Intrak

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

tomo.za napísal:malo by to byt samozrejmostou... ale clovek nikdy nevie :(
myslel som to skor tak, ci uz bude po dovolenke, a tak...
a odpisovat nepatri medzi samozrejmosti ani na studijnom FPv, takze ked neodpise riadielka SD nebude to nic divne :?
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

jackb napísal::( stranka ukf mlci ako partizan... ked zajtra napisem mail riaditelke, je realne, ze mi aj odpise?
univerzitna dovolenka na UKF prave skončila..takže riaditeľka tam bude určite, ale to ešte neznamena že ti odpíše..
jackb
Redeemer
Redeemer

na stole mam rozhodnutie ubytovacej komisie a v browseri otovrenu mapu NR a cennik ubytovania v SD pri UKF a ide ma rozhodit od zlosti...
ma zmysel sa odvolat proti rozhodnutiu ubytovacej komisie? nechcem totiz ako vysokoskolak byvat na stredoskolskom intraku, za viac penazi ako na vysokoskolskom ale hlavne mi vadi, to ze je to uplne v pazi a je to stredoskolsky intrak: podla skusenosti pocitam, ze vchod zamknuty o 22 a rano o 6 budenie rozhlasom... :evil:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Samozrejme odvolat sa da, aspon u civilizovanych uradov, co by snad u nas mai byt vsetky. Co som pocul o postupe SUZu VSE v Prahe, tak tam to robia tak, ze ta ubytuju na ten intrak, ktory dostanes a pri prvej prilezitosti ta prelozia.
jackb
Redeemer
Redeemer

v stredu to budem mat po ceste tak sa pojdem porozpravat, tak verim ze daco vybavim
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

takze teba dali do SD pri UKF, ale ved sa mi zda ze to je jediny internat ktory UKF ma, alebo nie? ak myslime na rovnaku budovu tak je to jediny intrak, ak poznas nitru tak ten SD sa predtym volal tusim Hotel nitra, je to ono?
jackb
Redeemer
Redeemer

zle sa rozumieme
ja som dostal stredoskolsky intrak patriaci SOU Potravinarske, niekde za stanicou... skoro v Krskanoch
jediny intrak UKF, ktory je IMO "oficialny" je na Zobore,,,

//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2008, 8:32 )
tak sa nepodarilo... vraj si mam najst prvaka, ktory by chcel ist z vysokoskolskeho intraku na stredoskolsky... to skor Svaty gral najdem
este mi ani skola nezacala a uz je to na hovno :(
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa karosar »

niekto pisal ze otvarak na pivo - urcite nie, ved pivo otvoris aj zapalovacom...
-nie vsade dava intrak vercajch na jedenie takze zober si
-zober si noz a nejaky tanier a bo co ked bude hlad a bude sa kupovat vifonka
-v skriniach stale chibaju vesiaky, takze tiez ber
-pred odchodom vzdy ocekni ci mas hlavne uterak a ponozky bo naprd ked zabudnes
-nejaky odpudzovac na hmyz-bude ho tam po chu*a
-zaklad je mat zasobu cibule a masti a prezijes vsetko
-necital som temu celu ze kde ides na intak ale ja som braval aj boxer koli kktom ciganom co nas okradali
-mnohy pisete comp, kur*a zbytocny prepich ved staci male radio a chalan sa aj tak nauci na pivko a nie sediet pri compe a tieto veci ako prvak by som urcite nebral koli starsim, budu ti za tym akurad tak stale sediet iny
-nejaky mp3 a bo co aby ti skor zbehlo cestovanie
-zamok na skrinu
-vzdy sa zide tvaletak
-urcite neber obliecky z domu, si na intraku nie v hoteli a akurad ti to zbytocne zaberie miesto v taske, radsej zober zranicu, obliecky mozno dostanes rortrhane a tak ale su vyprate takze sa nemusis bat nejakeho svrabu...
-nejaky sirup, prazdnu flasu
-sacky na smradlave ponozky, slapky...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

kafiatko napísal:Naozaj sú na SPU v Nitre tie intráky také škaredé a hrozné? rada by som uvítala nejaké komentáre k nim, nech viem na čo sa mám pripraviť...ďakujem
intráky sú hnusné a škaredé všade, no myslím že v porovnaní s BA sú tie nitrianske ešte celkom v pohode. Na SPU intrákoch som nebol, na naších UKF-kárskych sú tie izby celkom v pohode (v rámci možností)
jackb napísal:zle sa rozumieme
ja som dostal stredoskolsky intrak patriaci SOU Potravinarske, niekde za stanicou... skoro v Krskanoch
jediny intrak UKF, ktory je IMO "oficialny" je na Zobore,,,

//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2008, 8:32 )
tak sa nepodarilo... vraj si mam najst prvaka, ktory by chcel ist z vysokoskolskeho intraku na stredoskolsky... to skor Svaty gral najdem
este mi ani skola nezacala a uz je to na hovno :(
skús sa ísť osobne spýtať po mesiaci dvoch či je volné (aj na zobor, aj na hotel nitra). Ak bude, nie je problém sa preradiť. Vela študentov čo dostane intrák nenastúpi
jackb
Redeemer
Redeemer

audiotrack napísal:skús sa ísť osobne spýtať po mesiaci dvoch či je volné (aj na zobor, aj na hotel nitra). Ak bude, nie je problém sa preradiť. Vela študentov čo dostane intrák nenastúpi
thx za radu. na Hoteli som este nebol, ale to az po zapise zacnem vybavovat co sa bude dat... rovnako s hladanim si prvaka...
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

inak prvaci - netreba sa zbytocne plasit, vsetko je to o zvyku, najprv je clovek vyplaseny potom si najde partiu a zrazu sedis v krcme a pijes pivo, neviem ako to je dole na dolnakoch ale ja som chodil na intak na vychod do levoce a najhorsie bolo akurad to ze tam stale chodili cigusovia rozjebavat okna a mlatit nas, inak fajn
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prváka ani nehladaj, na to sa môžeš vykašlať :) bude tiež vyhúkaný zo života, nebude vedieť kde čo a ako a keď má kde bývať tak nebude riskovať a meniť sa s niekým koho nepozná aby sa dostal znova do nového prostredia.
BTW: nad privátom si neuvažoval? Ja som v prváku na UKF tiež nedostal intrák, tiež som dostal tip aby som sa pýtal tak mesiac po začiatku či sa neuvolnilo ale nakoniec som našiel privát kde som už tretí rok s perfektnou partou (všetko chalani z Prievidze ako ja)
karosar
Zablokovaný
Zablokovaný

audiotrack napísal:prváka ani nehladaj, na to sa môžeš vykašlať :) bude tiež vyhúkaný zo života, nebude vedieť kde čo a ako a keď má kde bývať tak nebude riskovať a meniť sa s niekým koho nepozná aby sa dostal znova do nového prostredia.
BTW: nad privátom si neuvažoval? Ja som v prváku na UKF tiež nedostal intrák, tiež som dostal tip aby som sa pýtal tak mesiac po začiatku či sa neuvolnilo ale nakoniec som našiel privát kde som už tretí rok s perfektnou partou (všetko chalani z Prievidze ako ja)
tiez som hladal privat aj som nasiel ale nesiel som lebo som to mal presne naopak - uplne nahovno parta a cena tiez celkom vysoka takze...
-inak co sa tyka prievidze tak kamosi chodia do pravenca a klasika, najprv vyplaseny a teraz cuco pivo marsky :D
jackb
Redeemer
Redeemer

audio, rozmyslal. lebo cas partie byvalej spoluziacky z gymka nedostala do druhaku intraky tak teraz hladaju privat. keby ma nelimitoval cash tak idem na priavt hned.
ale intraku sa nebojim. nemam dovod, ved 4 roky byval na stredoskolskom
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

audiotrack napísal:intráky sú hnusné a škaredé všade, no myslím že v porovnaní s BA sú tie nitrianske ešte celkom v pohode. Na SPU intrákoch som nebol, na naších UKF-kárskych sú tie izby celkom v pohode (v rámci možností)
no, neviem, ja som s mojim spokojny :-P
http://picasaweb.google.com/misob14/Kolej
Karosar: to co si napisal je podla mna smiesne... nebral by som to vazne..
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

makaveli napísal:no, neviem, ja som s mojim spokojny :-P
http://picasaweb.google.com/misob14/Kolej
to je kounicova?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

nauraa napísal:to je kounicova?
jj, presne tak.. tiez tam byvas, ci..?
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

makaveli napísal:jj, presne tak.. tiez tam byvas, ci..?
som nevedela, že to tam vyzerá tak dobre :O nie, nie..
abraXass
Novice
Novice

Príspevok od používateľa abraXass »

ide dachto na jedlikovu 9 1.rocnik tele ?
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

fizz napísal:Co intraky v trencine?
myslim stredoskolske v pohode ale vysokoskolske ak nie si z vychodu tak asi tazko, kamaratka studuje na A.Dubceka a ma privat s dalsimi 5 ludmi :? tak asi tak.
Napísať odpoveď