GTR Evolution
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
GTR Evolution
Hral to uz niekto??? Vyzera to dost dobre a po vybornej hratelnosti GTR 2 sa na to tesim, dnes to vyskusam, avsak nemam teraz doma volant, takze si moc nezahram.
Hra obsahuje 49 aut v 12-tich triedach, co je okolo 500 moznosti, 19 trati...
Hra obsahuje 49 aut v 12-tich triedach, co je okolo 500 moznosti, 19 trati...
-
Šu-Do
Redeemer
no neviem.. este som to nehral... ale ak teda to niekto bude hrat (samozrejme niekto kompetentny, koho hry tohto zanru zaujimaju) nech teda reportne ci je to teda lepsie ako GTR2... momentalne nebolo nic lepsie.. ak sa to tak vezme tak LFS... to je cista simulacia.. lenze to je "differentne" ako GTR2 (snad sa chapeme)
teda zhodnotit fyziku ako prvu vec, potom teda hratelnost a napokon grafiku..
no.. ale je to len expansion pack.. ako pises.. teda je tam pisane, ze GTR: Evolution bude obsahovat vsetko, co bolo v Race 07... cize to bude stale ako Race 07.. co nebolo nijako oslnujuce...
samozrejme co sa hratelnosti tyka
kua ale tie screeny su fajn.. vyzera to zaujimavo.. hlavne ten treti screen ma dost oslovil...
teda zhodnotit fyziku ako prvu vec, potom teda hratelnost a napokon grafiku..
no.. ale je to len expansion pack.. ako pises.. teda je tam pisane, ze GTR: Evolution bude obsahovat vsetko, co bolo v Race 07... cize to bude stale ako Race 07.. co nebolo nijako oslnujuce...
kua ale tie screeny su fajn.. vyzera to zaujimavo.. hlavne ten treti screen ma dost oslovil...
-
PAIN
Light Professional
A tak som sa tesil ze zalozim tuto temu a ono to tu uz je
.....Akonahle som to uvidel, tak som si vspomenul na nase zapolenia tunak so spoluuzivatelmi...a no...to boli casy
sranda dost bola ked sme to maniacili po nociach, ked sme sa pretekali kto da lepsi cas na Monze, Spa alebo Nordschleife sak Su-Do. Co sa tejto novej hry tyka, tak som dal prave tahat, ked budem mat dam vediet ake to je, ale tazko uveritelne ze by to mohlo byt este lepsie ako GTR2 kedze na tej hre mi ozaj nic nevadilo, akurat tak to ze to uz nehravame
....naskyta sa otazka, neoprasime volanty ?
http://www.youtube.com/watch?v=UwkYBTP67I0
http://www.youtube.com/watch?v=RbdDKBse ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=UwkYBTP67I0
http://www.youtube.com/watch?v=RbdDKBse ... re=related
-
hojko
Site Admin
Co ja viem, prve momenty nic moc. Pamatam si, ze ked som zapol Tocu 3, tak som bol uplne uneseny, to iste aj GTR 2. Race 07 sa mi nepacil a tento Evolution ma taktiez neuputal, neviem preco. na GTRko sa to moc nepodoba, teda aspon ja mam z toho taky pocit a celkovo som odjazdil v Brne jedno koliecko a vypol som to. Mozno ked sa pohram s nastavenim a kamarat mi vrati volant, tak si za to sadnem, ale za ten cas to pojde asi prec z disku.
lol ja som si spomenul pri prilezitosti gtr2 na toto
Ale vidim ze hodnotenie nieje bohvieake, tak co mam to stahovat ci nie - budem to stahovat iba v pripade ze sa najde 6 ludi co to zahra sem tam po hamachi a niekedy napisu novy rekord na trati (na monze ma zatial nikto neprekonal - cas 1.42.xxx bol pre mnohych iba snom
Ale vidim ze hodnotenie nieje bohvieake, tak co mam to stahovat ci nie - budem to stahovat iba v pripade ze sa najde 6 ludi co to zahra sem tam po hamachi a niekedy napisu novy rekord na trati (na monze ma zatial nikto neprekonal - cas 1.42.xxx bol pre mnohych iba snom
-
Šu-Do
Redeemer
hahaha... nj.. to prve video to som ja alebo pain ? .. neviem asi je to aj v tomto pripade nepodstatne... pretoze toto som si uzil pri tebe aj ja par krat, ze uplne tomu je*em na maximalne otacky a potom pozeram cez bocne okienko ako ide niekto okolo mna... samozrejme Mystique
... do toho setupu som sa nikdy nevyznal... bud mi zhorel motor, alebo brzdy 
ale fakt respect, hrat to na volante tak dobre.. podobne aj xbarney
// ehe.. takze to bol zrejme PAIN.. co ine mal urobit ako ta zablokovat ?
ja som bol v tej 3:42 min tam v zadu.. (ziadna hrozba odtial
)
kto by povedal, ze to bolo pred rokom
ale fakt respect, hrat to na volante tak dobre.. podobne aj xbarney
// ehe.. takze to bol zrejme PAIN.. co ine mal urobit ako ta zablokovat ?
ja som bol v tej 3:42 min tam v zadu.. (ziadna hrozba odtial
kto by povedal, ze to bolo pred rokom
PRVE DOJMY: Takze dnes som to skusil a dojmy su podobne ako z ostatnych diel SimBinu - skvele auta, dobre ovladanie a ocividna snaha o realitu.
Zaujimave je to, ze hoci sa grafika od Race07 velmi nelisi, tak som mal pri externom pohlade znatelny pokles fps, co sa mi pri Race07 nestavalo.
Plusom je to, ze sa tu zisli auta z Race 07 (cize WTCC + WTCC87), k tomu nove GTcka (Apollo, Aston Martin DB9, Koenigsegg CCG, Audi R8), potom su tam este upravene auta z WTCC a vsimol som si aj nejake dalsie menej zname auta z kategorie GT. A navyse, co je pre mna velkym plusom - su tam civilne verzie aut Apollo, Koenigsegg CCX, Audi R8 a Dodge Viper.
Z trati je najvyraznejsou novinkou Nurburgring s celou severnou smyckou (to im teda trvalo, kym to dali oficialne...)
Na screene vidno aj to, ze asi vdaka licencii znacne obmedzili model poskodenia, pretoze Audi bolo po silnom naraze na dvere nepojazdne, no prejavilo sa to iba spadnutim jednej strany, na Koenigseggu aspon odpadol naraznik
Prikladam par screenov(vacsinou na strednych detailoch):
//EDIT:
). A hlavne GTR E je omnoho viac aut v roznych triedach, ja preferujem na pretekanie auta z WTCC a na blaznenie po okruhoch nejake GTcka, ci novo pridane seriovky supersportov.
Momentalne mi na GTR E vadi iba ta narocnost na hw.
Zaujimave je to, ze hoci sa grafika od Race07 velmi nelisi, tak som mal pri externom pohlade znatelny pokles fps, co sa mi pri Race07 nestavalo.
Plusom je to, ze sa tu zisli auta z Race 07 (cize WTCC + WTCC87), k tomu nove GTcka (Apollo, Aston Martin DB9, Koenigsegg CCG, Audi R8), potom su tam este upravene auta z WTCC a vsimol som si aj nejake dalsie menej zname auta z kategorie GT. A navyse, co je pre mna velkym plusom - su tam civilne verzie aut Apollo, Koenigsegg CCX, Audi R8 a Dodge Viper.
Z trati je najvyraznejsou novinkou Nurburgring s celou severnou smyckou (to im teda trvalo, kym to dali oficialne...)
Na screene vidno aj to, ze asi vdaka licencii znacne obmedzili model poskodenia, pretoze Audi bolo po silnom naraze na dvere nepojazdne, no prejavilo sa to iba spadnutim jednej strany, na Koenigseggu aspon odpadol naraznik
Prikladam par screenov(vacsinou na strednych detailoch):
//EDIT:
Tazko hodnotit, nikdy som v aute po okruhu nesiel, no podla mna SimBin fyziku spat neposunuli, zvlast ked sa moznosti nastavenia aut v boxoch oproti GTR2 este rozsirili. GTR2 ma tu vyhodu, ze je menej narocne, ale inak myslim, ze GTR Evolution je jeho nastupcom so vsetkym, co k tomu patri. Zvlast vyhodou je uz spomenuta Nordschleife v "zakladnej vybave", pretoze to je okruh, ktory je medzi fanusikmi simulatorov najziadanejsi (vidiet to aj na LFS foreŠu-Do napísal:no neviem.. este som to nehral... ale ak teda to niekto bude hrat (samozrejme niekto kompetentny, koho hry tohto zanru zaujimaju) nech teda reportne ci je to teda lepsie ako GTR2... momentalne nebolo nic lepsie.. ak sa to tak vezme tak LFS... to je cista simulacia.. lenze to je "differentne" ako GTR2 (snad sa chapeme)
Momentalne mi na GTR E vadi iba ta narocnost na hw.
-
Šu-Do
Redeemer
dobré dobré Gothar... od takeho usera ako si ty, som potreboval nejaku recenziu... v podstate si ma presvedcil o tom, ze je to dokonca aj lepsie ako GTR2... praveze v GTR2 je vyber aut lepsi ako v tomto GTR Evo..
ale jedine kvoli comu by som GTR Evo stiahol je oficialna trat Nord... inak grafika na strednych detailoch je uboha
... na vysokych tiez nic moc...
ja prikladam screeny co som urobil na vysokych detailoch v GTR2..
pokles FPS pri vysokych detailoch ? ee... teda.. nie znacny.. islo to na tych 25 fps.. lenze.. ja mam problem, ze ak si dam napriklad viac aut ako 7 CPUckovych tak potom mi to strasne seka.. niekedy neseka atd.. -.- .. nechapem.. tento problem som mal aj v RACE 07.. asi kkt CPU..
najkrajsie na GTR2 bolo to, ze proste ak ste to hrali na volante (najlepsie nordschleife) a pekne je citit, ze ste v tom aute.. nastavite si tie Gecka.. ze vas hadze v aute do stran atd... citite ked pridate plyn, ked brzdite.. a este ak mate zapnuty zvuk... to je dokonalost
ale jedine kvoli comu by som GTR Evo stiahol je oficialna trat Nord... inak grafika na strednych detailoch je uboha
ja prikladam screeny co som urobil na vysokych detailoch v GTR2..
pokles FPS pri vysokych detailoch ? ee... teda.. nie znacny.. islo to na tych 25 fps.. lenze.. ja mam problem, ze ak si dam napriklad viac aut ako 7 CPUckovych tak potom mi to strasne seka.. niekedy neseka atd.. -.- .. nechapem.. tento problem som mal aj v RACE 07.. asi kkt CPU..
najkrajsie na GTR2 bolo to, ze proste ak ste to hrali na volante (najlepsie nordschleife) a pekne je citit, ze ste v tom aute.. nastavite si tie Gecka.. ze vas hadze v aute do stran atd... citite ked pridate plyn, ked brzdite.. a este ak mate zapnuty zvuk... to je dokonalost
Su-Do: ved to rovnako citit aj v GTR Evolution, tam sa da dokonca presne nastavit ucinok kazdej sily na force feedback (brzdenie, nerovnosti,...)
V GTR Evolution som si najnovsie uvedomil, ze zvuk "podklzavania" kolies v zakrute je dost hlasny oproti zvuku motora. Staci si pozriet tak od 1:50 a je pocut ako tam reve motor
Rozdiely v grafike oproti GTR2 su male, podla mna tam model auta vyzera lepsie a aj textury na trati su detailnejsie.
Filipito: Core 2 Duo 1.8 GHz, geforce 8600M GT 256MB, 2GB RAM, Vista 64bit, 5400rpm disk
V GTR Evolution som si najnovsie uvedomil, ze zvuk "podklzavania" kolies v zakrute je dost hlasny oproti zvuku motora. Staci si pozriet tak od 1:50 a je pocut ako tam reve motor
Rozdiely v grafike oproti GTR2 su male, podla mna tam model auta vyzera lepsie a aj textury na trati su detailnejsie.
Filipito: Core 2 Duo 1.8 GHz, geforce 8600M GT 256MB, 2GB RAM, Vista 64bit, 5400rpm disk