najlepsia doprava do Kosic

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Kels
King
King

najlepsia doprava do Kosic

Príspevok od používateľa Kels »

Mno potreboval by som poradit ako sa najrychlejsi najlacnejsie da dostavit do kosic... pozeral som vlaky to bolo vzdy okolo tych 5-6 hodin za 500 sk cca, potom som sa zaujimal o lietadla tam je ten cas uzastny nieco okolo hodky ani nie, ale cena 5 K je dost palka... k tym lietadlam som niekde kukal ze su aj nejake akciove lety lacnejsie nizsie triedy a tak... (niekde som dokonca videl ze za 290SK) mohol by mi niekto pomocT? googlil som dost ale potreboval by som aj poradit mozno od niekoho kto tam uz isiel a ma s tym nejake exp... diky :)

/// jezisss sorac O.o som zabudol :D z bratislavy :oops:
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

do kosic odkial?

//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2008, 13:36 )
do kosic odkial?
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

takze tuto trasu som absolvoval kazdy vikend cez skolu a chodil som obcas s IC a potom vacsinou letecky. pokial si student tak letenku kupis za ( teraz uz ) 500Sk + 200Sk batozina. co je oproti studentskemu listku na IC o 300Sk drahsie. v lete letenka je o 200Sk drahsia cize s batozinou to vychadza na 900Sk.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

mohol by si mi dat nejake linky na tie letenky? lebo co som pozeral sajty tak to boli drahe jak slak tie letenky... inak ta batozina ked mam iba malicky batoztek ktory chcem mat pri sebe (da sa to?) to sa tiez priplaca? dik
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

za prirucnu batotzinu sa nedoplaca. ono aj tak vela ludi si uz nosi v poslednej dobe aj daco vacsie zo sebou lebo enchcu platit, ale zas treba vediet do akej miery. oficialne je prirucna do 5kg, ale nezvyknu to vazit. a nezabudni na veci ktore k sebe do lietadla nesmies(voda, sprej a tak ).

takuto studentsku letenku mozes kupit len osobne v student agency najskor 4 dni pred letom. pozri na stranke www.studentagency.sk
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

musis sliedit na akcie skyeurope ;)

len pre info: podarilo sa mi uz vymaknut par akcii: napr. za cca 700 sk do prahy vratane vsetkych poplatkov, za 680 sk vratane vsetkych (letiskove, platba visou) poplatkov do prahy tam aj spat dokopy (!!!), taktiez som kupoval dve letenky na november aj so spiatocnymi vratane vsetkych poplatkov za ~1500sk (do prahy)... musim si vsak zriadit ucet aj v tatrabanke, pri platbe cez tatrapay to budem mat vyrazne lacnejsie

pokial nevymaknes akcie, tak to nie je az take vyhodne, ale pokial ano, tak si cestujes o polovicu lacnejsie a zaroven 10x rychlejsie ako busom ;)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

smejo.. njn, len tie akcie musíš vystriehnuť 2-3 mesiace pred plánovanou cestou. Určite nenájdeš výhodnú letenku na cestu najbližší víkend.

Inak cesta BA-KE.. buď to lietadlo ako bolo spomenuté vyššie alebo IC (cca niečo vyše 5 hodín)
Napísať odpoveď