Jednoznacne MANHUNT, potom mozno POSTAL 2 ale to bola skorej komédia, GOD OF WAR jednoznacne ties, a dvojka us ani nehovorím ale ešte som netestoval iba s trailerov
a ja teraz niečo napišem ale nesmejte sa Podla mna jedna z najbrutalnejšich hier je doom1,2 a možno aj 3 ale tie prve diely na to kedy vyšli a ake boli vtedy hry bol dost humus
(na tie ščasy .D)
Pre mna to bola jednoznacne Mafia...tato hra mala na tu dobu vsetko co mala mat dej ktory ma zaujal na tu dobu fakt dobru grafiku a celkovo hra bola dobre premyslena....
M@X!MU$ napísal:Pre mna to bola jednoznacne Mafia...tato hra mala na tu dobu vsetko co mala mat dej ktory ma zaujal na tu dobu fakt dobru grafiku a celkovo hra bola dobre premyslena....
Doom 3 - Perfektna hra este s lepsim dejom Half - Life 2 - Taktiez perfektna, hoci dej je troska horsi, ale zaujimavosti a dobrodruzstva ktore tam zazijete... je to proste nadhera... hoci virtualne... ale je to super hra... Prey - tak isto zaujimava hra, aj dej je celkom zaujimavy, a celkove prevednie hry je zaujimave, lenze TO kde sa ten dej odohrava,a prostredie mi je trocha nesympaticke, ale inac fajn... Starcraft : Broodwar - Jedna z najstarsich a najlepsich strategii aku poznam !
lol tak toho manhunta vyskusam ja to mam ale nehral som to lebo ma to nebavilo stale zabijat sacikom a potom nejake palice som nevedel ze to je take to teda skusim ... a dost nechutne je aj Gears of War ... ale aj Riddick [EFBB] ale len v tich kanaloch som sa bal normalne ist rovno lebo tam skakaly taky nejaky divny ludia a vsade tma ... a potom mi zhasla ziarovka skoro ma je*lo
ja som mal Manhunt na xboxe ale nejak ma to nechytilo...čo ja viem, ten pajac sa nejak pomaly hýbal a nebavilo ma furt byť v "utajení"...ale brutalna hra to teda je
pre mna to bola gta III a nfsu ale samozrejme v dobe ked vysli ..,
teraz ma zatial ziadna hra neoslovila ,, takze cakam na gta IV,2days 2to vegas a bully a na tie sa tesim najviac