//Ešte som zabudol doplniť, že sa mi hra na chvíľu zasekáva aj v Menu a aj v úvodnej ukážke
Colin McRae Dirt : Seká s ATI 4870??
Colin McRae Dirt : Seká s ATI 4870??
No tak dnes som sa rozhodol si zahrať Colin McRae Dirt, ale zostal som nemilo prekvapený, keď som zistil, že mi to trhá aj na najnižších detailoch!
Neviem, ako je to možné, ATI - na 4870 by to mala v pohode zvládať aj na ultra detailoch pri najvyššom rozlíšení, nie? Môže byť problém aj v procesore? Je to Intel E7200...Vedel by mi niekto poradiť?
//Ešte som zabudol doplniť, že sa mi hra na chvíľu zasekáva aj v Menu a aj v úvodnej ukážke
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mozno to bolo ovladacmiPilifo napísal:Tento problém sa mi po vyše pol roku podarilo vyriešiť tým, že som skúsil hru spustiť pod 64bit XP a všetko ide, ako má. Pekných 60 fps skoro na najvyšších detailochZaujímavé...
Šu-do, možno áno, ale myslím, že mám na oboch systémoch rovnaké ovládače. Teraz sa mi však vyskytol ďalší problém. Hra sa cca. po minúte zasekne, do Windowsu sa dostanem, ale musím ju cez správcu úloh ukončiť, keďže "Not Responding". Doteraz mi hra išla. Všetky ostatné hry šlapú. Grafika sa neprehrieva. Nevedel by niekto poradiť, v čom môže byť problém?