek Vas zada o prohlednuti temy tehle a tehle.
Predstav si ze chrono pise do hodne tem a posleze ztrati prehled kde psal a kde by mohl cekat nejakou odpoved. Tak ja bych ho touto formou na to upozornil ze tam ma odemne odpoved.
Tak ono to nemusi byt ani formou SS muze se to zobrazovat uplne jinak.
Neco jako: Uzivatel fikotek Vas zada o prohlednuti temy tehle a tehle.
-
audiotrack
VIP
aktívni useri majú na to systém aby neprehliadli témy (ktoré ich zaujímajú). Vela ludí si dáva zobraziť nové príspevky a tam vidí každú jednú tému či má odpoveď alebo nie. Toto čo žiadaš je jednak dosť náročné na realizáciu, jednak by to dosť otravovalo ludí ktorý nechcú byť upozornení (ale ludia sú nedočkavý a chcú odpoveď hneď, tak by to každý zaškrtával) a spravilo by to z fora chat.
Osobne by som privital, keby sa po udeleni karmy za nejaky prispevok nazov danej karmy vo vlastnych statistikach uchoval, t.j.nebude mi tam svietit na druhy den prispevok bol vymazany ale bude tam aspon nazov temy odkial to bolo a prvych x znakov toho postu.. lebo sa stane ze obcas pridem mrknem po urcitom case karmu a som z nej ch*j. Vsetko totiz premazane.. (no.. asi to hovori aj o informacnej hodnote mojich postov co? ) 
mi-chau: neviem, nakolko by to bolo riesitelne, kedze (prepokladam) statistiky karmy sa vytvaraju aj na zaklade prispevkov v databaze. Ak sa ten prispevok vymaze, nemaju sa z coho generovat statistiky. Riesenim by mohlo byt logovanie zmazanych prispevkov/tem, no len kvoli karme by to bolo imho zbytocne.
Ved to by stacilo, keby sa spolu s karmou ulozil nazov temy, ten by bol napisany "natvrdo" a vedla neho by bolo nieco ako [link] s odkazom na konkretny prispevok, ktory by uz potom nebolo mozne najst, ale ostal by aspon nazov temy. A pisat k tomu prve slova prispevku je podla mna uz zbytocne, vacsinou by mal na ozivenie pamate stacit nazov temy.
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 0:27 )
Nikto nic?
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 0:27 )
Nikto nic?
Ja som to myslel prave tak, ze pri odovzdani karmy sa k nej v textovej podobe ulozi aj nazov temy. Tym by nebolo osetrene premenovanie temy, ale aspon by to pomohlo pri zmazani. A zaroven s tou karmou by sa ulozil aj odkaz na prispevok, ktory by vsak logicky po zmazani temy nefungoval. Dufam, ze sa chapeme.hojko napísal:Asi nie, nakolko by to trebalo logovat. Co v pripade, ze sa dana tema zmaze???
Chcel by som sa spytat ci by si ta bodka zo statusom online/offline nemohla dat aj do profilu uzivatela, tym myslim sem http://www.hojko.com/profile.php?mode=v ... le&u=14359
-
audiotrack
VIP
Takisto by som mal jeden navrh. Co takto vyuzit troska aj tie zalozky kedze ich tu uz mame. Navrhol by som nieco ako "sledovanie zalozky". Priklad: Mal by som ako zalozku napr. moju temu "Macbook" a ak by mi tam niekto odpisal prisla by mi SS s danym textom, ze v tej a tej teme bola zaslana odpoved, pripadne by bol v SS aj link temy. Co na to vedenie?
Vlavo dole v teme si klikni na Sledovat tuto temu a o novom prispevku v teme ti bude chodit e-mailyazoo napísal:Takisto by som mal jeden navrh. Co takto vyuzit troska aj tie zalozky kedze ich tu uz mame. Navrhol by som nieco ako "sledovanie zalozky". Priklad: Mal by som ako zalozku napr. moju temu "Macbook" a ak by mi tam niekto odpisal prisla by mi SS s danym textom, ze v tej a tej teme bola zaslana odpoved, pripadne by bol v SS aj link temy. Co na to vedenie?
Prave preto som to navrhol, aby mi nemuseli chodit e-maily. Akoze ja si relativne dost tem pamatam kam pisem, ale kebyze to mam robene cez zalozky tak po prihlaseni by som to mal v SS, co by bolo praktickejsie ako mail podla mna. Ale ak je to az prilis komplikovane, pochopim.GothaR napísal:Vlavo dole v teme si klikni na Sledovat tuto temu a o novom prispevku v teme ti bude chodit e-mail