Aký typ ženy sa vám najviac páči?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Aký typ ženy sa Vám páči??

Blondína
172
24%
Brunetka
233
33%
Červenovláska
85
12%
Čiernovláska
177
25%
Iná
48
7%

Celkom hlasov: 715

pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

strapataaaa :P
xxar3s
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xxar3s »

mne sa pacia blondinky jednoznacne najviac
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Taka, ktora je sama sebou.
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

No tak pacia sa mi blondinky, ale hlavne sa mi pacia take ktore maju dobru povahu a hlavne srdce. :smt049 :hug:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Lyson2580q napísal:No tak pacia sa mi blondinky, ale hlavne sa mi pacia take ktore maju dobru povahu a hlavne srdce. :smt049 :hug:
:? po dvoch rokoch musim priznat moj vkus BOHUZIAL.

Vysoke,pekne,inteligentne,nezadane anorekticke nymfomanky schopne tvarit sa aj v tych najperverznejsich situaciach ako najnevinnejsie stvorenia s tym najnevinejsim pohladom. :cry: :cry: :cry:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

popisem:
postava,vysoka,stihla,opalena (prirodne,ziadne solarium),male chodila (velkost 39 maximalne),dlhe nohy,maly pevny zadok,velke pevne prsia,uzke ramena,ovalna tvar,jemne uzke obocie,velke mekke pery,drobny nostek,velke hnede oci a dlhe,vlnite,leskle,svetlohnede vlasy.

charakterove vlastnosti: mila,empaticka,nesebecka,inteligentna,zodpovedna a spolahliva.

to je moja bohyna :twisted: uz len najst taku :cry:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

:D pekna predstava...no este som taku nevidela..navyse aky BOH by si musel byt ty , aby sa taka zena za tebou vobec obzrela??:D nechcem vam kazit idealy..ale toto nejde...stavme sa ze nakoniec skoncite s presnym opakom, ale budete ju lubit a mat pri sebe, nielen o nej snivat a
...po nociach.:D:P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

A podstata Tvojho prispevku je aka?
Eritrea napísal:.no este som taku nevidela..navyse aky BOH by si musel byt ty , aby sa taka zena za tebou vobec obzrela??:D
Chlap nemusi byt Boh, aby si nasiel peknu a milu babu. A uz vobec nemusi byt Boh, aby sa nim taka holka obzrela...O co Ti vlastne islo tym "uzasnym" prispevkom?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Eritrea napísal::D pekna predstava...no este som taku nevidela..navyse aky BOH by si musel byt ty , aby sa taka zena za tebou vobec obzrela??:D nechcem vam kazit idealy..ale toto nejde...stavme sa ze nakoniec skoncite s presnym opakom, ale budete ju lubit a mat pri sebe, nielen o nej snivat a
...po nociach.:D:P
aale ja necakam,ze taku najdem.vacsinou ked sedi aspon vzdialene prva cast tak vzdialene nesedi druha cast.to co som opisal je proste ideal/prototyp,ktory vsak asi neexistuje

//posles mi kontakt na nu kontakt?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

fizz napísal:Existuje, poznam ju, az na to, ze nieje vysoka.
aj ja taku poznam :D podla opisu podobnu, len tiez nie vysoku

:smt050 :smt049
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

TO VIGOR:podstata je vytiahnut ruku zo šerblika a hladat medzi zivymi

jj aj skaredy chalan moze mat peknu babu, ale potom musi mat aj INE prednosti ...napr. par milionov na konte..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:TO VIGOR:podstata je vytiahnut ruku zo šerblika a hladat medzi zivymi

jj aj skaredy chalan moze mat peknu babu, ale potom musi mat aj INE prednosti ...napr. par milionov na konte..
Ach, takze ja chudatko kedze sotva budem zarabat miliony, nemam sancu v tomto strasnom svete s jasne stanovenymi pravidlami-pekna holka+bohaty chalan, najst si peknu a milu holku s ktorou stastne prezijem zvysok svojho biedneho a chudobneho zivota :cry: .

Dievca sa preber.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

preco beriete vsetko co poviem doslovne? nikde som predsa nepovedala ze vsetky to tak robia, a zase ani nevylucujem ze pekna baba bude aj s menej peknym chalanom...ved na slovensku je peknych bab prevaha...ale tu o krasu vobec nejde...ta je povrchna a docasna

Vigor: nemusim sa preberat, pretoze jedine o co tu ide je nepochopenie z tvojej a mojej strany...take veci sa tazko vysvetluju cez internet...

jasne ze kazdy z nas ma nejaky svoj vysnivany ideal...ale povedzme si uprimne je to realne?...taky clovek akeho si vysnivame neexistuje..vecsinou sa najde par chybiciek ...a preto tu skor ide o povahu, naucit sa vychadzat s niekym..ako o peknu tvaricku...
ale ako sa vravi proti gustu ziaden disputat, tot vsjo...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

tyka sa tato tema len vzhladu ci sa tu debatuje aj o povahe/vlastnostiach? bo nece sa mi to vsetko citat kedze vacsinou sa opakuje stihla, pekna, vysoka, modrooka,.......... Mno tak co sa mna tyka, tak "letim" hlavne na take dievcata o ktorych sa da povedat ze su mile a priatelske, ktore su same sebou a s ktorymi sa da porozpravat aj o normalnych veciach, ne len o tom jak a kde sa zasa v piatok vecer ozrala a podobne. Mam na mysli take baby ktore netuzia byt nasilu oblubene, nejsu namyslene, nesnazia sa zaujat len svojim vzhladom a hlava prazdna.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Dobre, zrejme sme to zobrali zo zleho konca, ak som posobil mozno trosku neprijemne, tak sa ospravedlnujem.

Mozno sme sa zle pochopili, mozno uz len v pojme "pekna baba". Suhlasim, ze to co si clovek presne vysniva len takzo dostane. Ale zas si nemyslim, ze niekto kto povie, ze toto je moj ideal, tak nic ine za peknu babu nepoklada.
To, ze ide hlavne o povahu je mozno pravda, ale zas...ked si to zobereme ako to podla mna realne je, nejde len o povahu. Uz sa mi stalo, ze som spoznal holku, povahovo jak rit na serbel, ale skratka ma vobec nepritahovala a nepripadala mi atraktivna. A ono to jedno bez druheho nejde. Cize ano, krasa zmizne...ale ked dakoho lubim tak nie. Cize nehc to znie povrchne ako len chce, aj ta "pekna tvariicka" je dolezita, ak ma vztah fungovat.

Ale co som este chcel, ze toho co si pisala povodne mi to prislo, akoby pekne holky sli len na peniaze. Dajme tomu, ze si to tak nemyslela, ale snad nechces popierat, ze to tak vyznelo:).
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

aj mne sa uz velakrat stalo ze povahovo mi clovek vyhovoval ..ale nepritahoval ma..takze z toho nic nebolo...krasna tvaricka, sarm, charizma, nejaka iskra..proste nieco tam musi byt co ti na sekundu zastavi srdce a potom uz nic nieje podstatne.:P:)

nooo vyznelo to tak, ale narazala som skor na take pipky co na nich vidno ze nemaju vecsie ambicie len zbalit svojim peknym ksichtom a dokonalou postavou prveho prachaca co ma drahe auto , peniaze...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Hej hej, bez iskry ani sporak v kuchyni nezapalis...

No a to je to. Ta skupina o ktorej vravis nie je zdaleka tak rozsirena, aby mohla tvorit zlu mienku o vsetkych zenach :) . Kolko mojich kamaratov ci znamych ma naozaj pekne priatelky, juj, colvek aby im mistami zavidel. Len ide o to, aby sme nedavali do rovnosti pekna a hlupa, lebo to je vazna hovadina.
Yogi_BR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yogi_BR »

Aky typ baby ? staci ze je sympaticka a prijemna vtedy vlasy a oblecenie nehraju rolu .
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

No popíšem môj ideál, avšak len fyzický (na tom "vnútornom" sa všetci isto zhodneme :wink: )
Nemôžem si fakt pomôcť, zrejme je to vo mne niekde hlboko zakorenené, lebo sa mi veľmi páčia blondínky.
Nie nechcem aby to vyznelo že ostatné ženy som zavrhol... Ale pri blondínach mám taký príjemný pocit a taktiež pocit že nerozmýšľam ale len konám...No napr. sa mi pár krát stalo že som "opaľoval" očividne zadané blondíny...proste niečo mi hovorí že ju musím mať a je to silnejšie ako "racionálne ja"... Inak to neviem popísať...
A najlepšie ked sú modrooké :P :oops:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja si nepamätám, že som mal iné dievča ako s dlhými, čiernymi vlasmi. :oops:

//: Ale nechal by som si povedat aj od nejakej červenovlásky...
Napísať odpoveď