Mam telefon n5310 a chcem sa zbavit toho T-Mobile Softwaru.
Chcem sa spytat cim sa lisi, ked si to dam spravit za 300 v servise alebo si to cez PC suite a software updater spravim sam. Ma T-Mob blokovany alebo inac zaheslovany ten software? Da sa toho zbavit? Aj doma alebo len v servise?
Pouzivam v nom Orange SIMku a nepoterbujem tam ikonky ako WnW a vsetky tie tmob temy a zvovnenia pozadia setrice a podobny bordel. dik
Potrebujem preinstalovat firmware od T-Mob.
-
Stenky
Professional
vsetky zarucne veci vybavujem priamo v servise na zatucak z TM nie priamo v TM. nokii by mohlo byt jedo ci tam mam ich SW alebo ich TM SW. mam ich telefon bez ohladu na to ktory z ich SW pouzivam pokial mi ho instalovali v autorizovanom servise a nie v garazi u petovho kona brata:)
ale skusim sa spytat ked tam pojdem no dufam ze zaruku nestratim...
len som to chcel dako zvladnut sam a usetrit cca 300 SK
dakujem
ale skusim sa spytat ked tam pojdem no dufam ze zaruku nestratim...
len som to chcel dako zvladnut sam a usetrit cca 300 SK
dakujem
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujem preinstalovat firmware od T-Mob.
No ja som mal tiez podobny problem, zasiel som do servisu - oficialneho, samozrejme, vyhladaneho cez stranky Nokie (pre rypalov konkretne Sapeko). Typek mi povedal, ze mi da Nokiacky firmware a o zaruku som samozrejme neprisiel. A, samozrejme, bolo to zadarmo, lebo som mal zarucny list a vysvetlil som mu chyby firmwareu.Stenky napísal:Mam telefon n5310 a chcem sa zbavit toho T-Mobile Softwaru.
Chcem sa spytat cim sa lisi, ked si to dam spravit za 300 v servise alebo si to cez PC suite a software updater spravim sam. Ma T-Mob blokovany alebo inac zaheslovany ten software? Da sa toho zbavit? Aj doma alebo len v servise?
Pouzivam v nom Orange SIMku a nepoterbujem tam ikonky ako WnW a vsetky tie tmob temy a zvovnenia pozadia setrice a podobny bordel. dik