Značka a typ auta vo vašej autoškole

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

Mal som Fabiu 1.4, modra metaliza, mala najazdene vyse 320 000km ale bola v pohode, nestazoval som si, len som mal trochu problem sa do nej natlacit ale to mam v kazdom malom aute :D
Podla mna je dolezitejsie s kym ten robite, myslim instruktora, ja som si vyberal autoskolu podla toho a vyplatilo sa :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Autoskola Harmi - Dubravka
Fabia 1.2HTP ... Skvele auticko. 80% Jazd bolo na nej :) Mam na nu krasne spomienky.
A Opel Corsa 1.0 ... to bola katastrofa v 60 a 3st som pridal a to auto len zmenilo zvuk... Tym to haslo.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Fabia 1.2HTP je skvele auto?, sak to je lenive, ako to moze pri takom objeme a tolkych valcoch skvele jazdit?!

autoskolu som robil na:
Felicii 1.3 MPI - v pohode na naucenie (ako povedal instruktor: Felicia ma motor z traktora, to len tak lahko nezadusis :D )
Peugeot 206 1.1 benzin - trosku citliva spojka, ale inak na taky maly objem to tahalo celkom slusne
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tomPD napísal:Fabia 1.2HTP je skvele auto?, sak to je lenive, ako to moze pri takom objeme a tolkych valcoch skvele jazdit?!
hovoris ako keby si jazdieval na ferrari... nevravim, ze je to zazrak vedy a techniky, ale zle auto to nie je :) ta peugeotka urcite trhala asfalt, ze? :lol:
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Autoskola MAVEX JUNIOR PRESOV
Skoda Fabia 1,4. Zlta metaliza 44KW
Wolksvagen Polo 1,2 Cervena metaliza 47KW

To Polo bolo dobre auticko dodnes si ho pochvalujem :)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:hovoris ako keby si jazdieval na ferrari... nevravim, ze je to zazrak vedy a techniky, ale zle auto to nie je :) ta peugeotka urcite trhala asfalt, ze? :lol:
No kedze je ta Peugeotka o dost lahsia a urcite ma motor lepsie zvladnuty ako fabka 1.2HTP tak musi ist lepsie, nehovorim, ze peugeot 206 trha asfalt, povedal som ze na ten objem to islo slusne... A nie na ferari nejazdim. Jazdim na Fabke 1.4MPI, ide dobre, ale tiez to nie je trhac asfaltu, preto si neviem predstavit to iste auto s hentakym motorom ako je 1.2HTP.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

tomPD napísal:No kedze je ta Peugeotka o dost lahsia a urcite ma motor lepsie zvladnuty ako fabka 1.2HTP tak musi ist lepsie, nehovorim, ze peugeot 206 trha asfalt, povedal som ze na ten objem to islo slusne... A nie na ferari nejazdim. Jazdim na Fabke 1.4MPI, ide dobre, ale tiez to nie je trhac asfaltu, preto si neviem predstavit to iste auto s hentakym motorom ako je 1.2HTP.
Nj Ja teraz jazdim s Kia Rio Sporty ma to 96 koni tiez to nieje ako ferrari ale oproti tej fabke je to uz lepsie :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

aha, takze si na nej v zivote nejazdil :lol: ty si mi hrdina, asi ta ovplyvnilo to internetove Hovno To Pojede, Hijo Ty Potvora, Horko Tezko Popojede...
redliner napísal:Wolksvagen Polo 1,2 Cervena metaliza 47KW
To Polo bolo dobre auticko dodnes si ho pochvalujem :)
ako pise redliner, to Polo ma ten isty motor. :wink: ja som tych fabii a volkswagenov odjazdil zopar kuskov, takze viem zhodnotit, ci to je vrak alebo nie :) nemozes hodnotit, ked si nesedlal ;)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Mna len zarazilo, to ze Shark NX napisal, ze je to skvele auto...lebo pod pojmom skvele auto si predstavujem nieco ine.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:aha, takze si na nej v zivote nejazdil :lol: ty si mi hrdina, asi ta ovplyvnilo to internetove Hovno To Pojede, Hijo Ty Potvora, Horko Tezko Popojede...ako pise redliner, to Polo ma ten isty motor. :wink: ja som tych fabii a volkswagenov odjazdil zopar kuskov, takze viem zhodnotit, ci to je vrak alebo nie :) nemozes hodnotit, ked si nesedlal ;)
Ano Polo a Fabia je ten isty motor vsimnite si ze aj zvuk motora je presne taky isty :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tomPD napísal:Mna len zarazilo, to ze Shark NX napisal, ze je to skvele auto...lebo pod pojmom skvele auto si predstavujem nieco ine.
preco, ved aj favorit je skvele auto, nie je sice kvalitativne na urovni dnesnych aut, motor nema tah, zerie viac ako by bolo potrebne, ale co sa tyka spolahlivosti, nie je tam vela toho, co by sa pokazilo a na opravu potrebujes 13-ku kluc, kladivo, kombinacky a plochy srobovak :lol: cize pre zacinajucich soferov dobre, aj ked o bezpoecnosti sa tam hovorit neda :(
redliner napísal:Ano Polo a Fabia je ten isty motor vsimnite si ze aj zvuk motora je presne taky isty :)
vysavac :lol:
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:vysavac :lol:
Vystihol si to na 1 :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Jazdi?? Jazdi. Stlacis plyn? Taha. Nie raz som tahal do 5000ot na poslednych jazdach ked som vychdzal z Auparku na Einsteinovu a chcel som sa strelit do pruhu. A islo to ... co o tej pribrzdenej Corse povedat nemozem ...
Samozrejme nieje to ziadna strela ale predstav si zeby si mal napr. Favorita a Dostal by si Plne vybavenu Fabiu 1.2HTP(47kW) Nariekal by si?? Ja nie. Sice mam lepsie auto ale aj tak.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Mňa autoškola ešte len čaká, dúfam, že budú fajn autíčka. Mala by byť nejaká tá Fabia a ďalej neviem. :D
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

taki7 napísal:Mňa autoškola ešte len čaká, dúfam, že budú fajn autíčka. Mala by byť nejaká tá Fabia a ďalej neviem. :D
Mozno dostanes Mazdu 2,Novu Toyotu Yaris alebo Ceeda :)
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

redliner napísal:Mozno dostanes Mazdu 2,Novu Toyotu Yaris alebo Ceeda :)
No som sám zvedavý, zrovna dnes som videl červené auto mojej autoškoly, značku som si ale nestihol všimnúť. :)
frenkac
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frenkac »

Pred troma rokmi som robil B na lenivej benzinovej Fobii, tusim to bola 1.1
Tento rok to uz bola vykonnejsia masina:
naftovy vodou chladeny radovy 6 valec s turboduchadlom, priamym vstrekovanim a s vykonom 155kW, objemom motora 11940 cm3 a maximalkou 115km/h :)
Meno? Karosa LC735 :D
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

frenkac napísal:Pred troma rokmi som robil B na lenivej benzinovej Fobii, tusim to bola 1.1
Tento rok to uz bola vykonnejsia masina:
naftovy vodou chladeny radovy 6 valec s turboduchadlom, priamym vstrekovanim a s vykonom 155kW, objemom motora 11940 cm3 a maximalkou 115km/h :)
Meno? Karosa LC735 :D
A ja ze Audi :lol: :lol: :lol:
Admec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Admec »

Škoda Fabia 1,2 HTP :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Škoda Fabia 1,2HTP, Roomster (tiež HTP), Opel Corsa GTC (ladený na OPC). Na tom som jazdil ja.
Inak majú ešte Suzuki Swift 1,3 a Renault Laguna kombi, čo viem...
http://schulo.sk/fotogaleria.htm
Napísať odpoveď