IE 6,7 nainštalovaný naraz

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Mato.y
Light Expert
Light Expert

IE 6,7 nainštalovaný naraz

Príspevok od používateľa Mato.y »

Zdravím,

mám otázku: ako webdesigner je pre mňa nevyhnutnosťou kontrolovať moju prácu vo všetkých prehliadačoch. Problém nastáva keď kontrolujem web v exploreroch - vo verzií 6 sa niekedy stránka zobrazuje inak ako v sedmičke. Keď som však nainštaloval IE 7, bez opýtania mi preinštalovalo šestku.
Moja otázka teda znie, či existuje verzia IE 6 alebo 7 ktorá môže byť nainštalovaná zároveň s tou druhou verziou.

Dúfam že sa chápeme a predom ďakujem :)
robeno
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

nato ti presne neviem odpovedat, ale je jedna super stranka kde si to mozes otestovat :) http://ipinfo.info/netrenderer/index.php je tam ie5.5 6 7 8beta1
Mato.y
Light Expert
Light Expert

No toto hladam uz roky a riesi to moj problem, ani nemusim instalovat blby IE7 :) diki moc, k+ ;)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja to riesim tak, ze na notebooku ma IE6 a na desktope mam 7 a porovnam si to. Sedmička je docela v pohode, už sa snaží dodržovať štandardy, dôležitá je šestka, ktorá je uplne zcestná.. :?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

hm fakt ten renderer je super vec... ani by mi nenapadlo take nieco na nete hladat.
a to som zrovna dnes nainstaloval IE7, aby som v nom otestoval stranky :lol:
Mato.y
Light Expert
Light Expert

Frikso napísal:Ja to riesim tak, ze na notebooku ma IE6 a na desktope mam 7 a porovnam si to. Sedmička je docela v pohode, už sa snaží dodržovať štandardy, dôležitá je šestka, ktorá je uplne zcestná.. :?
Ja som to povodne aj chcel takto riesit, na NB som si nainstaloval IE7, instalovalo sa to cca pol hodiny a hardware teda nemam zrovna slaby :) ale sedmicka mi strasne liezla na nervy, zatazovala procesor a podobne... a po instalacii som si vysimol vyrazne znizenie rychlosti celeho pc - z toho vyplyva ze som ju dlhsie instaloval ako uzival :D

A co sa tyka tych standardov, to je nieco strasne, 6tka je uplne mimo, sedmicka uz nie je taka zla, ale o com to je ked jedna spolocnost spravi niekolko verzii, kazdu uziva vela ludi a kazda zobrazuje obsah inak? Ved to neni normalne :roll:
KaktusBR
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KaktusBR »

http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage

ja na testovanie pouzivam tento program ie 5.5, 6,7,8beta. je to super program odporucam
Napísať odpoveď