dvd napalovacka nechce brat cedecka
dvd napalovacka nechce brat cedecka
dvd napalovacka nechce precitat cd r ka, ale v druhom pc funguje a bere aj cd r, na tom prvom spominanom prehrava len dvd , cd nebere ako by tam neboli a dalej ani nenapaluje, predtym to slo, myslim ze chyba asi nebude v mechanike lebo by nesla ani inom, pc , ma niekto dobry napad? diky
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: dvd napalovacka nechce brat cedecka
Sry za OT, ale zahoď ten PC, v jednej téme ti nejde zapať v druhej zase nejde DVD-RW...havko-mt napísal:dvd napalovacka nechce precitat cd r ka, ale v druhom pc funguje a bere aj cd r, na tom prvom spominanom prehrava len dvd , cd nebere ako by tam neboli a dalej ani nenapaluje, predtym to slo, myslim ze chyba asi nebude v mechanike lebo by nesla ani inom, pc , ma niekto dobry napad? diky
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Neviem je to tiež trošku nepochopitelné, kábel si skúsil ? Prípadne ak máš na doske iný konektor P-ATA.havko-mt napísal:no ten pc v tej teme predtym je zavodou uz je spraveny boli to kondiky na doske toto je druhy s mojej zbierky,s toto mechanikou to je zvlasne ide ide na tomto compe nie, uz som skusal aj druhu a ta tiez nejde, bude to asi zas ATA zbernica asi, ale nechapem preco dvd berie a CD r
nie hmmm
kabel je v pohode skusal som aj menit druhy, keby to bolo kablom tak by urcite neslo nic nie len dvd a cd r nie, najhorsie je to ze nemozem naistalovat widows lebo je na cd a ziadna mechanika v tomto pc nebere cd len dvd, sa mi to este nestalo, vzdy bud islo vse alebo nic , ale takto ze jedno ide druhe nie nedava mi to zmysel , preto pisem ak ma niekto nejaky napad , co s tym,