alza.sk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Moj kamarat si objednal hru Counter Strike 1.6 Non-Steam, ale uz neviem presne s ktoreho obchodu a rano ked isiel do skoly tak mu zavolal kurier, ci je doma, ze uz ide do neho tak on ostal doma a nesiel do skoly a normalne prevzal tu hru od kuriera a aj vsetko podpisal a to ma iba 14 rokov :D.
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Lyson2580q napísal:Moj kamarat si objednal hru Counter Strike 1.6 Non-Steam, ale uz neviem presne s ktoreho obchodu a rano ked isiel do skoly tak mu zavolal kurier, ci je doma, ze uz ide do neho tak on ostal doma a nesiel do skoly a normalne prevzal tu hru od kuriera a aj vsetko podpisal a to ma iba 14 rokov :D.
:D toto ma dostalo Counter Strike 1.6 Non-Steam to mal byť vtip či omyl ? :D Ale neviem... Na druhej strane tomu človeku čo to privezie môže byť jedno či to prevezme syn alebo otec ak mu dá sumu tak prečo nie ?
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Toto nie je vtip to je realita ma 14 rokov a hra uz 7 rokov cs-ko to iste vzdy cisto jak pri**bany :D a vzdy iba cs-ko cele dni ,cely rok je to cisty zavislak, ja napriklad cs-ko nemozem ani citit ja si potrpim na grafike a proste na vsetkom, ale jeho v cs-ku este nikto neporazil :D Chudak chlapec... :lol: Ale kazdy hra to co mu ide na svojom pc :D
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

@Lyson2580q: inac si v pohode? NonSteam?
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Dedomil napísal:@Lyson2580q: inac si v pohode? NonSteam?
Preco by som nemal byt v pohode?Nechapem.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Lyson2580q napísal:Moj kamarat si objednal hru Counter Strike 1.6 Non-Steam, ale uz neviem presne s ktoreho obchodu a rano ked isiel do skoly tak mu zavolal kurier, ci je doma, ze uz ide do neho tak on ostal doma a nesiel do skoly a normalne prevzal tu hru od kuriera a aj vsetko podpisal a to ma iba 14 rokov :D.
Tak to ho asi niekto poriadne oje*al :D Non steam sa kupit neda, ... a aj keby, tak naco by mu bol ? Vsak nonsteam stiahnes z kazdej 2 stranky, ...
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

No ja neviem,ale kupit sa da sak ja som mu hovoril, ze nech si to stiahne,ale on cosi hovoril o serveroch ci ocom ja uz ani neviem, ze proste bude mat nejake vyhody ked si to kupi ja keby to mal stiahnut.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

trepes dve na tri.. ani nevies o com tu pises...
ani nevies co to znamena non-steam... :roll:
chcem vidiet obchod kde predavaju non-steam a este to dokonca aj kurier donese :lol:

//
Lyson2580q napísal:No neviem a ani ma to nezaujima.On proste hovoril, ze su tam nejake vyhody.Pointa je v tom, ze mu to predal kurier a nemal 18.
no ok... ale clovek ti tazko aj toto uveri, ze nema 18 a predal mu to ked tu o*ebavas.. alebo ja neviem uz omfg
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Šu-Do napísal:trepes dve na tri.. ani nevies o com tu pises...
ani nevies co to znamena non-steam... :roll:
No neviem a ani ma to nezaujima.On proste hovoril, ze su tam nejake vyhody.Pointa je v tom, ze mu to predal kurier a nemal 18.

//Ja pojdem donho a sa ho spytam skade to bral a potom to sem hodim.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

V skratke si sa sekol. NoSteam nekupis. To je len taky nazov. Unas to niektory povazuju za "legalnu offline" verziu hry CSka. CS NoSteam ma kazdy kto nema poondenych 200,- Sk na CSko. Tym ze tvoj kamos si asi kupil CS Anthology ziskal STEAM_ID s ktorym moze viac ako hrat na NoSteam serveroch.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lyson2580q napísal:Preco by som nemal byt v pohode?Nechapem.
Non-Steam je volne sťiahnutelný :lol:
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Šu-Do napísal:no ok... ale clovek ti tazko aj toto uveri, ze nema 18 a predal mu to ked tu o*ebavas.. alebo ja neviem uz omfg
No proste normalne ma 14 a predal mu hru.A co deti nemozu prevziat od kuriera obycajnu hru?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lyson2580q napísal:No proste normalne ma 14 a predal mu hru.A co deti nemozu prevziat od kuriera obycajnu hru?
A prečo nemôžu prevzia´t obyčajnú zásielku do rúk ak je tam iba obyčajný papier ? :roll:
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

GIGABYTE napísal:A prečo nemôžu prevzia´t obyčajnú zásielku do rúk ak je tam iba obyčajný papier ? :roll:
To asi zalezi na tom internetovom obchode a kurierovi a ake maju podmienky, ale sak ked ten vyrobok stoji napr. 500 SK tak hoci by to prevzalo aj male decko 7 rocne a da mu tych 500SK tak ten kurier by mu to mal dat.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lyson2580q napísal:To asi zalezi na tom internetovom obchode a kurierovi a ake maju podmienky, ale sak ked ten vyrobok stoji napr. 500 SK tak hoci by to prevzalo aj male decko 7 rocne a da mu tych 500SK tak ten kurier by mu to mal dat.
Ale to malé decko mu asi nepodpíše prevzatie zásielky :wink: Ale záleží aj na akého kuriéra narazíš.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

chcel by som sa opytat lebo je tu taky problem s cenou v alze
no ked si pozrete stranku shark.sk a tam si najdete ati-cka 4850 a najdete v alze uplne tie iste tak su najmenej o 500,- drahsie
problem je v tom ze v sharku je to sice lacnejsie ale im tak zase neverim/lebo beru od agemu a tomu uz neverim vobec kvoli tomu problemu s reklamaciami a predavanim vratenych vyrobkov/
ale v alze to zase prehanaju s tou cennou
tak co sa viac oplati?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

TUCERO_SVK napísal:chcel by som sa opytat lebo je tu taky problem s cenou v alze
no ked si pozrete stranku shark.sk a tam si najdete ati-cka 4850 a najdete v alze uplne tie iste tak su najmenej o 500,- drahsie
problem je v tom ze v sharku je to sice lacnejsie ale im tak zase neverim/lebo beru od agemu a tomu uz neverim vobec kvoli tomu problemu s reklamaciami a predavanim vratenych vyrobkov/
ale v alze to zase prehanaju s tou cennou
tak odkial sa oplati toto kupit?
Daj linky na obe tie grafiky..
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No tak ako vidím fakt sú tie karty totožné, no tomuto nerozumiem, vždy je drahší shark, no nechápem :o
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

najpodozrivejsie je to ze tam neni nic ako akcia alebo neco take
no risknem dufam len ze to nebude nejaky reklamovany odpad z agemu :D
Napísať odpoveď