Dobry den,
vcera som si kupil Acer aspire 5930g a hned problem...
no napojim don kabel od netu (ten co bol dovtedy v pocitaci) a internet nejde... samozrejme mne nikdy nejde na prvy krat takze som sa ani necudoval. Ale ani po nainstalovani oficialneho ovladaca sietovej karty zo stranky acer.com a ani po skusani vselico mozneho aj nemozneho...nejde...
neviete nahodou niekto poradit?
dik
lamborghini napísal:Dobry den,
vcera som si kupil Acer aspire 5930g a hned problem...
no napojim don kabel od netu (ten co bol dovtedy v pocitaci) a internet nejde... samozrejme mne nikdy nejde na prvy krat takze som sa ani necudoval. Ale ani po nainstalovani oficialneho ovladaca sietovej karty zo stranky acer.com a ani po skusani vselico mozneho aj nemozneho...nejde...
neviete nahodou niekto poradit?
dik
Mozno len treba nastavit spravne sietove nastavenia
a nezmienil si sa co mas za providera a podobne... ci neviaze pristup na internet na MAC adresu sietovej karty. V tom pripade nastav MAC na taku, aku mas na PC.
STomko napísal:a nezmienil si sa co mas za providera a podobne... ci neviaze pristup na internet na MAC adresu sietovej karty. V tom pripade nastav MAC na taku, aku mas na PC.
provider chello, jak sa meni ta mac adresa??? nejak jednoducho plz lebo nasiel som navod cez 4strany a aj tak nesiel