Správanie sa ministrov + politika na Slovensku
-
Metalista90
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Pozri pre Žilinu spravil dosť ako prímátor. To, že ho podpisoval Rafaj mu nikto nedokázal a ani ty nevieš či je to pravda. A z tej terasy si ho videl čúrať? Nemusiš veriť všetkému čo sa napíše v super pravdivých plátkoch. Dnes už nemusiš byť politik aby o tebe média písali *ujoviny. :?A páči sa mi, že si na Slovensko nedá kydať. Heh a že sa ožral a robil si hanbu?...to čo robí po práci je jeho vec, nech slope, určite ako ožratí nepovedal menej pravdy ako na triezvo...Metalista90 napísal:Slota je vzor. Nechodi do parlamentu, podpisuje ho Rafaj, uraza ludi, cura s terasi, vecne ozraty.
-
krija
VIP
tu nejde o to, co ja poviem. tu zaryto obhajujes trhovy mechanizmus aj na takych miestach kde v zivote nebol, ale na druhej strane obhajujes komunisticke praktiky (aj ked samozrejme korupcia a lobing nie je domenou iba komunistickej ery). tu sa pohorsujes ak tomanova dohaduje lepsie miesto pre svojho "kolegu" bernatka u fica a na druhej strane iba mavnes rukou (a k tomu napises kopu peachovin) nad podobnym a z financeho hladiska pre slovensko este horsim konanim.slay napísal:chcela nechcela nezriesila.. ty povies to ja tamto .. no koniec sveta.. je to jednoznacne pre ten list.. odkedy ho miklos napisal mesiac obieha okolo zeme opacne.. cteny lud racte citat ten cirkvou satanovou specateny dokument
a k tomu riesila neriesila- nemohla! za nu ziadny list miklos nenapisal!
-
blaydy-036
Light Expert
To je zaujimave, Meciar si vacsinou za svojimi stoji, Kramplova ho asi musela pekne nastvat.J.O.S.E napísal:http://www.aktuality.sk/spravy/domace/m ... 3622e51672
Škandál s príjimanim darov sa ako isto Mečiar vie neda ututlať a tak musí byť niekto na koho sa to všetko hodí, kedže s takými penižkami ako darmi to nie je prvýkrát, a voliči to tentokrát ako Mečiar vie nemusia zhltnúť tak že sa nič nedeje a môže to stať nejaký ten hlas v preferenciach a tak sa ako obetný baranok našla ministerka Kramplová, ale ked som si tak sledoval včerajšiu TB tak mi pripadala fakt dosť šokovana a takýto uder pod pas ani nečakala a údajne jej Mečiar povedal, že to Fico chce jej odvolanie 
No tak udajne chcu tie peniaze dochodcovi vratit
Maju proste smolu, ze sa prislo na to, ze je zadlzeny a on si teraz pekne privyrobi
(predpokladam, ze by niekomu nedal 6 milionov len tak, keby mal sam dlh a musel potom zit iba z dochodku)
Najhorsie je vsak to, ze volicom toto vobec nevadi a urcite sa to v preferenciach nijako neprejavi.
Maju proste smolu, ze sa prislo na to, ze je zadlzeny a on si teraz pekne privyrobi
Najhorsie je vsak to, ze volicom toto vobec nevadi a urcite sa to v preferenciach nijako neprejavi.
-
hojko
Site Admin
GothaR: Vzhladom na to, ze SDKU je momentalne v srackach a aj cela opozicia na tom nie je najlepsie, tak nejake to percento, ktore by mohlo ubudnut HZDS az tak velmi rozhodovat asi nebude. Navyse ked si ludia spomenu na SDKU a ich dary, budovy a podobne, ktore sa do dnesneho dna nevysvetlili, tak treba povedat, ze HZDS sa v tomto pripade zachovali efektne a aspon sa tvaria, ze sa tymto problemom zaoberali, kdezto v SDKU to boli odpovede typu: Odpoviem, ked to uznam za vhodne... ci odpoved v style: Mate dokazy?
-
hojko
Site Admin
slay: Nemam pocit, ze by som obhajoval a zacinal s Meciarom, len som sa vyjadril ku prispevku Gothara, nic viac a nic menej. Osobne si myslim, ze kazda parlamentna strana, ktora zatial bola vo vlade bola financovana roznymi podnikatelmi a roznymi firmami oplatkou za dohodenie zakazky alebo nieco podobne. Jednoduchy princip: nieco za nieco. Teraz je dolezite len to, ze kto to ako dokazal vysvetlit, kto dokazal vysvetlit zahadne dary a kto ako ututlal svoje dlhy. Niekto sa rozhodol, ze vrati 7 milionovu igelitku spat majitelovi a niekto sa rozhodol, ze 22 milionovy dlh za budovu bude oznacovat ako ficoviny, trapne zasterky, mate dokazy?, odpoviem ked to uznam za vhodne... Myslim, ze vacsina ludi vie ako to s tou igelitkou bolo, ze to bola len zasterka, ale aspon sa HZDS s tym nieco snazi spravit, aby to nevyzeralo ako v pripade predoslej vlady. Ci tych 7 milionov vrati majitelovi a na dalsi den mu ich vezmu, tak to je v tomto pripade nepodstatne, kedze sa da predpokladat, ze tie peniaze im urcite nedal on a bol obycajnym bielym konom v tomto pripade, no ale HZDS chce aspon spravit formu pred mediami a volicmi, tak tie peniaze vratia. To im nemozes zapriet ani ty, ze sa k tejto kauze takto postavil, bez ohladu na skutocny vysledok celej kauzy.
Zaujimave, ze si uz odpisal opoziciu a pocitas s tym, ze dalsie volby nemaju sancu a tak pevne aspon dufas, ze o 6 rokov by sa pri volbach mohlo nieco zmenit. Ked to uz prirovnavas k akciovej spolocnosti, tak to spravne slovicko na na vyjadrenie momentalnej situacie v opozicii je: bankort. Ked boli pri moci, tak vtedy by bolo idealna slovicko dividenda, teraz sa nic ine ako bankrot neda pouzit. Inak povedane, opozicia je v tazkych srackach.
Ked nam uz ides rozpravat o ekonomickom raste, HDP a podobne, tak si najskor zisti ako to v skutocnosti je. Skus pozriet sem:
IMF: Rast eurozóny sa spomalí
Eurozóna je úspech, ale prežíva ťažké časy a situácia sa nezlepší ani v budúcom roku - taká je predpoveď Medzinárodného menového fondu.
Európa sa zrejme nevyhne recesii
Ekonomický rast eurozóny je prvýkrát od jej vzniku negatívny. Do mínusu sa prepadli ekonomiky Nemecka, Francúzska, Írska aj EÚ-27. Estónsko je už oficiálne v resesii.
Spoločne proti kríze
Francúzsky premiér vyzval včera európske krajiny, aby koordinovali svoje reakcie na zhoršujúcu sa ekonomickú situáciu. K spolupráci národných bánk vyzýva aj šéf švajčiarskej centrálnej banky.
Zaujimave, ze si uz odpisal opoziciu a pocitas s tym, ze dalsie volby nemaju sancu a tak pevne aspon dufas, ze o 6 rokov by sa pri volbach mohlo nieco zmenit. Ked to uz prirovnavas k akciovej spolocnosti, tak to spravne slovicko na na vyjadrenie momentalnej situacie v opozicii je: bankort. Ked boli pri moci, tak vtedy by bolo idealna slovicko dividenda, teraz sa nic ine ako bankrot neda pouzit. Inak povedane, opozicia je v tazkych srackach.
Ked nam uz ides rozpravat o ekonomickom raste, HDP a podobne, tak si najskor zisti ako to v skutocnosti je. Skus pozriet sem:
IMF: Rast eurozóny sa spomalí
Eurozóna je úspech, ale prežíva ťažké časy a situácia sa nezlepší ani v budúcom roku - taká je predpoveď Medzinárodného menového fondu.
Európa sa zrejme nevyhne recesii
Ekonomický rast eurozóny je prvýkrát od jej vzniku negatívny. Do mínusu sa prepadli ekonomiky Nemecka, Francúzska, Írska aj EÚ-27. Estónsko je už oficiálne v resesii.
Spoločne proti kríze
Francúzsky premiér vyzval včera európske krajiny, aby koordinovali svoje reakcie na zhoršujúcu sa ekonomickú situáciu. K spolupráci národných bánk vyzýva aj šéf švajčiarskej centrálnej banky.
-
krija
VIP
ty muj duchod
.
Vo vašich vystúpeniach často vyzdvihujete význam poznania vlastnej histórie a zvyšovania národného povedomia, ktoré na rozdiel od iných národov nie je súčasťou osobnostnej výbavy mnohých Slovákov. Názory, ako to postupne zmeniť, sa rôznia. Nemala by sa, povedzme, na školách vyučovať vlastenecká výchova?
Ja by som proti tej výchove nič nemal, no mohlo by to byť vnímané ako isté znásilňovanie tejto témy. Preto sme si povedali, že musíme ísť príkladom my politici. Uctievame si históriu, významné udalosti a osobnosti a očakávame, že sa od toho budú odvíjať aj iné aktivity. Minulá vláda v tom nerobila vôbec nič, skôr naopak. Ale iné sa od nich ani nedalo čakať. Keď som po voľbách prvýkrát vkročil do svojej pracovne na Úrade vlády, visel tu obraz Georgea Busha, ale obraz slovenského prezidenta som tu hľadal márne. Snažíme sa sviatky spojené s národnou históriou približovať ľuďom netradičnými, zaujímavými formami. To neznamená, že chceme, aby boli z tohto procesu školy vylúčené. Prijal by som, keby školy intenzívnejšie pracovali so štátnymi symbolmi - štátnou vlajkou a hymnou. Vedel by som si predstaviť, že by žiaci v pondelok ráno začínali nový týždeň v škole slovenskou hymnou. Prečo nie? Nechceme to však robiť nasilu, chceme to ponúknuť ako možnosť. V iných krajinách sa k štátnym symbolom ľudia správajú inak ako my na Slovensku. Ale to sa nedá zmeniť zákonmi ani príkazmi. Musí to ísť krok za krokom.
http://www.prop.sk/fico_pre_extra.html
a ako to vyzera v Ruzovom saloniku v budove uradu vlady SR?
"Stojí za spomenutie, že keď prišiel Bush na návštevu Slovenska, tak Dzurinda na Úrade vlády dal za peniaze daňových poplatníkov vyhotoviť kópiu krbu, ktorý má Bush v Bielom dome, údajne aby sa pán Bush tu cítil ako doma. A dnes všetci do jedného kričia, že táto vláda zbytočne rozhadzuje peniaze."
Vo vašich vystúpeniach často vyzdvihujete význam poznania vlastnej histórie a zvyšovania národného povedomia, ktoré na rozdiel od iných národov nie je súčasťou osobnostnej výbavy mnohých Slovákov. Názory, ako to postupne zmeniť, sa rôznia. Nemala by sa, povedzme, na školách vyučovať vlastenecká výchova?
Ja by som proti tej výchove nič nemal, no mohlo by to byť vnímané ako isté znásilňovanie tejto témy. Preto sme si povedali, že musíme ísť príkladom my politici. Uctievame si históriu, významné udalosti a osobnosti a očakávame, že sa od toho budú odvíjať aj iné aktivity. Minulá vláda v tom nerobila vôbec nič, skôr naopak. Ale iné sa od nich ani nedalo čakať. Keď som po voľbách prvýkrát vkročil do svojej pracovne na Úrade vlády, visel tu obraz Georgea Busha, ale obraz slovenského prezidenta som tu hľadal márne. Snažíme sa sviatky spojené s národnou históriou približovať ľuďom netradičnými, zaujímavými formami. To neznamená, že chceme, aby boli z tohto procesu školy vylúčené. Prijal by som, keby školy intenzívnejšie pracovali so štátnymi symbolmi - štátnou vlajkou a hymnou. Vedel by som si predstaviť, že by žiaci v pondelok ráno začínali nový týždeň v škole slovenskou hymnou. Prečo nie? Nechceme to však robiť nasilu, chceme to ponúknuť ako možnosť. V iných krajinách sa k štátnym symbolom ľudia správajú inak ako my na Slovensku. Ale to sa nedá zmeniť zákonmi ani príkazmi. Musí to ísť krok za krokom.
http://www.prop.sk/fico_pre_extra.html
a ako to vyzera v Ruzovom saloniku v budove uradu vlady SR?
"Stojí za spomenutie, že keď prišiel Bush na návštevu Slovenska, tak Dzurinda na Úrade vlády dal za peniaze daňových poplatníkov vyhotoviť kópiu krbu, ktorý má Bush v Bielom dome, údajne aby sa pán Bush tu cítil ako doma. A dnes všetci do jedného kričia, že táto vláda zbytočne rozhadzuje peniaze."