akýkoľvek prehrávač mi napíše, že vyskytol sa problém s aplikáciou, a preto ju treba ukončiť, raz som šla aj cez microsoft, a tam mi napísalo, že potrebujem Xvid, keď som si ho nainštalovala, všetky filmy mi išli, no bojím sa, že mi ich neprehrá na DVDičku, nejaká ina rada
Stale malo informacii..ak ti napisalo, ze potrebujes xvid, tak ti chybaju kodeky do prehravaca a ak ti pise, ze nastal problem s aplikaciou, tak je problem v tom prehravaci...aky mas OS? xp ci vista? a o aky prehravac sa jedna? stiahni si VLC player. ten je aj na vistu aj na xp a prehra snad vsetko..
zabka090 napísal:ak by som si stiahla filmy typu rar, prehrá mi to ten KM player, a tie filmy by mi prehralo aj DVDičko, či ich vtedy musím komprimovať,
Tak takto, ak máš formát .rar, tak si nainštaluj winrar cez ktorý daný film rozbalíš väčšinou ti odtiaľ vypadne súbor s formátom .avi. A k DVD, ak tvoje dvd, prípadne domáce kino podporuje divx formát tak by to malo prehrať. Ak nie tak to pomocou napríklad nera musíš prerobiť na normálne dvd. A ešte drobnosť pri niektorých divx-och sa občas stane, že nejde zvuk, prípadne zvuk ide ale obraz nie...
no to viem, ale pozerala som ten KM player, ktorý ste mi odporučili, a tam bolo napísané, že prehráva súbory rar
a ešte kt omu mojmu problému s tými filmami, ak sa mam tie problémy na počitači, prehrami ich dvdčko, keď ich napálim, či to mám, asi vyskúšať a tak zistiť
zabka090 napísal:no to viem, ale pozerala som ten KM player, ktorý ste mi odporučili, a tam bolo napísané, že prehráva súbory rar
a ešte kt omu mojmu problému s tými filmami, ak sa mam tie problémy na počitači, prehrami ich dvdčko, keď ich napálim, či to mám, asi vyskúšať a tak zistiť
Tento:Tak takto, ak máš formát .rar, tak si nainštaluj winrar cez ktorý daný film rozbalíš väčšinou ti odtiaľ vypadne súbor s formátom .avi. A k DVD, ak tvoje dvd, prípadne domáce kino podporuje divx formát tak by to malo prehrať. Ak nie tak to pomocou napríklad nera musíš prerobiť na normálne dvd. A ešte drobnosť pri niektorých divx-och sa občas stane, že nejde zvuk, prípadne zvuk ide ale obraz nie...
zabka090 napísal:problém s aplikáciou nero.exe, a keď som išla cez hlásenie chyb, mi napísalo niečo v tom zmysle, že si mám stiahnut Nero AG, a tak si aktualizovať