funkcia + object - JS

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
kubco2
Light Expert
Light Expert

funkcia + object - JS

Príspevok od používateľa kubco2 »

prosim da sa toto nejako dosiahnut?

Kód: Vybrať všetko

registracia = new Object()
registracia.toto =""

function save(idp,value){
	registracia.idp = value;
}
<input type="text"		id="toto"	name="prezyvka"	class='1' onblur='test()'	onkeyup="checkIt(this.value,this.id);save(this.id,this.value)"/><span id='Knick'>
tak neviem ci ste ma pochopili ... takze chcel by som objektu pridavat vlastnosti a aby sa volali tak ako id inputu
zaggi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: funkcia + object - JS

Príspevok od používateľa zaggi »

kubco2 napísal:prosim da sa toto nejako dosiahnut?

registracia = new Object()
registracia.toto =""

function save(idp,value){
	registracia.idp = value;
}
<input type="text"		id="toto"	name="prezyvka"	class='1' onblur='test()'	onkeyup="checkIt(this.value,this.id);save(this.id,this.value)"/><span id='Knick'>
tak neviem ci ste ma pochopili ... takze chcel by som objektu pridavat vlastnosti a aby sa volali tak ako id inputu
chalan si uplne mimo ... input sam o sebe je objekt, mozes k nemu pristupovat cez javascript tak ze document.getElementById("toto").value ...

takisto nanho mozes hadzat nove custom values napr document.getElementById("toto").jozkoferko = true;

ak chces aj tak kopirovat hodnoty z nejakeho objektu na druhy tak potom

function copyTo(element, variable, value)
{
  element[variable] = value;
}
a zavolas len copyTo(registracia, "id", this.id);

ak chces aby sa ta value volala tak ako obsah id-cka inputu len vyhodis prec uvodzovky na copyTo(registracia, id, this.id);

-------------
p.s.: aby sme sa uplne pochopili, zapis element.id je totozny so zapisom element["id"]
kubco2
Light Expert
Light Expert

diky .... ide o to ze ja to mam tak spravene ze ked prepnem na nieco ine ten input sa uplne odstrani zo stranky takze tam neostane a ked ho znova pridam tak mam zase ciste polia tymto chcem dosiahnut ze sa to ulozi a po znovunacitani zase vlozi do inputu
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To máš robené cez Ajax?
zaggi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zaggi »

kubco2 napísal:diky .... ide o to ze ja to mam tak spravene ze ked prepnem na nieco ine ten input sa uplne odstrani zo stranky takze tam neostane a ked ho znova pridam tak mam zase ciste polia tymto chcem dosiahnut ze sa to ulozi a po znovunacitani zase vlozi do inputu
a preco to preboha odstranujes a nerobis len input.style.display = "none"; ???

2. moznost, input.parentNode.removeChild(input) ti vrati pointer na odstraneny prvok a ten prvok ak si ho ulozis do nejakej premennej mozes kludne neskor pridat naspat ...
kubco2
Light Expert
Light Expert

chrono napísal:To máš robené cez Ajax?
ano cz ten ale to som ja nerobil ja to len trochu "opravujem" po kamaratovi a taketo niektore veci ma poziadal aby som mu spravil... ked je na druhom konci stranky a vrati sa na zaciatok aby tam mal vyplnene atd...
zaggi napísal:a preco to preboha odstranujes a nerobis len input.style.display = "none"; ???

2. moznost, input.parentNode.removeChild(input) ti vrati pointer na odstraneny prvok a ten prvok ak si ho ulozis do nejakej premennej mozes kludne neskor pridat naspat ...
dik poskusam nieco
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nemôžeš si tam vytvoriť pole, v ktorom budeš mať "nastavenia"?
Napísať odpoveď