vzdy som to robil cez tu defaultnu adresu cez IP..no teraz ked ju dam vobec nic sa nedeje stranka sa neda zobrazit.. pred tym ako som ho odpojil tak siel v pohode stal asi pol roka a teraz som ho chcel opet nastavit no neda sa vobec donho dostat nech robim co robim..
router má nastavenú nejakú defaultnú (väčšinou to býva 255.0.0.0 alebo 255.255.255.0) skús ich nastaviť vo windowse tam kde nastavuješ sietové pripojenie TCP/IP je to hneď pod IP
Router má ip napr. 192.168.1.1, v tcp/ip tvojho sietoveho pripojenia nastav nejakú ip v rozsahu 192.168.1.2 až 192.168.1.254 a masku 255.255.255.0 potom sa skus pripojit na router.
skusal som co ste pisali no i tak nic z toho vobec to nejde..skusal som to aj pingovat a nenajde ho no ja uz nevem asi v nom nieco odislo bo uz fakt nevem co s tym moze byt..
//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2008, 16:31 )
nikto uz nijako nevie pomoct ?
asi bude v p**i, stalo sa to aj mne ked som skusal nastavovat doma AP, a mal som blizko asi 2 metre router s antenou 12dB a AP s malou antenkou, potom som kdesi cital, ze takato sila na malu vzdialenost moze druhe zariadenie odpalit