Problem s ASUS nVidia GeForce 7600GS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jimmy_xp
King
King

Problem s ASUS nVidia GeForce 7600GS

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Zdravim.Takze mam problem s ASUS nVidia GeForce 7600GS 256MB PCI-E.Vsetko bezalo ako ma,preinstaloval som ovladace grafiky a nainstaloval novy direct-x a prestal mi ist komp.Grafika rozhadzana - dokonca v biose co bezi taka animacia hore ako titulok okna tak je tam chybna grafika.Instalacia windowsu - farby su rozhadzane.Skusal som vsetky moznosti,nemozem ani win nainstalovat a grafika dost topi, po zapnuti pc za 3 min je horuca,neda sa ruka na nej udrzat. Doska : Asrock Alivesata2 glan,proc. Athlon 64bit 3000+.Uz neviem,skusal som reset biosu,rozne nastavenia a nepomaha.Pls help!!!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

prehrievanie grafickej karty.. zozen si lepsie chladenie, inak ti za chvilu uplne odide
jimmy_xp
King
King

hmm,ale aj ked od zaciatku ked je kusok studena to ide dost blbo,a ona uz predtym bezala v pohode,to je len s pasivnym chladicom od vyroby
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ak je tam len pasiv, pridaj nato vetrak, ...

Inak vyskusaj ci mas pripojene vsetko dobre [ ci je ,,zaseknuta,, v slote, ci je zapojenene pridavne napajanie ak je, ... ] Potom skus vymenit kabel od monitoru, mozno je zly alebo len zle zapojeny, ...

Je ten PC v zaruke ? Je skladany alebo kupeny hotovy ?
jimmy_xp
King
King

v zaruke uz bohuzial nie je:(bol kupeny "od ruky".hmm,v kabli to asi nebude lebo mam novy monitor,nema este ani tyzden a kartu som uz skusal poriadne zalozit a nic,furt nic :(
Napísať odpoveď