btw. niekto zije z turizmu, niekto z ropy, niekto zo zbrani...lol
Ficove vylety a nestrannost novinarov
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
btw. niekto zije z turizmu, niekto z ropy, niekto zo zbrani...lol
No vidis Sabo, napriek tomu embarga OSN prestali platit v r. 99 (okrem embarga dovozu zbrani), tato bohata krajina sa otvara svetu, s Kaddafim sa snazi zmierit aj jeho najvacsi rival- tvoj milacik- USA (samozrejme kvoli rope), pravidelne je pozyvany do Bruselu, v boji proti nelegalnej emigracii dostava od EU nemale peniaze, lietadla aj potraviny, popri Berlusconim, ktory bol za posledne roky v Libyii uz niekolkokrat, Kaddafi sa vzajomne navstevuje aj s franuzskym prezidentom Sarkozym atd. atd.MakeFake napísal:Kadafi je terorista ,ktora ma na svedomy par teroristickych utokov na stovky civilistov, dalej podporuje arabske vyvrazdovanie krestanov a povodneho obyvatelstva v Afrike.
Americká delegácia navštívila Kaddáfího
(ANSAmed) – Líbyjský vodca Muammar Kaddáfí včera prijal delegáciu amerického Kongresu. Táto delegácia kladne hodnotila súčasné úsile Líbye prispieť k mieru a medzinárodnej stabilite vo svete. Zároveň sa delegácia zaviazala, že USA rozvinie spoluprácu a priateľské vzťahy s Líbyou.
Delegácia USA tiež prisľúbila asistenciu amerických firiem v rozvojových projektoch pre Džamahíríju, najmä v oblasti ťažby ropy, zemného plynu a v infraštruktúre.
http://www.projectares.sk/index.php?opt ... &Itemid=70
...USA zlepšujú vzťahy s Líbyou
Washington 4. 1. 2007 (AP) – Americká ministerka zahraničných vecí Condoleezza Riceová sa stretla s líbyjskym kolegom Abdel-Rahman Muhammad Shalgamom, čo sa považuje za znak ďalšej snahy USA zlepšiť vzťahy s kontroverzným líbyjským režimom.
Shalgam pri tejto príležitosti vyhlásil: „Dúfam, že táto udalosť nám pomôže pohnúť sa vpred. Rád by som povedal, vďaka Bohu, začíname od vzdelania, kultúry. Nehovoríme už viac o vojne alebo o konfrontácii alebo o terorizme. Nie, naproti tomu (hovoríme) o spolupráci, investíciách, mieri a stabilite.“
http://www.projectares.sk/index.php?opt ... &Itemid=60
Alebo tvoji milackovia z USA mozu, zvysok sveta nie?
Riceová: Nikdy som si nemyslela, že navštívim Líbyu
Vidis Condy... a teraz si prisla od Muamiho žobrat ropu.
Vidis Condy... a teraz si prisla od Muamiho žobrat ropu.
Je, vratane uvodnej otazky temy: Co hovorite na Ficove sluzobne cesty ako bola napr. Lybia, Cina? Velmi ta vyrusuje, ze ludia tu v tomto kontexte poukazuju aj na take navstevy Libye ako niekdajsi premier Velkej Britanie (Tony Blair), premier Talianska (Silvio Berlusconi), prezident Francuzska (Nicolas Sarkozy), ministerka zahranicnych veci USA (Condy Riceova) atd. atd.? Velmi ta vyrusuje, ze v tomto kontexte vyznieva kritika niekdajsej obchodnej navstevy Fica prinajmensom smiesne?slay napísal:je toto tema ficove vylety a nestrannost novinarov?
A vec, ze niekdajsia kritika najma zo strany sucasnej opozicie je o to viac smiesna, o co intenzivnejsie sa najma USA snazia utuzit vztahy s Kaddafiho rezimom.
slay, prave preto, ze sa nejaky ten piatok "pozname", tvojej zlcou podliatej antifico dojmologii sa mozem akurat pousmiat : ) Svoj nazor na niekdajsiu Ficovu navstevu Ciny a Lybie som napisal na prvej strane tejto temy, pricom po nedavnej navsteve Lybie americkou ministerkou zahranicnych veci C. Riceovej, som sa vo vtedy uvadzanych dovodoch este viac utvrdil. Ty vo svojom mini-antifico svete ostan aj nadalej- bez tvojej patologickej zavislosti na Ficovi by to v tejto rubrike nebolo ono... ; )
slay, obaja predsa dobre vieme, ze nejde len o navstevu C. Riceovej (vid. dalsie priklady navstev nie len v prvom prispevku na tejto strane). Uz som sa v tejto teme raz pytal: preco by sme v case, ked sa Lybia otvara svetu nevyuzili prilezitost aj my? Zato ze slay, nejaky "novinar", prip. sucasna opozicia povie? Chapem, ze bez Fica by tvoj zivot stratil zmysel, ale netreba to zase prehanat ; ) Pokial niekto kritizuje Ficove cesty ci uz do Ciny alebo Lybie, bud nema elementarny prehlad o sucasnej medzinarodnej politickej scene, alebo ma potrebu malicherne mlatit prazdnu slamu- zrejme z dovodu nedostatku inych tem.
MakeFake, embarga OSN na Libyiu prestali platit v r. 99 (okrem embarga dovozu zbrani). Vadia ti rovnako aj navstevy a biznis Americanov, Francuzov, Talianov, Britov atd. (vid priklady navstev oficialnych predstavitelov tychto krajin + uz spominane ochodne spoluprace)? Alebo tieto fakty odmietnes rovnako ako slay, ze "my nie sme Americania"? : )))
slay, vies ze ma neprekvapuje, ze si odignoroval ostatne priklady navstev zahranicnych predstavitelov v Libyi (malicherne sa chytas vylucne tej americkej s uplne irelevantnym, ba priam v kontexte vyssie az smiesnym poukazovanim na to, ze "my nie sme Americania") + jasne polozenu otazku (Preco by sme v case, ked sa Lybia otvara svetu nevyuzili prilezitost aj my?) zahovoril prakticky tymi istymi antifico jalovinami, ktore si pisal dva prispevky vyssie? Dochadzaju ti temy, alebo p4ra? ; )
Ficova pracovna navsteva Libye bola zamerana na rozvoj vzajomnych vztahov a moznosti ich rozsirenia najma v oblasti hospodarskej a obchodnej spoluprace. Fico naviac pri tejto prilezitosti loboval za prepustenie bulharskych zdravotnych sestier a palestinskeho lekara, ktori boli odsudeni na smrt za umyselne sirenie virusu HIV (dnes su uz nastatsie vsetci na slobode).
Pokial mienis opakovane ignorovat uvadzane fakty a otazky, ktore sa ta clovek pyta, znamena to, ze o diskusiu ti nejde, nuz a v takom pripade len potvrdzujes to, co je o tebe v tejto rubrike uz davno zname- bez Fica ani nadych, ani vydych... ; )
slay, vies ze ma neprekvapuje, ze si odignoroval ostatne priklady navstev zahranicnych predstavitelov v Libyi (malicherne sa chytas vylucne tej americkej s uplne irelevantnym, ba priam v kontexte vyssie az smiesnym poukazovanim na to, ze "my nie sme Americania") + jasne polozenu otazku (Preco by sme v case, ked sa Lybia otvara svetu nevyuzili prilezitost aj my?) zahovoril prakticky tymi istymi antifico jalovinami, ktore si pisal dva prispevky vyssie? Dochadzaju ti temy, alebo p4ra? ; )
Ficova pracovna navsteva Libye bola zamerana na rozvoj vzajomnych vztahov a moznosti ich rozsirenia najma v oblasti hospodarskej a obchodnej spoluprace. Fico naviac pri tejto prilezitosti loboval za prepustenie bulharskych zdravotnych sestier a palestinskeho lekara, ktori boli odsudeni na smrt za umyselne sirenie virusu HIV (dnes su uz nastatsie vsetci na slobode).
Pokial mienis opakovane ignorovat uvadzane fakty a otazky, ktore sa ta clovek pyta, znamena to, ze o diskusiu ti nejde, nuz a v takom pripade len potvrdzujes to, co je o tebe v tejto rubrike uz davno zname- bez Fica ani nadych, ani vydych... ; )
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Co ignorujem???
Mne vadi aj ,ze sa zapadny svet vtiera Lybii.
Ale zijeme na Slovensku a nie v napr. USA. Ked je niekomu prednejsia ropa ako ludske zivoty koho je to chyba???
Kadafi ma na svedomi stovky zivotov v Europe a nijake financne kompenzacie pre rodiny obeti to nevyriesia.
---
A to ,ze virus HIV sa tam siril pred prichodom lekarov dokazali medzinarodne uznavany nezavisli lekari a experti.
Mne vadi aj ,ze sa zapadny svet vtiera Lybii.
Ale zijeme na Slovensku a nie v napr. USA. Ked je niekomu prednejsia ropa ako ludske zivoty koho je to chyba???
Kadafi ma na svedomi stovky zivotov v Europe a nijake financne kompenzacie pre rodiny obeti to nevyriesia.
---
A to ,ze virus HIV sa tam siril pred prichodom lekarov dokazali medzinarodne uznavany nezavisli lekari a experti.