Grafika 3850 alebo nieco ine?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Grafika 3850 alebo nieco ine?

Príspevok od používateľa juurr0 »

chcem kupit grafku bud VGA ASUS EAH3850/G/HTDI/256MB DDR3, 2xDVI-I, HDMI, HDTV http://elcomp.sk.orchidej.biz/main.aspx ... _ID=347911
alebo VGA GF XpertVision 8600GT 256MB DDR3 DDV PCX http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;9996
alebo mam zobrat nieco ine v cene okolo 2000? poradte pls...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

neviem ako ty ale ja by som sa rozhodol pre tu HD3850 ktora je takmer raz tak vykonejsia ako 8600GT
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

hm dnes som bol sa bol spytat na tu 3850-tku a povedal mi ze ked je bez prislusenstva ze asi bude z reklamacie... tak neviem ci ju mam zobrat.... aj ked cena 1837 neni zla....
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no ked bola na reklamacii tak s nou asi nieco nebolo dobre a stavim sa ze sa to nieco moze stat este raz a s vacsou pravdepodobnostou ako s novou kartou ale clovek nikdy nevie, ja na tvojom mieste radsej pruilozim tie 4 stovky na novu so vsetkym ako sa patri
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

PAuLi3 napísal:no ked bola na reklamacii tak s nou asi nieco nebolo dobre a stavim sa ze sa to nieco moze stat este raz a s vacsou pravdepodobnostou ako s novou kartou ale clovek nikdy nevie, ja na tvojom mieste radsej pruilozim tie 4 stovky na novu so vsetkym ako sa patri
to je jedno ze je z reklamacie, mas na nu takisto zaruku ako na novy komponent, takze ked sa ti pokazi das na reklamaciu. Ja si tiez obcas nieco objednam z bgslevi co bolo po reklamacii a zatial som s tym nemal ziadny problem. Skor to berem ako vyhodu ked to kupim za tretinovu cenu. Uz som tam obcas zazrel predavat AM2 dosky od 400 SK/ks a 775 dosky od 300 SK/ks
Napísať odpoveď