Rusko vs. Gruzínsko
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Rusové ničili a rozkrádali gruzínské základny
Gruzie chtěla, aby její nová vojenská základna Senaki pro 3 000 vojáků byla výtsavní skříní její snahy vstoupit do Severoatlantické aliance. Ruští vojáci však základnu vyplenili a poté odjeli, zanechávajíc za sebou ohořelé zbytky tanků T-72, zničené obrněné vozy a dva vrtulníky a cestu plnou kráterů.
„Škody jsou obrovské, ale my všechno napravíme,“ řekl plukovník Gaioz Mosešvili, když projížděl rozvalinami základny, kterou znovu převzaly gruzínské jednotky. Základna byla postavena podle aliančních standardů během posilování a modernizace ozbrojených sil, jež po svém nástupu k moci v roce 2003 odstartoval gruzínský prezident Michail Saakašvili. Měla být signálem gruzínských ambicí nechat za sebou sovětskou minulost a stát se členem NATO.
Ruští vojáci ze základny Senaki ukradli posilovací stroje a počítače, rozbili okna a dveře. Další gruzínské základny byly ruskými vojáky zaminovány. Zařízení, která v nich Rusové našli, byla mnohem lepší, než jakými jsou vybaveny jejich vlastní základny. Představitelé ruského ministerstva obrany uvedli, že ruské jednotky ničí gruzínská vojenská zařízení, aby Tbilisi již nemohlo provést žádnou další agresi.
Zdroj: Reuters (Velká Británie)- http://africa.reuters.com/world/news/usnLP706874.html
peacekeepers
Gruzie chtěla, aby její nová vojenská základna Senaki pro 3 000 vojáků byla výtsavní skříní její snahy vstoupit do Severoatlantické aliance. Ruští vojáci však základnu vyplenili a poté odjeli, zanechávajíc za sebou ohořelé zbytky tanků T-72, zničené obrněné vozy a dva vrtulníky a cestu plnou kráterů.
„Škody jsou obrovské, ale my všechno napravíme,“ řekl plukovník Gaioz Mosešvili, když projížděl rozvalinami základny, kterou znovu převzaly gruzínské jednotky. Základna byla postavena podle aliančních standardů během posilování a modernizace ozbrojených sil, jež po svém nástupu k moci v roce 2003 odstartoval gruzínský prezident Michail Saakašvili. Měla být signálem gruzínských ambicí nechat za sebou sovětskou minulost a stát se členem NATO.
Ruští vojáci ze základny Senaki ukradli posilovací stroje a počítače, rozbili okna a dveře. Další gruzínské základny byly ruskými vojáky zaminovány. Zařízení, která v nich Rusové našli, byla mnohem lepší, než jakými jsou vybaveny jejich vlastní základny. Představitelé ruského ministerstva obrany uvedli, že ruské jednotky ničí gruzínská vojenská zařízení, aby Tbilisi již nemohlo provést žádnou další agresi.
Zdroj: Reuters (Velká Británie)- http://africa.reuters.com/world/news/usnLP706874.html
peacekeepers
Ale chlapci, miesto malicherneho odputavania pozornosti na smiesne vyplakavanie sa gruzinskych dostojnikov, ako im ruski vojaci udajne "ukradli posilovací stroje a počítače, rozbili okna a dveře" (ked 7.8. zabijali nic netusiacich- spiacich- civilistov v Cchinvali, kde bolo ich svedomie?!), sa pozrime na to, ako aktualnu situaciu na Kaukaze hodnotia pozorovatelia OBSE:
Průlom: Nezávislí pozorovatelé viní z konfliktu Gruzii
Sabo, netrep hluposti...
Ze EU nepodporuje Rusko je za danych okolnosti demagogia toho najhrubsieho zrna (EU nie je dlhodobo schopna jednotneho stanoviska, nehovoriac o tom, ako rychlo splasli snahy niektorych krajin volajuce po sankciach voci Rusku- vid vyssie).
Pokial ide o Cinu...
Russia wins backing from China
http://www.news.com.au/story/0,23599,24 ... 01,00.html
"China, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Russia, Tajikistan and Uzbekistan voiced support for Russia's "active role'' in resolving the conflict in Georgia, according to the draft of a joint statement released by the Kremlin."
Cina akurat neuznava jednostranne vyhlasenie nezavislosti Juzneho Osetska a Abchazska. Dovod: "separatist movements in Tibet and Xinjiang and an all-out declaration of independence by Taiwan".
Alebo ti to treba prelozit do hebrejciny?
Průlom: Nezávislí pozorovatelé viní z konfliktu Gruzii
- Pozorovatelé: Gruzínci válčili bez ohledu na civilisty
Kdo nese vinu za konflikt? Kdo prováděl etnické čistky? Jak Rusové, tak Gruzínci svalují vinu na druhou stranu. Pozorovatelé Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE) však míní, že Gruzie se na válku dlouho připravovala a nebrala ohledy na jihoosetské civilisty.
Zpráva pozorovatelů Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE), kteří byli rozmístěni v rámci mírových sil v Jižní Osetii ještě před nedávným rusko-gruzínským ozbrojeným konfliktem, vyznívá pro gruzínskou vládu značně kriticky. Gruzie podle dokumentu svou vojenskou akci dlouho připravovala a během ní nebrala ohled na jihoosetské civilní obyvatelstvo.
Z dokumentu, který se předběžnou "neformální cestou" dostal k německé vládě, citoval dnes na svých internetových stránkách magazín Der Spiegel.
K vypuknutí krize na jižním Kavkaze přispěl chybný postup gruzínské vlády, cituje list ze zprávy. Gruzínský útok podle ní začal dříve, než ruské tanky vjely do tunelu Roki vedoucího pod hřebenem Kavkazu z Ruska do Gruzie.
Pozorovatelé OBSE upozorňují také na možné gruzínské válečné zločiny. Například informují o tom, že gruzínská armáda zaútočila na osetské civilisty v noci, kdy spali.
Ruská strana již dříve obvinila Gruzii z pokusu o etnickou čistku v Jižní Osetii. Tbilisi naopak poukazuje na to, že výsledkem ruského vojenského zásahu je naopak "prakticky dokonaná" čistka vůči gruzínskému obyvatelstvu v této odštěpenecké provincii.
Stálá rada OBSE rozhodla již v úterý vyslat do Gruzie operativně dalších 20 vojenských pozorovatelů, Tbilisi i Moskva s tím souhlasily. Tato dvacítka zahájí činnost v pondělí. Organizace by postupně mohla v regionu rozmístit až 100 svých neozbrojených vojenských pozorovatelů, pokud si to obě strany budou přát.
Rusko-gruzínský spor o Jižní Osetii a Abcházii, dvě oblasti, které jsou formálně součástí Gruzie, ale už více než deset let usilují s podporou Moskvy o nezávislost, se vyhrotil začátkem srpna. Po několikadenních bojích, při nichž ruská armáda donutila Gruzínce po jejich útoku na Jižní Osetii k ústupu a obsadila pak část jejich území, obě strany přistoupily na příměří. Situace se znovu vyostřila v úterý, když Kreml oficiálně uznal samostatnost obou separatistických provincií.
V pondělí má o situaci v Gruzii jednat mimořádný summit EU v Bruselu.
http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/v ... 78209.html
Sabo, netrep hluposti...
Ze EU nepodporuje Rusko je za danych okolnosti demagogia toho najhrubsieho zrna (EU nie je dlhodobo schopna jednotneho stanoviska, nehovoriac o tom, ako rychlo splasli snahy niektorych krajin volajuce po sankciach voci Rusku- vid vyssie).
Pokial ide o Cinu...
Russia wins backing from China
http://www.news.com.au/story/0,23599,24 ... 01,00.html
"China, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Russia, Tajikistan and Uzbekistan voiced support for Russia's "active role'' in resolving the conflict in Georgia, according to the draft of a joint statement released by the Kremlin."
Cina akurat neuznava jednostranne vyhlasenie nezavislosti Juzneho Osetska a Abchazska. Dovod: "separatist movements in Tibet and Xinjiang and an all-out declaration of independence by Taiwan".
Alebo ti to treba prelozit do hebrejciny?
Tam to tiez nie je take jednoznacne a tibetania nejsu az tak uplne nevinnymakefake napísal: To je jasne ,ze Cina nebude uznavat kvoli Tibetu. Ale zas na druhej strane nech sa Cina pozrie co Tibetu urobila.
http://www.hojko.com/post839047.html?highlight=#839047
http://www.hojko.com/post841057.html?highlight=#841057
http://www.lidovky.cz/tibetany-mam-rad- ... hovory_hel
Aj ja sa tesim:)makefake napísal:Ja na buduci rok idem do Izraela a USA a uz velmi sa tesim.
-
MakeFake
Spammer
UNHCR: Rusi sú prekážkou pre návrat gruzínskych utečencov
Tbilisi 31. augusta (TASR) - Ruské jednotky zostávajúce na gruzínskom území bránia miestnym obyvateľom v návrate do ich domovov, vyhlásila v sobotu hovorkyňa Vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR) v Gruzínsku Melita Sunjičová. Podľa nej nie je jasné, či ruskí vojaci aktívne bránia gruzínskym utečencom v návrate. "Ak však (Rusi) hovoria, že nedokážu zaručiť bezpečnosť (Gruzíncov), tí potom nejdú," povedala Sunjičová.
V tábore UNHCR v meste Gori sa nachádza približne 2.000 utečencov a tisíce ďalších sú na iných miestach regiónu. Utečenci dúfajú v návrat do svojich domovov v takzvaných bezpečnostných zónach, ktoré Rusko vytvorilo na gruzínskom území južne od hranice separatistickej provincie Južné Osetsko.
Podľa prímeria uzatvoreného medzi Gruzínskom a Ruskom pod patronátom Európskej únie sa obe strany zaviazali vrátiť na pozície spred vojny. Moskva však tvrdí, že jeden z článkov dohody jej umožňuje vytvorenie sedemkilometrových bezpečnostných zón na gruzínskom území.
Zdroj: Associated Press[/u]
Tbilisi 31. augusta (TASR) - Ruské jednotky zostávajúce na gruzínskom území bránia miestnym obyvateľom v návrate do ich domovov, vyhlásila v sobotu hovorkyňa Vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR) v Gruzínsku Melita Sunjičová. Podľa nej nie je jasné, či ruskí vojaci aktívne bránia gruzínskym utečencom v návrate. "Ak však (Rusi) hovoria, že nedokážu zaručiť bezpečnosť (Gruzíncov), tí potom nejdú," povedala Sunjičová.
V tábore UNHCR v meste Gori sa nachádza približne 2.000 utečencov a tisíce ďalších sú na iných miestach regiónu. Utečenci dúfajú v návrat do svojich domovov v takzvaných bezpečnostných zónach, ktoré Rusko vytvorilo na gruzínskom území južne od hranice separatistickej provincie Južné Osetsko.
Podľa prímeria uzatvoreného medzi Gruzínskom a Ruskom pod patronátom Európskej únie sa obe strany zaviazali vrátiť na pozície spred vojny. Moskva však tvrdí, že jeden z článkov dohody jej umožňuje vytvorenie sedemkilometrových bezpečnostných zón na gruzínskom území.
Zdroj: Associated Press[/u]
-
MakeFake
Spammer
Aj ked to sem patri len okrajovo:
Rusko: Zakladateľa protivládneho internetového portálu našli mŕtveho
MOSKVA 31. augusta (SITA/AFP) - Zakladateľa internetového portálu, ktorý kritizoval politiku Kremľa na Kaukaze, našli v nedeľu mŕtveho v republike Ingušsko. Informovala o tom prokuratúra, ktorú citovala tlačová agentúra Interfax. Prokuratúra už začala predbežné vyšetrovanie smrti Magomeda Jevlojeva, ktorý prevádzkoval internetový portál ingushetia.ru, hlavný zdroj informácií z tohto regiónu. Podľa správ portálu Jevlojev bol zabitý v čase, keď bol pod policajným dozorom v ingušskom hlavnom meste Nazraň. Magomeda Jevlojeva zatkli dnes v Ingušsku a prišiel o život," uvádza sa v správe na stránke ingushetia.ru. Agentúra Interfax citovala hovorcu prokuratúry Vladimira Markina, ktorý povedal, že k "incidentu" došlo po tom, ako ho vzali do policajného auta, "výsledkom bolo strelné poranenia hlavy, ktorému neskôr v nemocnici podľahol".
Portál je jeden z najnavštevovanejších internetových stránok poskytujúcich správy z Ingušska, republiky hraničiacej s Čečenskom. Otvorene kritizoval ingušského prezidenta Murata Zjazikova, ktorý sa viackrát vyhrážal, že ho zruší. Magomad Chazbijev, ďalší miestny opozičný aktivista tvrdí, že Jevlojeva zatkli po jeho príchode do Nazrane, pričom naňho mierili zbraňami. Jevlojev pricestoval tým istým lietadlom ako ingušský prezident. "Jevlojeva zatkli a vyviedli z lietadla," dodal Chazbijev.
To je Ruska demokracia. Media su ovladane vladou a pisu len propagandu.
Opozicia a ludia co pisu pravdu su umlcovany, vyhrazaju sa im, alebo zavrazdeny (vid Politkovska).
Rusi nepustaju do oblasti ako Cecensko a Osetsko ziadnych nezavislych novinarov a humanitarne organizacie aby sa nedozvedeli pravdu, pustia len par ruskych provladnych novinarov nech napisu propagandu.
Vid. pripady vyhostenia nezavislych novinarov a pod.
Rusko: Zakladateľa protivládneho internetového portálu našli mŕtveho
MOSKVA 31. augusta (SITA/AFP) - Zakladateľa internetového portálu, ktorý kritizoval politiku Kremľa na Kaukaze, našli v nedeľu mŕtveho v republike Ingušsko. Informovala o tom prokuratúra, ktorú citovala tlačová agentúra Interfax. Prokuratúra už začala predbežné vyšetrovanie smrti Magomeda Jevlojeva, ktorý prevádzkoval internetový portál ingushetia.ru, hlavný zdroj informácií z tohto regiónu. Podľa správ portálu Jevlojev bol zabitý v čase, keď bol pod policajným dozorom v ingušskom hlavnom meste Nazraň. Magomeda Jevlojeva zatkli dnes v Ingušsku a prišiel o život," uvádza sa v správe na stránke ingushetia.ru. Agentúra Interfax citovala hovorcu prokuratúry Vladimira Markina, ktorý povedal, že k "incidentu" došlo po tom, ako ho vzali do policajného auta, "výsledkom bolo strelné poranenia hlavy, ktorému neskôr v nemocnici podľahol".
Portál je jeden z najnavštevovanejších internetových stránok poskytujúcich správy z Ingušska, republiky hraničiacej s Čečenskom. Otvorene kritizoval ingušského prezidenta Murata Zjazikova, ktorý sa viackrát vyhrážal, že ho zruší. Magomad Chazbijev, ďalší miestny opozičný aktivista tvrdí, že Jevlojeva zatkli po jeho príchode do Nazrane, pričom naňho mierili zbraňami. Jevlojev pricestoval tým istým lietadlom ako ingušský prezident. "Jevlojeva zatkli a vyviedli z lietadla," dodal Chazbijev.
To je Ruska demokracia. Media su ovladane vladou a pisu len propagandu.
Opozicia a ludia co pisu pravdu su umlcovany, vyhrazaju sa im, alebo zavrazdeny (vid Politkovska).
Rusi nepustaju do oblasti ako Cecensko a Osetsko ziadnych nezavislych novinarov a humanitarne organizacie aby sa nedozvedeli pravdu, pustia len par ruskych provladnych novinarov nech napisu propagandu.
Vid. pripady vyhostenia nezavislych novinarov a pod.
Sabo, o demokracii v USA vid >>><<<
je zaujimave, ze na Rusov kyda, mava posvatnostou hranic, ale Srbsko, Irak a Afganistan su mu u piky.
Keby boli Aericania co k comu tak vyriesia polku problemov v Iraku vytvorenim Krudistanu, ale tym by si narobili nemale problemi s Turkami... jednoducho a jasne: hraju neferovu hru, a ked ju chce hrat aj iny velky hrac vidia to ako problem.
je zaujimave, ze na Rusov kyda, mava posvatnostou hranic, ale Srbsko, Irak a Afganistan su mu u piky.
Keby boli Aericania co k comu tak vyriesia polku problemov v Iraku vytvorenim Krudistanu, ale tym by si narobili nemale problemi s Turkami... jednoducho a jasne: hraju neferovu hru, a ked ju chce hrat aj iny velky hrac vidia to ako problem.
Netvrdil by som, ze Rusi by tuto hru chceli hrat (vid varovania v pripade uznania jednostranne vyhlasenej nezavislosti Kosova + sucasne varovania zapadu pred uplatnovanim dvojitych standardov v Medzinarodnom prave). Nuz a po udalostiach zo 7.8., kedy Gruzinsko porusilo rusko-gruzinsku zmluvu z roku 1992, Rusi nemali velmi na vyber. Ale toto uz obaja dobre vieme... ; )jackb napísal: hraju neferovu hru, a ked ju chce hrat aj iny velky hrac vidia to ako problem.
ved jasne. sanzili sa tomu vyhnut, ale ked je niekomu mediznarodna zmluva ako harmasan tak uz museli robit co sa dalo...Tomasito napísal:Netvrdil by som, ze Rusi by tuto hru chceli hrat (vid varovania v pripade uznania jednostranne vyhlasenej nezavislosti Kosova + sucasne varovania zapadu pred uplatnovanim dvojitych standardov v Medzinarodnom prave). Nuz a po udalostiach zo 7.8., kedy Gruzinsko porusilo rusko-gruzinsku zmluvu z roku 1992, Rusi nemali velmi na vyber. Ale toto uz obaja dobre vieme... ; )
// Ujo Marky: tu nema nic o "zlych skaredych ludoch s handrou zijucich v skale" tak by aj pre neho bolo od veci davat clanky z kamstvaojudazime.sio
-
MakeFake
Spammer
To Marky.
Vies ja som mal nick Sabo ale Tomasito my dal neopravneny BAN , este som mu poskytol dokaz ,ze ta osoba som neni ja ale aj tak ma neodbanoval.
---
K tej demokracii v USA. Myslis ,ze ked sem popastuje par super extra clankov zmenim nazor na USA. Rozpraval som sa ludmi co boli v USA, co tam zili dlhe roky a mali uplne iny nazor ako vy.
Takze tak.
Comu budem verit??? Par antiamerikancom ,ktory tento stat nenavidia a tipujem ,ze polovica tam z nich nebola alebo ludom ,ktorych poznam a ktory tam boli???
------
Nabuduci rok idem do USA a Izraela tak vam potom podam "cerstve" spravy.
----
A k tomu Rusku. Cely tento konflikt Moskva dlho pripravovala. Jedna sa o agrasiu a anexiu uzemia. Rusko ukradolo Gruzinsku 2 provincia a fakticky si ich k sebe pripojilo.
Nejako Vas tesi aj to ,ze proruske jednotky v Gruzinskych dedinach kradli a rabovali, ze Oseti vyhnali tisice Gruzincov s ich obydli. Rusi dalej zaminovali zeleznicu, podpalili narodny park, vykradli Gruzinsku zakladnu. A este stale okupuju cast cisto Gruzinskeho uzemia.
K tomu ste sa preco nevyjadrily poriadne a ste to neodsudily???
(V tejto diskusii je to stale dookola, Tomasito, Jackb, Krija, velky zastancovia Ruska, Srbska a Srbkych vojnovych zlocincoch, spochybnovacovia holokaustu a genocid ako Srebrenica a Sarajevo (na druhej strane tu davate 200 linkov a nejake genocide na Osetoch), ... tym ,ze nenavidite USA a Izrael si mozem domysliet na koho ste strane nie?)
Chcel by som jasne odsudenie toho, ake zlociny pacha Rusko v Cecensku, v Gruzinsku, a odsudenie o Ruskom uznani Abchadzka a Osetska. Vsak ste tak nadavali , ked Kosovo vyhlasilo samostatnost a postupne ho uznali staty.
To je cisto moj nazor.
Vies ja som mal nick Sabo ale Tomasito my dal neopravneny BAN , este som mu poskytol dokaz ,ze ta osoba som neni ja ale aj tak ma neodbanoval.
---
K tej demokracii v USA. Myslis ,ze ked sem popastuje par super extra clankov zmenim nazor na USA. Rozpraval som sa ludmi co boli v USA, co tam zili dlhe roky a mali uplne iny nazor ako vy.
Takze tak.
Comu budem verit??? Par antiamerikancom ,ktory tento stat nenavidia a tipujem ,ze polovica tam z nich nebola alebo ludom ,ktorych poznam a ktory tam boli???
------
Nabuduci rok idem do USA a Izraela tak vam potom podam "cerstve" spravy.
----
A k tomu Rusku. Cely tento konflikt Moskva dlho pripravovala. Jedna sa o agrasiu a anexiu uzemia. Rusko ukradolo Gruzinsku 2 provincia a fakticky si ich k sebe pripojilo.
Nejako Vas tesi aj to ,ze proruske jednotky v Gruzinskych dedinach kradli a rabovali, ze Oseti vyhnali tisice Gruzincov s ich obydli. Rusi dalej zaminovali zeleznicu, podpalili narodny park, vykradli Gruzinsku zakladnu. A este stale okupuju cast cisto Gruzinskeho uzemia.
K tomu ste sa preco nevyjadrily poriadne a ste to neodsudily???
(V tejto diskusii je to stale dookola, Tomasito, Jackb, Krija, velky zastancovia Ruska, Srbska a Srbkych vojnovych zlocincoch, spochybnovacovia holokaustu a genocid ako Srebrenica a Sarajevo (na druhej strane tu davate 200 linkov a nejake genocide na Osetoch), ... tym ,ze nenavidite USA a Izrael si mozem domysliet na koho ste strane nie?)
Chcel by som jasne odsudenie toho, ake zlociny pacha Rusko v Cecensku, v Gruzinsku, a odsudenie o Ruskom uznani Abchadzka a Osetska. Vsak ste tak nadavali , ked Kosovo vyhlasilo samostatnost a postupne ho uznali staty.
To je cisto moj nazor.
tak tie spravy budu take objektivne ako teraz. to si nemusis robit namahu
mne, a myslim, ze aj zvysku ludi z the sabo's list, ide o objektivitu a serioznu spravodlivost.
ked sa porusi pravidlo tak by sa mal trestat aj ten kto ma hviezdicky a pasiky, rovnako ten co ma len pasiky, kriziky, ci spojene trojuholniky
mne, a myslim, ze aj zvysku ludi z the sabo's list, ide o objektivitu a serioznu spravodlivost.
ked sa porusi pravidlo tak by sa mal trestat aj ten kto ma hviezdicky a pasiky, rovnako ten co ma len pasiky, kriziky, ci spojene trojuholniky
-
Soviet
Darca
MakeFake napísal: K tej demokracii v USA. Myslis ,ze ked sem popastuje par super extra clankov zmenim nazor na USA. Rozpraval som sa ludmi co boli v USA, co tam zili dlhe roky a mali uplne iny nazor ako vy.
Ale tebe darmo..Lez ďalej do prdele USA..Tu vykrikuješ,že nedali ti odpoveď niektorý na tvoje otázky..A tých 20+ otázok ktoré dali tebe? Odignoroval si a dal ďalšie správy o tom že Rusko je všetkému na vinne..Najprv si to usporiadaj u seba a potom tu chci niečo aby ti vyjasnili druhý...
A ten BAN že bol neoprávnený? Prd..Však sa čudujem že teraz ešte píšeš..Nič rozumné som od teba nepočul a iba spochybňuješ všetko čo sa dá..Podľa teba máš pravdu vo všetkom ty..Tak k čomu je to dobré?
-
MakeFake
Spammer
Vy pouzivate dvojity meter na zlociny USA a na Ruska.
Rusko= vsetko dobre, maju pravdu ok (hlavne ,ze mi Tomasito maze topici o Cecensku, ale vseliake spochybnovanie genocid tak to je ok)
USA= vsetko zle, prehnite, vsetcia klamu
Keby zijete v USA by ste zistili ,ze 60% toho co je v topicu o USA je bludov a klamstiev.
Rusko= vsetko dobre, maju pravdu ok (hlavne ,ze mi Tomasito maze topici o Cecensku, ale vseliake spochybnovanie genocid tak to je ok)
USA= vsetko zle, prehnite, vsetcia klamu
Keby zijete v USA by ste zistili ,ze 60% toho co je v topicu o USA je bludov a klamstiev.
ty vies citat len to co sa ti hodi?
to o dvojakom merani si napisal uplne mimo rekacie na tvoje predosle posty
a ty nemas tiez daky divny meter, hm?
USA, Izrael: aj ked vyvrazdia setinu populacie planety budu ti najsamsuper
Rusko, Arabske staty, Axis of Evil, etc: aj ked davaju jest homelessom zadarmo tak su to svine, lebo to povedali na Kapitole a Sione
tak teraz povedz, kto mera dvojako, hm?
//Sabike, toto je len a len Hojkovo forum, ked sa jemu, alebo tym, ktori mu pomahaju so spravou, cokolvek znepaci mozu ta poslat do haja aj bez porusenia pravidiel. Je len na nich, co urobia.
A nadavat modovi radsej fakt neskusaj. Ja viem preco ti to pisem
to o dvojakom merani si napisal uplne mimo rekacie na tvoje predosle posty
a ty nemas tiez daky divny meter, hm?
USA, Izrael: aj ked vyvrazdia setinu populacie planety budu ti najsamsuper
Rusko, Arabske staty, Axis of Evil, etc: aj ked davaju jest homelessom zadarmo tak su to svine, lebo to povedali na Kapitole a Sione
tak teraz povedz, kto mera dvojako, hm?
//Sabike, toto je len a len Hojkovo forum, ked sa jemu, alebo tym, ktori mu pomahaju so spravou, cokolvek znepaci mozu ta poslat do haja aj bez porusenia pravidiel. Je len na nich, co urobia.
A nadavat modovi radsej fakt neskusaj. Ja viem preco ti to pisem
Ty schizofrenik, ze ti prsty neodpadnu...MakeFake napísal:To Marky.
Vies ja som mal nick Sabo ale Tomasito my dal neopravneny BAN , este som mu poskytol dokaz ,ze ta osoba som neni ja ale aj tak ma neodbanoval
Kto ma prehlad v rubrike, mal moznost vidiet, ze si sem prispieval pod troma roznymi nickmi, ktore si tu vzajomne oblizovali ritne venceky. 3x som ti zmazal vsetky nicky mimo nicku Sabo, pricom naposledy som ta upozornil, ze pokial sa to zopakuje este raz, prides aj o nick Sabo. Kedze si si zalozit dalsie konta, prisiel si aj o nick Sabo, za co si mozes vylucne a len ty sam.
Ty bud rad, ze si
PS: Kedze si ma krivo obvinil, vyuzil som "Pravo na odpoved" - kazdy dalsi off topic prispevok bude zmazany (pokial sa chces niekomu vyplakat ako ti zly Tomasito robi zle, vyuzi SS, alebo sa chod stazovat na sud pre ludske prava).
A jasom sa rozpraval s Ivom Bendou. On tiež dlhé roky komunikuje cez 4. čakru a mal úplne iný názor ako ja.MakeFake napísal: Rozpraval som sa ludmi co boli v USA, co tam zili dlhe roky a mali uplne iny nazor ako vy.
To, že tam boli mení niečo na skutočnosti alebo pridáva ich názorom na dôležitosti? Nehovorím teraz o kultúrnom živote v USA, ale o zahraničnej politike bieleho domu. (O tom sa tu vlastne bavíme celý čas).MakeFake napísal: Comu budem verit??? Par antiamerikancom ,ktory tento stat nenavidia a tipujem ,ze polovica tam z nich nebola alebo ludom ,ktorych poznam a ktory tam boli???
To berem. Zobieraj nejaké argumenty a môžme na základe toho rozvinúť diskusiu. Ale nie spravy typu "mekdonald tam chutí presne rovnako ako tu" alebo "v USA sa ľuďom žije lepšie ako v Rusku".MakeFake napísal: Nabuduci rok idem do USA a Izraela tak vam potom podam "cerstve" spravy.