Hulkm napísal:co to ma s punisherom???
trailer sa mi paci a na film sa tesim tesim ....pacil osa mi ako bola spravena ta oblaha podobne ako v hre
S punisherom to ma spolocne....podobny pribeh a podobne spracovanie hry a sfilmovanie(dufam)........no a vlastne je to najlepsi film spraveny podla hry.... dobre ze sa toho max Payna nechytil UWE KRUPP
ledenaster napísal:S punisherom to ma spolocne....podobny pribeh a podobne spracovanie hry a sfilmovanie(dufam)........no a vlastne je to najlepsi film spraveny podla hry.... dobre ze sa toho max Payna nechytil UWE KRUPP
Uwe Krupp je byvaly nemecky hokejista, teraz je tusim trenerom Nemecka myslel si Uwe Boll je to jedno, aj tak tomu dal scifi rozmer
ODB: thx
mirak2 napísal:Uwe Krupp je byvaly nemecky hokejista, teraz je tusim trenerom Nemecka myslel si Uwe Boll je to jedno, aj tak tomu dal scifi rozmer
ODB: thx
Tak teraz si mi dal pekne zaucho.....
Pomylil som sa, nemec ako nemec, este k tomu mena rovnake
Inak fakt dufam ze sa im to podari, este som si spomenul ze Hitmana tiez celkom dobre spravili podla hry.....hlavne tie zabery zozadu
ak som ten trailer pochopil dobre tie lietajuce bytosti su asi valkyri bo o nich sa tam rozprava mozno to ma byt nieco ako naznak co sa stane po smrti ze si po neho pridu a preto to dali aj do filmu ale je to iba dohad
V kinech ČR: 16.10.2008 Bontonfilm
V kinech SK: 16.10.2008 Tatrafilm
veru, Wahlberg bude minimalne polku filmu kazit dojem, kym si zvyknem, tak ako v hitmanovi Olyphant. Dufam,ze z toho neurobia frasku ako hitman, Max Payne je skvela hra
Neviem podla mna je to celkom dobra volba
Ak bude dobry scenar a atmosfera s hercom by nemal byt problem i ked si ho neviem predstavit s Maxovim uskrnom
Takze uz viem, na co pojdem do kina. Wahlberga mam celkom rad a nemyslim si, ze bude kazit dojem z filmu, ako napisal Holubar. Koho by ste si tam vedeli predstavit? Mne tam nahodou vcelku pasuje. Ale vsetko sa uvidi az v oktobri... zatial mozeme spakulovat dalej