iPhone vs. jeho napodobenina
-
marteenka.s
Light Expert
iPhone vs. jeho napodobenina
Kazdy vieme ze Apple je pre nas obycajnych ludi predrazeny. Ale co poviete na jeho napodobeniny. Vacinou chodia v cene okolo tych 5000 Sk. Viete mi niekto povedat, co tym pokazim ak by som kupila napodobeninu? Ake su nevyhody, ci su moc kazove..atd.... Kujem
Kazove budu asi urcite, navyse ja osobne taketo napodobeniny nemam rad.
To uz potom naozaj vidiet, ze ide iba o to, pochvalit sa, lenze pri napodobenine sa nie je cim chvalit a budes na obdiv mozno neznamym ludom v MHD a na ulici, no nie tym, s ktorymi o tom telefone prehovoris
ked chces stylovy telefon, tak je podla mna lepsie poobzerat sa po nejakom inom, ktory ma vlastny dizajn a nesnazi sa napodobnovat. (LG Prada, HTC Touch pro,...)
Ja proste napodobeniny v elektronike nemam rad. (pri obleceni su napodobeniny tazko rozoznatelne, ak vyrobca kasle na zmenu nazvu, pri elektronike je to vacsinou velmi lahko odhalitelne a cela situacia potom pre vlastnika moze skoncit trapne)
To uz potom naozaj vidiet, ze ide iba o to, pochvalit sa, lenze pri napodobenine sa nie je cim chvalit a budes na obdiv mozno neznamym ludom v MHD a na ulici, no nie tym, s ktorymi o tom telefone prehovoris
ked chces stylovy telefon, tak je podla mna lepsie poobzerat sa po nejakom inom, ktory ma vlastny dizajn a nesnazi sa napodobnovat. (LG Prada, HTC Touch pro,...)
Ja proste napodobeniny v elektronike nemam rad. (pri obleceni su napodobeniny tazko rozoznatelne, ak vyrobca kasle na zmenu nazvu, pri elektronike je to vacsinou velmi lahko odhalitelne a cela situacia potom pre vlastnika moze skoncit trapne)
-
->slavo<-
Addict
Re: iPhone vs. jeho napodobenina
no to je diskutabilne lebo tych napodobnenin je vela. a nemaju skoro nic spolocne z Iphonom max design a troska ovladanie . ale co sa tyka Display nieco otrasne to iste plati o dotykovych funkciach a je tam toho kapanek viac . ale zasa su aj vyhody podpora pamatovych kariet radio . a pod veci ale je to dost slabota radsej si kup pouzivany Iphone to sa a zohnat aj za 4,5 tisic.marteenka.s napísal:Kazdy vieme ze Apple je pre nas obycajnych ludi predrazeny. Ale co poviete na jeho napodobeniny. Vacinou chodia v cene okolo tych 5000 Sk. Viete mi niekto povedat, co tym pokazim ak by som kupila napodobeninu? Ake su nevyhody, ci su moc kazove..atd.... Kujem
-
manager666
Star
Jednoznacne to ma dost hrozny display oproti pravemu iPhone-u.
To znamena omnoho menej farieb(65 000, mozno max 262 000 ale pochybujem) a dalej reakcia na dotyk je jednoducho hrozna. S perom to ide o nieco lepsie,ale aj tak to nie je bohvieco.
A ma to o dost menej funkcii a nie je to take rychle ako pravy iPhone.
Ja by som do toho nesiel, lebo za 5 000sk sa da kupit uz vcelku slusny telefon(a so zarukou
)

edit: slavo ma predbehol
To znamena omnoho menej farieb(65 000, mozno max 262 000 ale pochybujem) a dalej reakcia na dotyk je jednoducho hrozna. S perom to ide o nieco lepsie,ale aj tak to nie je bohvieco.
A ma to o dost menej funkcii a nie je to take rychle ako pravy iPhone.
Ja by som do toho nesiel, lebo za 5 000sk sa da kupit uz vcelku slusny telefon(a so zarukou
edit: slavo ma predbehol
-
marteenka.s
Light Expert
Mno aj som sa dozvedela ze ta napodobenina je samozrejeme cinska napodobenina..... ale ktoi mi vravel ze tie cinske techniky su niekedy lespie ako hociktore ine a konktretne sa nazyva HI phone A 88...a nema 8 alebo 16GB pamat ale su na pamatove karty. Vraj 512 do neho stoji 790 Sk uff...... takze teraz mam v tom urcite jasno, radsej si ponecham svoj stary a budem kukat po inom 
-
mikkimikki
Medium Professional
mno hi phone by som si nikdy nekupil ... som pozeral ked som bol zblazdneny do iPhone videa s porovnavanim a len taka zakladna vec, ako uz bolo aj spomenute dotykove funkcie nefunguju tak ako maju a pri odblokovani (ktore je take iste ako iphone) je obcas problem pretoze ten povrch (sklicko?) na displayi zle klze cize ti bude zadrhavat prst ...marteenka.s napísal:Mno aj som sa dozvedela ze ta napodobenina je samozrejeme cinska napodobenina..... ale ktoi mi vravel ze tie cinske techniky su niekedy lespie ako hociktore ine a konktretne sa nazyva HI phone A 88...a nema 8 alebo 16GB pamat ale su na pamatove karty. Vraj 512 do neho stoji 790 Sk uff...... takze teraz mam v tom urcite jasno, radsej si ponecham svoj stary a budem kukat po inom
kazdopadne nenavidim FAKEi
proste bud nao mam alebo nemam, ked nie pozriem sa po inej lacnejsej alternative ktora mozno bude aj krajsia (ak ide o styl) ako ta draha (viz kauza VUITTON kabelky :-/ )
-
Tomika
Expert
- Kontaktovať používateľa:
taky t32+ je omnoho lepsi mobil ako iphone, akurat ma slabsiu vybavu. keby ma kvalitny dotyk. displej, dostatok ram a rychlejsi procesor, bol by to drtic iphonu, ale takto je to ovladanie pomale a casto zmetene. ja osobne cakam kym bude meizu M8, co vela ludi oznacuje za klon, ale je to mobil s komplet vlastnym OS, vzhladom a nie je to neznama cinska firma, ale kvalitny vyrobca prehravacov. btw na klonoch samilubi ze maju windows, na ktory ten iphone shit OS nebude mat nikdy. tot moj nazor, nebite ma 
ked sa do toho tak rozumies tak cim je iphone OS taky shit?Tomika napísal:taky t32+ je omnoho lepsi mobil ako iphone, akurat ma slabsiu vybavu. keby ma kvalitny dotyk. displej, dostatok ram a rychlejsi procesor, bol by to drtic iphonu, ale takto je to ovladanie pomale a casto zmetene. ja osobne cakam kym bude meizu M8, co vela ludi oznacuje za klon, ale je to mobil s komplet vlastnym OS, vzhladom a nie je to neznama cinska firma, ale kvalitny vyrobca prehravacov. btw na klonoch samilubi ze maju windows, na ktory ten iphone shit OS nebude mat nikdy. tot moj nazor, nebite ma
inak ma celkom udivuje ako maju fanusikovia windows mobile v zalube upravovat tento OS aby sa co najviac podobal na iphone
Tak keby keby, bol by iPhone najlepsi mobil na svete. Nedaj sa vysmiatTomika napísal:taky t32+ je omnoho lepsi mobil ako iphone, akurat ma slabsiu vybavu. keby ma kvalitny dotyk. displej, dostatok ram a rychlejsi procesor, bol by to drtic iphonu, ale takto je to ovladanie pomale a casto zmetene. ja osobne cakam kym bude meizu M8, co vela ludi oznacuje za klon, ale je to mobil s komplet vlastnym OS, vzhladom a nie je to neznama cinska firma, ale kvalitny vyrobca prehravacov. btw na klonoch samilubi ze maju windows, na ktory ten iphone shit OS nebude mat nikdy. tot moj nazor, nebite ma
-
Tomika
Expert
Stopa: netvrdim ze nemal iphone kopu dobrych napadov, len OS je stavany prilis komercne. preco by nemohli ludia pouzivat tie dobre funkcie iphonu? mne sa na nom nelubia funkcie, s ktorymi nic nenarobim, lebo apple je spokojny ked moze zakaznikom diktovat co mozu a co nie. na WM si nainstalujes co chces a mozes si ho upravit ako chces ak si troska zrucnejsi.
Drago: iphone nema sancu byt najlepsi mobil kvoli politike apple, zato vsetky konkurencne firmy s inym OS a otvorenou politikou by najlepsi mobil mohli spravit, akurat ze ich neospevuje cela Amerika, tak nemozu pytat dvojnasobok sumy za "stylovku"
zaciname tu troska flame, takze uz len porovnavanie iphonu a klonov pls
Drago: iphone nema sancu byt najlepsi mobil kvoli politike apple, zato vsetky konkurencne firmy s inym OS a otvorenou politikou by najlepsi mobil mohli spravit, akurat ze ich neospevuje cela Amerika, tak nemozu pytat dvojnasobok sumy za "stylovku"
-
seth82
Darca
trepes. iPhone sa da upravovat akokolvek, hlavne prave 3G verzia, kedze na iTunes je mrte aplikacii ZADARMO. Upravit si system mozes ako chces tak isto ako v pripade WM. Na WM si nainstalujes co chces? A vsetky aplikacie su free? Pretoze podla mojich dostupnych informacii tie free su nahovno a tie lepsie su uz spoplatnene (mam aj WM mobil, takze si to nevyciciavam z palca). Politiku Apple obide hocikto, kto chce, tak isto, ako fanusikovia WM obchadzaju Widly a instaluju si do phonov nelegalny software. Takze STFU. (a to som prosimpekne pisal o nejailbreaknutom iphone, jailbreaknuty ma k dispozicii plno aplikacii, na jednom mieste, vsetko pekne pokope, nie ako v pripade WM, kludne si ich mozes spocitat. vsetky su FREETomika napísal:Stopa: netvrdim ze nemal iphone kopu dobrych napadov, len OS je stavany prilis komercne. preco by nemohli ludia pouzivat tie dobre funkcie iphonu? mne sa na nom nelubia funkcie, s ktorymi nic nenarobim, lebo apple je spokojny ked moze zakaznikom diktovat co mozu a co nie. na WM si nainstalujes co chces a mozes si ho upravit ako chces ak si troska zrucnejsi.
http://www.appsafari.com/categories/)
K teme - hiphone ma totalne nahovono ovladanie, staci si najst video na TomsHardware, kde porovavaju original s tymto. Recenzent ho od nervov skoro tresol o stol, pretoze nereagoval na dotyky tak, ako mal...takze ak chcete original, tak si zozente original.
Gothar: Chcela phone okolo 5000, ty ale netusim kde zozenies za petku HTC pro...
seth82: ty sa uz neonanuj s tym co si mozes dat do iP po JB, treba sa bavit o zaklade, pretoze sa stavim ze 90% ludi co si kupilo iP na Slovensku pouziva zaklad a nemaju ani sajnu ako co zmenit...
marteenka.s: fake nekupuj, ver mi nic s tym neziskas ani keby to islo v pohode...
seth82: ty sa uz neonanuj s tym co si mozes dat do iP po JB, treba sa bavit o zaklade, pretoze sa stavim ze 90% ludi co si kupilo iP na Slovensku pouziva zaklad a nemaju ani sajnu ako co zmenit...
marteenka.s: fake nekupuj, ver mi nic s tym neziskas ani keby to islo v pohode...
-
D!eSel_78
Star
A ty mi chces povedat, ze vsetky tie ROMky na Diamondy a Touche Pro a vsetky lokalizacie, ktore vysli skor ako oficialne, su legalne? Ze tym nestracas zaruku? Ved uz sa zamyslite ake kraviny trepete mariu vasu...Retne napísal:seth82: ty sa uz neonanuj s tym co si mozes dat do iP po JB, treba sa bavit o zaklade, pretoze sa stavim ze 90% ludi co si kupilo iP na Slovensku pouziva zaklad a nemaju ani sajnu ako co zmenit...
-
seth82
Darca
retne, citas si moje prispevky do detailov? alebo ta zaslepuje apple hatred. lebo ja som najprv pisal o iphone bez jailbreaku. Pretoze iTunes poskytuje X aplikacii, ktore su free. Zjavne mas prehlad a denne si na iTunes a vies o com pises. Proste nechapem ludi, co sa je*u do toho, co nepoznaju a nemali to v ruke. Kludne si tu odbornite ako chcete. K dispozicii je toho mrte a na jednom mieste, ako som pisal.Retne napísal:seth82: ty sa uz neonanuj s tym co si mozes dat do iP po JB, treba sa bavit o zaklade, pretoze sa stavim ze 90% ludi co si kupilo iP na Slovensku pouziva zaklad a nemaju ani sajnu ako co zmenit...