Znížený výkon po preinštalovani Win?
-
ABRAMS
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Znížený výkon po preinštalovani Win?
Zdravím, mám taký problém... Preinštaloval som si Windows XP (SP2) a neviem kôli čomu mi začali sekať všetky PC hry... Určite to nieje hardwerový problém, navyše pred tým ako som win preinštaloval mi všetko bežalo pekne plynule... Neviem čo sa stalo, možno windows potrebuje nejaké aktualizácie? Ak sa to dá nejak vyriešiť bol by som rád 
-
cORP.
Addict
ked si spomenul ten antivirak spytam sa takto nemas nahodou starsie pca nedal si si avast alebo nieco podobne ?ABRAMS napísal:Všetko mám tak isto ako pred tým, práve preto nechápem čo sa stalo... Grafické ovládače mám myslím aktuálne, grafickú kartu som kupoval pred týždňom, narval som ju do PC a všetko bežalo jak malo. Preinštaloval som ten Windows a zrazu to všetko strašne kúše
-
ABRAMS
Amateur
Nie, nie.... pred tým som mal starý NOD32 teraz som nainštaloval ESET Smart Security... To je jediná zmena. A ako som povedal hardwérova chyba by to nemala byť, PC mám silný dosť. Myslel som si že to budú nejaké tie chýbajúce aktualizácie Windowsu, ale všetky mám nainštalované a nič... 
EDIT: Ono mi to vlastne celý počítač nejak blbne... Stáva sa mi niekedy, keď mi Firefox vyhodí nové okno, že zamrzne, alebo sa sám od seba reštartuje... Neviem, možno pri inštalácii Windowsu nastala nejaká chyba a možno by pomohlo ho znova preinštalovať? To by som nerád...
EDIT: Ono mi to vlastne celý počítač nejak blbne... Stáva sa mi niekedy, keď mi Firefox vyhodí nové okno, že zamrzne, alebo sa sám od seba reštartuje... Neviem, možno pri inštalácii Windowsu nastala nejaká chyba a možno by pomohlo ho znova preinštalovať? To by som nerád...