caute kedze ja som JS lama a potrebujem nieco co sa da spravit len v jave tak potrebujem help.. doucat a takto nemam moc cas lebo by som to potreboval co najskor.. malo by sa jednat iba o nieco ako tutu na fore formatovanie textu jednoducho vedla textarei bude tlacitko B I U klasika... ked kliknem na B tak sa mi hodi do textarei tag <b> ked este raz tak </b>.. thats all.. btw mam toto lenze to tam nefunguje ako chcem..
JS
je to javascript alebo to mozes pomenovat aj ajax, ale java je nieco ine..
sprav to tak ze si budes pamatat v premennej, ze sa kliklo na tlacitko a pridalo sa <b>.
//edit
skratene to je JS. Java je multiplatformovy programovaci jazyk ktory vyvija
Sun.
nejde o to aby to mne nebilo do oci ale aby clovek, ktory by mal zaujem pomoct vedel, ze ide o JS ktory vie a nie javu ktoru nevie.
viem ze je to javascript len som to napisal skratene.. dik za info ale to som vedel.. tak to prepisem na JS aby ti to tak nebilo do oci
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 18:12 )
mno nece sa mi zakladat druhe forum tak pisem do stareho.. potreboval by som zas s js nieco.. mam utf-8 kodovanie str lenze ked do js skriptu napisem nieco s diakritikou mekcene a tak tak mi to nejde ale ked dam kodovanie na windows-1250 tak to uz ide.. ? ako to spraivm ench to ide aj na utf-8 ?
v klasickom windowsackom notepade si das File - Save as... a v kolonke Encoding vyberies UTF-8.
Alebo pouzi Notepad++, ten ma viac moznosti, sam ho pouzivam, a tam je to pod menu Format - Encode in ANSI a zaskrtnut aj UTF-8 without BOM.