Akurát na dovolenku...dair napísal:co taka Florencia?
Ake velkomesta ste navstivili? Ktore bolo najkrajsie?
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Bratislava (SK), Brno (CR), Nürnberg (Germany), Passau (Germany), Erlangen (Germany), Frankfurt am Main (Germany), Köln (Germany), Düsseldorf (Germany), Wien (Austria), Graz (Austria), Linz (Austria), Ljubljana (Slovenia), Rijeka (Croatia), Veli Losinj + Mali Losinj (Croatia), Roma (Italy), Napoli (Italy), Salerno (Italy), Palermo (Italy), Rimini (Italy), Tunis (Tunis), Hammamet (Tunis), Monastir (Tunis), Sousse (Tunis), Alanya (Turkey), Antalya (Turkey), Manavgat (Turkey)
No, zatial vsetko
Paradoxne som este nebol v Prahe 
Centrum Rima bolo pekne, centrum Norinbergu, centrum Viedne a Palermo. Aj Neapol ma nieco do seba. Zaujimave bolo cestovanie vlakom z Tunisu do Monastiru v napoli rozpadnutom ale za to klimatizovanom vlaku. Take Turecko mi nic nedalo a uz tam nepojdem.
No, zatial vsetko
Centrum Rima bolo pekne, centrum Norinbergu, centrum Viedne a Palermo. Aj Neapol ma nieco do seba. Zaujimave bolo cestovanie vlakom z Tunisu do Monastiru v napoli rozpadnutom ale za to klimatizovanom vlaku. Take Turecko mi nic nedalo a uz tam nepojdem.
Neviem čo tu všetci vidite na Pariži.
Ja mam z toho mesta len negativne skusenosti.
Všade sama špina a odpadky, výklady v obchodoch cez výkendy zabednene železnými žaluziami (mrežami), plno bezdomovcov a iných "týpkov", nikto nevie ani slovo po anglicky ... no hrôza.
Ináč bol som v: Praha, Budapest, Viedeň, Varšava, Mnichov, Pariž, Štokholm, Zurich ...(tie mensie neratam)
Ja mam z toho mesta len negativne skusenosti.
Všade sama špina a odpadky, výklady v obchodoch cez výkendy zabednene železnými žaluziami (mrežami), plno bezdomovcov a iných "týpkov", nikto nevie ani slovo po anglicky ... no hrôza.
Ináč bol som v: Praha, Budapest, Viedeň, Varšava, Mnichov, Pariž, Štokholm, Zurich ...(tie mensie neratam)