q-parser napísal:
Ale mame! Nejde o tom, ci maju Slovenske obcianstvo. Oni su to stale Madari, ktori maju svoje zaujmy nez sa "starat" o Slovensko. Ved spravuju aj vlatny rezort (podohospodarstvo) a ver mi ci nie, vobec sa mi nepaci, ked Madari spravuju cennu Slovensku (!) nehnutelnost.
Les napísal:Ziadnych Madarov v parlamente nemame. Neplet si slova. Kazda strana a jej clenovia v parlamente musia mat Slovenske statne obciantvo ! Hocikto si moze zalozit stranu, aj African so Slovenskym obciantvom ! Druha vec je, ked dosiahne 5% hlasov jeho strana, tak sa dostane do parlamentu.
P.S. na primitivne otazky neodpovedam. (pre inych)
To co pises je demagogia toho najhrubsieho zrna. Kazdy poslanec SMK logicky musi mat statne obcianstvo SR, ale kazdy jeden sa hrdo hlasi k madarskej narodnosti, ba co viac, aj k idealom tzv. "Velkeho Madarska" (ci uz viac alebo menej otvorene).
Tomasito napísal:
To co pises je demagogia toho najhrubsieho zrna. Kazdy poslanec SMK logicky musi mat statne obcianstvo SR, ale kazdy jeden sa hrdo hlasi k madarskej narodnosti
SMK je Strana Maďarskej koalície. Sú to v podstate maďari žijúci na Slovensku a majúc Slovenské štátne občianstvo. Nemám nič proti ním. Nevadilo by mi aj keby tu bola strana Strana čínskej koalície
Les napísal:To iste som napisal, ale asi si to nepochopil..
Myslim, ze potom co tu odznelo je kazdemu priemerne inteligentnemu cloveku jasne, co si sa snazil naznacit vetou "Ziadnych Madarov v parlamente nemame." a naslednym vyzdvihovanim statneho obcianstva na ukor hlasenia sa k narodnosti.
podme radsej rozoberat nieco ine ... vsetci vieme co budeme volit teda dufam ze budeme volit narod...resp za narod.. a podme radsej tipovat kedy dnes prestane prsat v nitrianskom kraji.. a hlavne v Šuranoch..
ikovan napísal:podme radsej rozoberat nieco ine ... vsetci vieme co budeme volit teda dufam ze budeme volit narod...resp za narod.. a podme radsej tipovat kedy dnes prestane prsat v nitrianskom kraji.. a hlavne v Šuranoch..
jj lepsie ako toto..ja bych radsej vedel kedy prestane fukat ten mily vetrik v Ba?
Les napísal:
Ziadnych Madarov v parlamente nemame. Neplet si slova. Kazda strana a jej clenovia v parlamente musia mat Slovenske statne obciantvo ! Hocikto si moze zalozit stranu, aj African so Slovenskym obciantvom ! Druha vec je, ked dosiahne 5% hlasov jeho strana, tak sa dostane do parlamentu.
P.S. na primitivne otazky neodpovedam. (pre inych)
Ja by som sa na tvojom mieste neozýval keby som nevedel fakt že maďari chceli presadiť zákon podla, ktorého by mohli rozprávať v parlamente po maďarsky. Ak toto nieje do očí bijúci fakt o maďarizácii tak ja neviem kde žiješ!