Toy M@ch!n3 napísal:tato tema je o brutalite v hrach, v NFS Underground som si ziadnu nevsimol ale mozno som mal nejaku zcenzurovanu verziu alebo co a WoW je p*covina
Suhlasim s tebou WoW je najvecsia p*covina na svete aku mohli vyrobit
PAuLi3 napísal:pre mna to bola gta III a nfsu ale samozrejme v dobe ked vysli ..,
teraz ma zatial ziadna hra neoslovila ,, takze cakam na gta IV,2days 2to vegas a bully a na tie sa tesim najviac
tu as jedna o najbrutalnejsiu hru a pochybujem ze nfsu je brutalne kde tam skakaly prisery?
no lenze najbrutalnejsia hra sa da myslet dvoma sposobmi a ja som to myslel tym druhym
brutalna --akoze spicova , ktoru ste si v pohode zahrali lebo vas naozaj zaujala
brutalna -zabijanie , krv , mrtvoly atd ...
No teraz pre koho myslíš.. pre mňa bolo práve to brutálne keď tam člupol do krvy keď som zaspával alebo ako keď na mňa nabehlo 50 vojakov (WTF?) a to som odpaloval jedného za druhým... taká pekná kôpka, škoda že screen som nerobil vtedy
PAuLi3 napísal:no lenze najbrutalnejsia hra sa da myslet dvoma sposobmi a ja som to myslel tym druhym
brutalna --akoze spicova , ktoru ste si v pohode zahrali lebo vas naozaj zaujala
brutalna -zabijanie , krv , mrtvoly atd ...
Rome Total War, Medieval II Total War - po bitke das pekne popravit vsetkych zajatcov, po dobyti mesta das vyvrazdit kludne 2o ooo obyvatelov a ten nadherny zvuk ked svojim vrahom date zavrazdit princenznu svojho nepriatela...
ci to tu bolo neviem ale ked si si vo falloute zapol krvavy mod tak heh v dakom first person egine by to bolo celkomzajimve explodujuce hlavy odrhavanie koncatin pripadne jak pisal pipboy vlavo dole"xxxbyl zasazen do genitalii a stratil 32hp"