NAT PORT PRE TORRENT
NAT PORT PRE TORRENT
cafte mam problem ze ked chcem stahovat z torrentu pouzivam uTorrent tak ma nechce pustit aj FIREWALL som vypol a nic mam modem Glitel GT-318-RI HELP 
no napisal som to ako kkt
Žiadne prichádzajúce spojenia a že ak nie je ikona zelená mám problém s nastavením siete bo nefim ake tam mám nastavit to NAT-presmerovanie myslim to cislo
EDIT: teraz nmi tam momentalne sviet cerveny vykricnik a je tram napisane: Firewall alebo Router obmedzuje vaše pripojenie. Potrebujete otvoriť port aby ste sa mohli pripojiť k iným
JAK OTVORÍM TEN PORT????
Žiadne prichádzajúce spojenia a že ak nie je ikona zelená mám problém s nastavením siete bo nefim ake tam mám nastavit to NAT-presmerovanie myslim to cislo
EDIT: teraz nmi tam momentalne sviet cerveny vykricnik a je tram napisane: Firewall alebo Router obmedzuje vaše pripojenie. Potrebujete otvoriť port aby ste sa mohli pripojiť k iným
JAK OTVORÍM TEN PORT????
Takto každý modem ma vlastnú IP ktorou sa doňho nalogujes ak nemáš pravdaže analógoví. Zadáš do svojho prehliadača IP svojho modema alebo routra pr. http://192.168.1.1 a tam musíš vedieť prihlasovacie meno a heslo ja to mam admin admin a tam to nájdeš šedko.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
192.168.1.1 je pravdepodobne adresa toho routru. Zadaj ju do browseru. Spyta sa ta na meno a heslo. Meno je admin heslo adslroot.
Naľavo zvolíš "advanced setup", "WAN", a mala by sa zobrazit tabulka. Napravo v nej dáš "edit", nič nemeníš a dáš dole "next", zasa len "next" a tam zaškrtni políčko "PPP IP extension". Potom už len "next" a znova "next" a v tabuľke, ktorá sa ti ukázala by malo pri kolónke NAT a FIREWALL byť "disabled". Dáš "save" a potom "save/reboot".
-
t0m4s3
Admin
Problem je v tom, ze ked si zapol PPP IP extension mozes teraz pouzivat iba jeden pocitac na LAN. Takze to daj opat do povodneho stavu a skus presmerovat porty.
) Takze v praxi to ma vyzerat tak, ze na Gliteli presmerujes porty na WAN interface Wifi routru a na wifi routri tieto porty presmerujes na tvoj PC. Nezabudni napevno nastavit tieto porty aj v uTorrente. Odtestovat "dostupnost" portu z internetu mozes napr. tu http://www.whatsmyip.org/ports/ (custom port test)
Na to aby si mohol presmerovat porty, potrebujes napevno nastavit IP adresu u teba na pocitaci, tzn. napr. 192.168.1.2, maska 255.255.255.0, vychodzia brana 192.168.1.1. Potom staci zvolit nejake porty a nastavit aby boli smerovane na tvoju adresu (192.168.1.2). Problem moze nastat v dvojitom NATe, kedze na ceste medzi tebou a internetom je jak modem tak router. Zrejme je to takmer identicke s mojom zapojenim http://www.hojko.com/download.php?id=26046 (nie je to Vigor router, ale presne ten tvoj Glitel 318The PPP IP Extension is a special feature deployed by some service providers. Unless your service provider specifically requires this setup, do not select it. If you need to select it, the PPP IP Extension supports the following conditions:
It allows only one computer on the LAN.
The public IP address assigned by the remote using the PPP/IPCP protocol is actually not used on the WAN PPP interface. Instead, it is forwarded to the computer's LAN interface through DHCP. Only one system on the LAN can be connected to the remote, since the DHCP server within the ADSL gateway has only a single IP address to assign to a LAN device.
NAPT and firewall are disabled when this option is selected.
The gateway becomes the default gateway and DNS server to the computer through DHCP using the LAN interface IP address.
The gateway extends the IP subnet at the remote service provider to the LAN computer. That is, the PC becomes a host belonging to the same IP subnet.
The ADSL gateway bridges the IP packets between WAN and LAN ports, unless the packet is addressed to the gateway's LAN IP address.
cafte no terz som v pi*i uplne uz mi nejde ani net
dole v starte co je ta ikonka tie dva monitory tak pri jednom je vykricnik a pise ze Obmedzené alebo žiadne pripojenie
a ani heslo do modem mi nechce zobrat a pridelilo mi nejaku divnu ipcku ze 254.146.102.145 aj som ho restetol a nic reinstaol som win a stale nic v Tcome mi povedali ze u nich je vsetko v poriadku tak co mam robit plíííííííííííísssss

EDIT:// vyriesene
EDIT:// vyriesene
-
Don_Pipino
Darca
-
bruno.b
Light Expert
chalani mam podobny problem. mam router D-Com. potrebujem otvorit port (9000) koli utorrentu. nastavil som vo VirtualServer ako public port 9000 a private 9001 a protokol TCP (na druhy pokus aj UDP) a IP adresu som dal IP mojho PC (na vnutornej sieti - 192.168.1.33). lenze test portu ktori je k utorrentu http://www.utorrent.com/testport.php?port=9000 stale pise ze ten port je zatvoreny. prosim vas neviete ako tento port otvorim?
dik
dik
presmerovanie - NAT PORT PRE TORRENT - FIBERNET
Ako si mam nastavit uTorrenta a Dlink rooter aby mi fungovalo presmerovanie, kedze test NAT zlyhal:
http://www.utorrent.com/testport.php?port=6112
Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.
Checking port 6112 on your computer (dynmic IP)...
Error! Port 6112 does not appear to be open.
Please see www.portforward.com for more information about how to map a port.