prosim vas dá sa to urobit vo Windonwse alebo len v Biose? Alebo je nato iný spôsob? lebo mam 80 gb hdd a na D(tam mam hry a moje veci a tak...) mam 40 gb a na C(tam mam system) 40 gb a na D mi je malo 40 a na C asi tak 20 gb nevyuzijem a potebujem pamät na D...ako sa to dá?
a zdrzte sa takych odpovedi ako tak si daj veci na C a tak lebo to tam nedam ! nechcem si zabr*** system...
nainstaluj si napr Partition Magic a zvol moznost "Resize partition"...potom uz len zadas novu velkost aku chces mat na disku D a urcis, ze miesto sa ma brat z disku C - samozrejme, ze to pojde len do tej velkosti, kolko mas volneho miesta na C...
-=wolf=- napísal:ja osobne by som skusil stiahnut novu verziu, ak ti mozem odporucit tak dnes som jednu stahoval a mne ide, v SS budes mat link
dik za link, ale skusal som aj tu verziu co si poslal, aj este co som nasiel inu (norton partition magic 8.5) ale stale ta ista chyba.. skusal som aj zmenit cielovu zlozku, ale stale ta chyba... ale najlepsie ze mi zmizlo 7Gb anime a neviem preco..
Mam jeden disk rozdeleny na 2 55Gb a 65Gb. V dohladnej dobe planujem reinstall win a chcel by som to dat do povodneho stavu nebude s tym pri preinstalovavani problem?
aughostino: Pokial ides instalovat, tak pocas instalacie na zaciatku vyberas particiu. Tam mozes jednoducho obe zmazat, das vytvorit jednu velku, pripadne podelis na viacej ako ti to bude vyhovovat, formatnes najlepsie na NFTS a mozes instalovat. Nevidim v tom ziadny problem.