Mám problém s rapidsherom.Mám premium do 22 septembra a normálne mi to sťahovalo až do včera teraz mi tam píše:ERROR You have exceeded the download limit.You can download 5 Gigabytes per day. 5 Gigabytes are equal to 5.000.000.000 Bytes.RapidPoints for further download traffic.Neviete čo s tým ?
5GB na den, ale ak to neprecerpas, tak neprecerpane data sa ti prenesu na dalsi den... Niekde na rapidshare.com si mozes pozriet kolko si uz precerpal ale presne ti neporadim, nemam premium.
ateista napísal:no neviem ak si premium ucet mas viac ako 5 giga ja hravo taham za den aj dva dvd filmy plus malickosti a toto my nerobi takze tym to nebude
no lenze bez premium uctu musis vzdy cakat a tym padom tam neni obmedzenie stiahnutych dat za den...kdezto u premium uctov môzes stahovat bez cakania takze museli nejako obmedzit uzivatelov aby im nezatazovali siet a servery tak ich obmedzili v pocte stiahnutych dat
PAuli3:
najprv bolo obemdzenie na 25 giga do 5 dni pak to zvysily na 50 ale kedze sa to moc vyuzivaly tak to obmedzily dako na 10 giga na lamkach to mas rozpisane a pokial neveris stiahni si par dvd filmov cez rapid a povedz kolko mozes tahat /teda pokial nemas premiak/ tak si to over kazdy den taham cez 5 giga tak netliachaj ty
Teraz je na den 5GB malo by sa to zmenit lebo zlepsuju infrastrukturu ci co... Ked nevycerpas tych 5 GB tak sa ti to presuva na dalsi den najviac mozes nazbierat 30GB.
Premium-users now profit from more flexibility regarding the download volume: It used to be limited to 10 gigabyte per day and can be "saved" now to a maximum of 50 Gigabyte. As a consequence, the volume that was not used is transferred to the following day automatically, up to a maximum of 50 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 10 gigabyte the following day.
ateista napísal:Premium-users now profit from more flexibility regarding the download volume: It used to be limited to 10 gigabyte per day and can be "saved" now to a maximum of 50 Gigabyte. As a consequence, the volume that was not used is transferred to the following day automatically, up to a maximum of 50 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 10 gigabyte the following day.
Tak pokial viete ang tak si to prelozte
mfg.. ty tu za*ebes 'newsku' z 2. jula ktora uz davno neplati
plati to tak, ako som pisal