Hannibal Rising

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
masino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Hannibal Rising

Príspevok od používateľa masino »

co poviete na tento film? mne sa to velmi pacilo ...
pekne to zapada do celej serie o Doctorovi Lecterovi, ale mohlo byt viacej krvicky :-)
aj ked na konci filmu bol dost grcne ked prerezal tie achylovky :-) brrrr
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

neviem mne to pripada take........ ine.....proste ako nizkorozpoctovy film...... nic moc slaby odvar predchadzajucich dielov :wink: , neskuseny herci , na lecterovi mi nieco chyba
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Lolofon napísal:neviem mne to pripada take........ ine.....proste ako nizkorozpoctovy film...... nic moc slaby odvar predchadzajucich dielov :wink: , neskuseny herci , na lecterovi mi nieco chyba
stebou sa len suhlasit da !! napisal si to pekne a presne !

+k :wink:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

R1k1nko napísal:stebou sa len suhlasit da !! napisal si to pekne a presne !

+k :wink:
dakujem :oops: . som sa na tento film tesil jak blcha v kozuchu aaaaaa :shock: sice to nebola katastrifa no cakal som viac od takehoto titulu. ono to zacina byt ako stary dobry halloween - stale nakrucaju viac a viac na ukor kvality :? . to nebol az tak zly film len to nedosiahlo uroven predhcadzajucich partov. aspon podla mna :oops:
dobry horor nemusi byt len o tom ze sa tam na kazdom rohu seka, rube tne strieka krv ,potom to uz je brak vid HOSTEL :roll: . dobry horor by mal nieco aj v psychologickej rovine, "prijemne" prostredie, mozno mierne depresivne,strasidelne.........
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Lolofon napísal:dakujem :oops: . som sa na tento film tesil jak blcha v kozuchu aaaaaa :shock: sice to nebola katastrifa no cakal som viac od takehoto titulu. ono to zacina byt ako stary dobry halloween - stale nakrucaju viac a viac na ukor kvality :? . to nebol az tak zly film len to nedosiahlo uroven predhcadzajucich partov. aspon podla mna :oops:
dobry horor nemusi byt len o tom ze sa tam na kazdom rohu seka, rube tne strieka krv ,potom to uz je brak vid HOSTEL :roll: . dobry horor by mal nieco aj v psychologickej rovine, "prijemne" prostredie, mozno mierne depresivne,strasidelne.........
no nebol to zly film, ale mohol byt lepsi..vykon herca v hlavnej ulho bol velmi dobry .. dokonca pri jeho uskrnani mi pripominal A. Hopkinsa
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tento film je ako KRACAJUCA SKALA 2
ludia si ho pozru len kvoli tomu ze ma dobre meno vdaka jednotke a dvojke..
ale ako pozret sa to da.. ale nic extra :?
ebEEn
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

TRALALA

Príspevok od používateľa ebEEn »

Ale no nezhadzujte tak tento film.Bolo to vlastne vysvetlenie preco je hannibal atd.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nuz .. ale to neznamena ze ked je nejake vysvetlenie, tak to musi byt o dve triedy horsie pokracovanie :)

Priklad si vezmime z Cube Zero. Jednotka originalna, dvojka teda nic moc.. a nulka tomu dala smrnc. Dovolim si povedat ze o nejake to percento lepsia ako prvy diel.
SEEDER
Amateur
Amateur

hmm

Príspevok od používateľa SEEDER »

Ked som to bral ako keby som nevidel predchadzajuce diely tak to bol velmi dobry film od začiatku do konca žiadna nuda :)
Nancy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Nancy »

no... ako takmer fanticky fanusik lecterovskej trilogie.. musim povedat ze je to dost pruser. film to bol fajnovy, len sa mi to proste nehodi k predchadzajucej latke.
hopkinsov dr. lecter je vykresleny ako kludny a kultivovany muz s charizmou, proste dokonaly chlap len s trochu vyberanymi chutami. zatial co gaspardov hannibal je skor psychopaticky zabijak posadnuty pomstou a demonmi z minulosti. tiez mi v risingu chybaju tie genialne dialogy, ktore boli v mlcani jahniat a hannibalovi, spominam si len na hlasku "skladate verse, poruciku? nechte si je pro sebe" a to je asi vsetko. proste, hannibalovu minulost som si predstavovala uplne inac... a to sermovanie s katanou, ehh......
ale ak ten film odstrihneme od pokracovani ... keby sa vobec netykal hannibala ale bol by o inom manikovi stvarnenom gaspardom ullielom, bol by skvely. .. pretoze gaspard bol imho fascinujuci a rola zabijaka mu sadla.
Napísať odpoveď