crysis a problem

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

James13579 napísal:Mam 512MB na grafike. Robi mi to aj na strednych aj nizkych detailov
tu mas aj svoju odpoved :roll: male detaily das vyssie a vzdialenost videnia objektov sa zvysi
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

vendo napísal:tu mas aj svoju odpoved :roll: male detaily das vyssie a vzdialenost videnia objektov sa zvysi
to je pravda,ze na vyssich detailoch to bude lepsie,ale stale ti budu vzdialene objekty miznut,napr,ked pozres dalekohladom :wink:
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

James13579 napísal:Podobny problem mam aj v call of duty 4. Takze napr: trava z dialky ju nevidim cca 100m a ked pridem blizsie tak uz tam je. Preco? Je to normalne?
A v skutocnosti vydis stebla travy z dialky 100M?? je to uplne ok.
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Bude mi stacit 8800GT 512MB aspon 2 roky v rozliseni 1024x768?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Mám problém, som v misii kde mám zničiť 2 tanky, nahádzal som po jednom ale 10 granátov a nič iba horí ale páli ďalej, pls ako ho zničiť ? :/
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

GIGABYTE napísal:Mám problém, som v misii kde mám zničiť 2 tanky, nahádzal som po jednom ale 10 granátov a nič iba horí ale páli ďalej, pls ako ho zničiť ? :/
Asi viem ktoru misiu myslis.Tam kde su tie tanky je aj taka budova a v tej budove si mal nejaku zenu najst uz neviem presne.Tak v tejto budove na samom spode v jednej z miestnosti je na stole polozena bazuka tak ju zober a tri rany do jedneho tanku a mas to vyriesene.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lyson2580q napísal:Asi viem ktoru misiu myslis.Tam kde su tie tanky je aj taka budova a v tej budove si mal nejaku zenu najst uz neviem presne.Tak v tejto budove na samom spode v jednej z miestnosti je na stole polozena bazuka tak ju zober a tri rany do jedneho tanku a mas to vyriesene.
Ano presne tú, tak tanky som zničil, ale iné nič nejde. Prídem ktej babe a tomu vojakovi a nič sa nedeje :?
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

GIGABYTE napísal:Ano presne tú, tak tanky som zničil, ale iné nič nejde. Prídem ktej babe a tomu vojakovi a nič sa nedeje :?
No mas tam prist k tej babe a ten vojak ti nieco povie a totom na mape uz mas novu ulohu mas ist na miesto stretnutia a pokracujes dalej.Aspon mne to takto islo.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

naco ste zalozili tuto temu ked tema o crysis tu uz davno je?

http://www.hojko.com/crysis-t69401-1125.html

//nemam proti nej nic, ale nechcem potom hladat svoj problem v 20tich temach ;)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No nejde to, ak tam dojdem nič sa nedeje tanky sú dead, no nič :?
James13579
Star
Star

Popisem vam problem co mi robi aj v inych hrach. Crysis: Pocas chodze sa nacitavaju niektore kriky,smeti, budova z dialky akoby bola rozmazana a ked pridem k nej tak sa doostruje. Call of duty 4: Napr misia training to je ta prva misia robi mi ze idem pesi a na ceste sa nezobrazuju smeti a ked pridem k nim co ich nevidim a zrazu potom vidim. Je to normalne? Robi to vsetkym? V hrach mam vsetko nastavene na high bez vyhladzovania v crysis a v call of duty 4 mam vsetko na maximum s vyhladzovanim.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

James13579 napísal:Popisem vam problem co mi robi aj v inych hrach. Crysis: Pocas chodze sa nacitavaju niektore kriky,smeti, budova z dialky akoby bola rozmazana a ked pridem k nej tak sa doostruje. Call of duty 4: Napr misia training to je ta prva misia robi mi ze idem pesi a na ceste sa nezobrazuju smeti a ked pridem k nim co ich nevidim a zrazu potom vidim. Je to normalne? Robi to vsetkym? V hrach mam vsetko nastavene na high bez vyhladzovania v crysis a v call of duty 4 mam vsetko na maximum s vyhladzovanim.
crysis na max s vyhladzovanim? ty co mas za stroj ? :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Daggertail napísal:crysis na max s vyhladzovanim? ty co mas za stroj ? :lol:
James13579 napísal:a v call of duty 4 mam vsetko na maximum s vyhladzovanim.
CoD4 nie je vobec narocna hra na dnesne stroje... v pohode by mu to zvladol aj taky stredne silny stroj
James13579
Star
Star

Daggertail napísal:crysis na max s vyhladzovanim? ty co mas za stroj ? :lol:
Ty si ma asi nepochopil. V crysise vsetko na high bez vyhladzovania. Call of duty 4 vsetko na maximum s vyhladzovanim. Chapes?
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

James13579 napísal:Ty si ma asi nepochopil. V crysise vsetko na high bez vyhladzovania. Call of duty 4 vsetko na maximum s vyhladzovanim. Chapes?
hej,chapem,asi som to zle precital :)
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

cavte je normalne ked mi klesa pri vecsej akcii fps pod 20?Moj pc:AMD athol 5200+ 2,7Ghz,2GB ram,GeForce 9800GT 512MB DDR3 mam to vsetko na high a rozlisenie 1024x768......vela ludi tu pisalo ze im to ide na 8800GT na high v pohode.....
Napísať odpoveď