vopred dakujem
spojenie pc s notebookom XP/vista
spojenie pc s notebookom XP/vista
prosim, mohli by ste mi popisať, ako vytvorim siet medzi pc a notebookom,potreboval by som prenašať subory,no stale mi vista hlasi neidentifikovana siet,
vopred dakujem
vopred dakujem
Vista je v tomto trošku divná
Ale klasicky si len prepoj oba compy a nenastavuj IPčku ani na jednom z nich.. Vista si tú sieť sama nájde. Pak si zvol aký priečinok chceš zdielať a v povoleniach pridaj Everyone.. To znamená, že sa do toho priečinku dostane každý comp pripojený v tej danej sieti.. Ak ideš riešiť len prenášanie súborov, tak si pri zdielaní nastav aj plné práva..
Napr. NB- IP:192.168.0.1
Maska: 255.255.255.0
Prac. skupina: WORKGROUP
PC- IP:192.168.0.2
V centre sieti nastav: Zdielanie súborov - Zapnuté, Zdielanie chránené heslom - Vypnuté.
Teraz si vyber adresár ktorý chceš zdielať klikni naň pravým tlačítkom myši, zvoľ Zdieľanie/Rozšírené zdieľanie. Zaškrtni "Zdielať tento priečinok" potom klik na povolenia, tam nastav pre "EVERYONE" povoliť úplný prístup. Reštartuj PC a malo by to ísť. (nastavenie pre Windows Vista).

PC- IP:192.168.0.2
V centre sieti nastav: Zdielanie súborov - Zapnuté, Zdielanie chránené heslom - Vypnuté.
Teraz si vyber adresár ktorý chceš zdielať klikni naň pravým tlačítkom myši, zvoľ Zdieľanie/Rozšírené zdieľanie. Zaškrtni "Zdielať tento priečinok" potom klik na povolenia, tam nastav pre "EVERYONE" povoliť úplný prístup. Reštartuj PC a malo by to ísť. (nastavenie pre Windows Vista).
Ďakujem za upozorneniedagem napísal:...