poraťe mi niekto pls ohľadom cvičenia
poraťe mi niekto pls ohľadom cvičenia
cawes, mam 15 rokov uz asi dva dni a chcela by som zacat nejako poriadnejsie cvicit, len sa bojim ze potom prestanem uz nadobro rast,lebo uz vselikde som citala ze cvicenie zastavuje rast. mam 177 centimetrov, ale kedze by som rada skusila v buducnosti stastie v modelingu potrebovala by som narast este aspon 1-2 cm, ak nie tak sa nic nedeje, ale nerada by som si neskor vycitala ze kvoli mojej unahlenosti som nenarastla viac. aky druh cvicenia je v tom to pripade vhodny? dakujem za odpovede

-
Začiatok Konca
Professional
Kalenetika je čisto pre ženy.. aby si mala takú mierne atletickú, ale stále ženskú postavu.. http://www.google.sk/search?client=fire ... at+Googlem Neviem, čo ti viac poradiť.. Nenapísala si, aké typy cvičenia by si chcela absolvovať.. Či sú to činky, a chceš naberať a vyzerať, ako chlap.. alebo ja neviem, čo všetko.. Trochu sa rozpíš.. potom ti bude ľahšie pomôcť. Ak by sa ti nechcelo, tak kalanetikou nič nepokazíš.. 
Osobne si myslim, ze ked budes cvicit len s vlastnou vahou tak nemas co pokazit. Si este mlada baba, tak ani stravu nemusis velmi prisposobovat. Ked budes aspon 3x do tyzdna behavat, cez zimu to nahradila plavanim + domace cvicenie, nejdem Ti rozpisovat co presne, lebo na internete si urcite najdes nieco lepsie, co Tebe bude pasovat.. staci do googla napisat "domace cvicenie" a verim, ze nieco najdes.
chytaj za slovickaTomasko napísal:chytim za slovicko,
nie je na modeling najvyssi cas? ved vsade sa docitame, ze svetove modelky su od 14-15 rokov? nie?
baby co zacinaju tak skoro vychovavaju ich agentury, to znamena ze ak ma holka krive zuby treba aby nosila strojcek, tiez treba aby sa naucila po anglicky a podobne. su uspesne modelky co zacinali uz v 6rokoch, v roznych reklamach a podobne a potom su take co az po stredne skole, lebo boli rozumne a dali prednost vzdelaniu.tymto smerom by som chcela ist aj. skor ako v 16-17 nezacnem. to je aj ten najlepsi vek na zaciatok, lebo je telo viac vyzrete. ved 14rocne zabky nemozu mat postavy ako dospele zeny, a ja rozhodne nebudem robit ten anorekticky modeling, skor ma laka komercny
a inak 91-55-92
//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2008, 13:37 )
nechcem naberat svaly, kulturistika nie je moj odbor...skor spevnit celkovo telo, hlavne spodnu cast. co napriklad drepy?ZitePunkom napísal:Kalenetika je čisto pre ženy.. aby si mala takú mierne atletickú, ale stále ženskú postavu.. http://www.google.sk/search?client=fire ... at+Googlem Neviem, čo ti viac poradiť.. Nenapísala si, aké typy cvičenia by si chcela absolvovať.. Či sú to činky, a chceš naberať a vyzerať, ako chlap.. alebo ja neviem, čo všetko.. Trochu sa rozpíš.. potom ti bude ľahšie pomôcť. Ak by sa ti nechcelo, tak kalanetikou nič nepokazíš..
-
Začiatok Konca
Professional
Dovoľ mi, ale musím sa trochu zasmiať..
nehnevaj sa na mňa.. Ale na to by si musela mať talent, ako sviňa.. veľmi ladné krivky, super tvár na maľovanie.. a si v puberte, takže sa ešte zmeníš.. Môže ťa zničiť akné, alebo ja neviem, čo všetko.. Áno, vzdelanie je potrebné a to veľmi potrebné..
Ale na to, aby si mohla fotiť komerčný modeling musíš mať sakra šťastie, alebo kontakty, aby si ťa niekto všimol.. Neviem, čo z toho máš. Ale tam sa dostať, bude skutočne veľmi ťažké, alebo skôr nemožné.. 
//edit: čo napríklad kalanetika?..
inak by si sem mohla poslať fotku, nech sa chalani vyzúria.. Či máš, alebo nemáš šancu.. Mne je to jedno..
//edit: čo napríklad kalanetika?..
inak by si sem mohla poslať fotku, nech sa chalani vyzúria.. Či máš, alebo nemáš šancu.. Mne je to jedno..
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: poraťe mi niekto pls ohľadom cvičenenia
posli foto, ohodnotim/e ci ti treba cvicitmamen napísal:a inak 91-55-92![]()