low end vec (portal etc.) = low end komunita = low end admin
neni o com, admin je na to aby tomu sefoval, osobne poznam velmi malo slovenskych portalov kde sa dodrzuju pravidla a kde sa vytvorila aka taka komunita, kde su neni namysleni a dokazu k sebe pripojit dalsich a dalsich.
Je to zasluha aj adminov, v kazdom pripade je ich vzdy malo a maju pomocnikov.
Cize respekt sa u mna postupne buduje. Nie ze dojdem na portal peterpan.org, kt. vygooglujem a zlaknem sa admina lebo mi napise ze co tu chces nemas ziadny post a hned mudrujes.
no minule som hral CS na pube, a dakto napisal: "xxx daj mu kick" (xxx = isty hrac, nebudem menovat), vtedy mi prebehol mraz po chrbte lebo keby bol ten clovek admin tak to uz moze byt aj cvicena opica, nastastie nie je
Ako sa pise v jednej eseji...neposudzujem ludi podla toho ako vyzeraju, ci maju pri svojom mene site admin ale podla toho ako sa spravaju a ake maju nazory.
Ja som admin na par LFS serveroch , a ludia sa somnou bavia ako keby som bol user ,proste ziadny strach nic , pohoda ... Bany davam iba velmi vynimocne. Vetsinou sa za ban hlasuje ...
ani ne ja ho berem ako normalneho hraca... napriklad raz som bol na nejakom serveri uz davnejsie a tam bol taky kkt ze daval len tak hocikomu slay .. nemam problem sa snimi pohadat
respektujem administratora viac ako hraca co je samozrejmost, ale mam rad adminov ktori maju respekt aj bez toho aby sa museli povysovat ze daju ban alebo podobne veci ..
Adminov berem ako normalnych inych uzivatelov ktory mozu nieco viac ako iba obycajny uzivatelia.A ze by som sa ich nejako bal tak to nie.Sak ked niekto nerobi nic zle tak bude mat pokoj aj od adminov. Hojko: