8800GT 512MB taktovanie
-
James13579
Star
8800GT 512MB taktovanie
Mam MSI 8800GT 512MB OC ale neviem ci sa mi vyplati taktovat tuto kartu. Vyplati? Na kolko taktovat? Ako?
kedze ako pises je to OC verzia takez overclocked=pretaktovana tam by som to uz ja osobne moc netaktoval pretoze ona uz je nataktovana..mozno pojde este o par % nataktovat ale necakaj od toho moc aj ked jadro ktore pouziva tao karta teda G92GT je dobre navrhnute na taktovanie ma dost vysoky potencial ale pri OC verzii tam by som uz moc osobne fakt neriskoval..takze asi tak
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ak myslis graficku kartu ? MSI 8800GT 512MB lebo malo kti pise MSI , vacsinou pisu rovno GF 8800GT ...
no tak stiahni si program ASUS Smart Doctor ak nebol ku grafickej karte
na www.asus.com a daj si anglicku stranku tam mas vsetko a najdi si tvoj typ alebo seriu VGA karty
ked budes mat nainstalujes si to a potom to uz mas jednoduche dole su tri panely ENGINE,SHADER,MEMORY a mozes pohybovat do lava (podtaktovat) alebo do prava (petaktovat) a iba zvolis ako a das OK a este musis nesmies mat zadne chybne MHz ale to ta upozorni a samo si to nadstavi na najblizsiu hodnotu
a na SS vidis ako si ja taktujem VGA kartu , takto davam ked robim nieco narcne ! a uplne dolava ked beham po nete a tak
no tak stiahni si program ASUS Smart Doctor ak nebol ku grafickej karte
na www.asus.com a daj si anglicku stranku tam mas vsetko a najdi si tvoj typ alebo seriu VGA karty
ked budes mat nainstalujes si to a potom to uz mas jednoduche dole su tri panely ENGINE,SHADER,MEMORY a mozes pohybovat do lava (podtaktovat) alebo do prava (petaktovat) a iba zvolis ako a das OK a este musis nesmies mat zadne chybne MHz ale to ta upozorni a samo si to nadstavi na najblizsiu hodnotu
a na SS vidis ako si ja taktujem VGA kartu , takto davam ked robim nieco narcne ! a uplne dolava ked beham po nete a tak