Deadliest Catch

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Deadliest Catch

Príspevok od používateľa tomasmate »

Tak co hovorite na tuto hru, ja osobne si rad vyskusam, nic podobneho zanru som este nehral a najviac ma zaujala ta rozloha mora
Sedieť na brehu, byť potichu, ako myška a čakať kým sa na háčik chytí nejaký úlovok, to je zábava, ktorú som nikdy celkom nepochopil a už vôbec nie, keď sa objavila v hrách, kde ste sa ani nedočkali zmysluplného výsledku. Deadliest Catch: Alaskan Storm patrí aj nepatrí do kategórie týchto hier. Je to simulátor rybárskej lode, ktorý sa však neobmedzuje na hádzanie udíc či sietí do morských vĺn. Hra je inšpirovaná osudmi troch bratov, Siga, Edgara a Normana Hansenovcov, ktorí sa venujú rybolovu v Beringovom mori. Ich zážitky zaznamenali veľkú sledovanosť na Discovery Channel a stali sa aj námetom na túto hru.

Hráči si vyberú jednu z piatich skutočne jestvujúcich rybárskych lodí vrátane Northwestern, Cornelia Marie a Sea Star, ktoré sa objavili aj v dokumentoch. Nasleduje najímanie posádky a napokon plavba v nevyspytateľných vodách oceánu a to aj s takými úlohami, ako je vyhľadanie kráľovského kraba skôr, ako sa to podarí inej posádke. V každej sezóne musíte vyplávať na more, zabezpečiť úlovok a vrátiť sa bezpečne na pevninu, kde vylepšujete loď a to dovtedy, kým Hansenovci nezískajú výslednú sumu 20 miliónov. Územie v hre zahrňuje 34 000 míľ Beringovho mora a pobrežie so štyrmi prístavmi, kde sa stretnete aj s pobrežnou hliadkou Spojených štátov a helikoptérami.

Titul, popri misiách, ponúkne aj rôzne minihry ako napríklad preteky rybárskych člnov, ďalej 20 skutočných osobností rybolovu vrátane 6 kapitánov, 100 exkluzívnych videí a Xbox Live multiplayer. Hra je vyvíjaná od roku 2005 a premiéru bude mať v apríli na PC a Xbox 360.
viac http://www.sector.sk/novinka/38388/dead ... ybolov.htm
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

rybolov ma boh vie ako nelaka a este ktomu nie v hre to by osm si skor siel naouaj zarybarcit....ale celkom by mohlo byt zaujimave si to zahrat cez xbox live a ze by si tam mohol na mory stretnut ineho hraca
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

No nejde ani o rybolov ale skor o lovenie krabov :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ty vole.... Mno neviem... Lovenie krabov som videl akurat na Discovery... Skusim si to zohnat.... Mozno dam vediet... Kazdopadne to vyzera zaujimavo... A humorne mi to trosku pride.... Rybolov... hmmm :lol:
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

btw ten dokument podla ktoreho je pomenovana hra je fakt skvely :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Teraz to hravam, je to zatial nad moje ocakavania, grafika sice nieje najlepsia ale zatial je to dost dobra zabava
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

už to vyšlo? :o musím mať... už sa teším ako sa vžijem do Siga na Northwesterne :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Jasne je to na lamkach, je to vyborne rovnako ako serial. Je tam kopa bonusovych videii a niektore useky hry komentuje sam Sig :)
TotalCommander
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TotalCommander »

Dosť somarina teda,lovenie krabov lol...
mako.sk
Amateur
Amateur

hmmm...

Príspevok od používateľa mako.sk »

dobreee
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

prečo mi tá hra pri jej samotnom spúštaní padá do Windowsu?
Napísať odpoveď