Nechápem tie ženy ? :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BloWerQo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Nechápem tie ženy ? :(

Príspevok od používateľa BloWerQo »

....
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

a čo sa vlastne medzi vami stalo? píšeš len že ako sa k tebe správa ale nenapísal si nič čo sa stalo predtým.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

http://www.hojko.com/neviem-co-mam-spravit-t100501.html tu o tom píše. Zrejme by bolo dobré pokračovať v existujúcej téme :)
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Nechápem tie ženy ? :(

Príspevok od používateľa mehmed »

ženy sa dajú ťažko pochopiť... to jo. :D
BloWerQo napísal:...ale aj keď jej napíšem sms a poviem jej lubim ťa ani mi neodpovie nic,ani jedno pekne slovko. ...
neodpovie ti, lebo ťa s veeeelikánskou pravdepodobnosťou neľúbi. bohužiaľ, ženy vedia perfektne prekaziť naše chlapské ideálne svety.
BloWerQo napísal:...Neviem čo ešte mám spraviť,aby to bolo šetko bolo také ako predtým...
heh, tak to nevie predpokladám nikto na tejto zemi. by si asi musel vrátiť čas. lebo teraz ťa berie už isto inak, ako predtým, čo si ju začal intenzívnejšie "obrábať"

ak sa voči tebe správa odmietavo, tak nech. daj jej to, čo chce a síce tvoj nezáujem. ženy chcú to, čo nemôžu mať. preto ak sa o ňu prestaneš zaujímať [nemusíš zasa byť hrubý alebo sa správať ako idiot, napríklad ju ignorovať], je dosť možné [a aj u mňa odskúšané a overené], že si ťa začne viacej všímať. daj jej pocítiť, že tvoja naviazanosť na ňu je už minulosť, že si nezávislý pohoďák. takých ženy žerú :wink:

alebo nepríde. nuž.. aj to sa môže stať. ale keď sa na to pozrieš racionálne, nejako to zdravým rozumom a trochu vypočítavo zhodnotíš, tak zistíš, že takú by si ani nechcel. no načo by ti bola ženská, čo ťa má na háku? sa prejdi po meste a uvidíš, koľko je pekných žien, čo ťa má na háku.

a ak príde, tak jej neskoč hneď do náručia. musíš sa ovládať a zachovať si ten svoj postoj, lebo ten ju priťahuje, ak prišla. [ak si nezmenil účes medzitým, alebo si si oholil plnofúz :) ]

ale čo, no. svet sa nezrúti pre jednu ženu. chodievaj do spoločnosti, pekných žien je fakt veľa. chlapi musia byť pánmi samých seba. nie byť na vodítku, nie? :idea: :D

//thx pinco :)
pinco
Darca
Darca

presne tak ako napísal kolega vyššie. Spravil som to isté a začal sa správať tak ako ona ku mne. Síce s ňou už nič nemám, ale trávim s ňou teraz viac času ako keď som s ňou chodil. Keď zbadala, že ju mám na háku, ozvala sa ako prvá.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

JE*AT ZENSKE :roll:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

BloWerQo napísal:Tak ja už netušim fakt čo som zlé spravil som sa jej ospravedlnil a nič.Teraz sa ku mne správa,tak odmietavo :(Vyzeralo to pohode,ale aj keď jej napíšem sms a poviem jej lubim ťa ani mi neodpovie nic,ani jedno pekne slovko.Fakt som jej volal ideš von,ide večer preč,že niekedy cez týžden sa stretneme.Neviem čo ešte mám spraviť,aby to bolo šetko bolo také ako predtým.Aj ruže som jej doniesol a to asi platilo len na moment.Keď sme spolu ešte nechodili sme sa poznali rok a pol.
:shock: to akoze dobre citam? co je to za obdobie? obdobie kde sa stracaju lasky? :cry: bratu mozme si podat ruky.. toto co si napisal sa aj mne stalo.. uz dlhsie som to u nej spozoroval (cca tyzden), ze je cudna, ze tam nieje nieco v poriadku.. ked sme sa sobotu stretli tak mi povedala, ze nevie co ku mne citi naozaj a ze ma asi nelubi.. ze potrebuje cas aby sa uvedomila.. no dnes v noci ma nechala :( ja to nechapem.. nechcem tomu verit.. ako tie zeny zmyslaju? ako my muzi mame dakedy v zivote verit nejakej zene na recicky a verit jej, ze ona si ma nikdy neda, lebo ma velmi lubi? ach boze :cry: :cry: :cry:
Assass!n
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Assass!n »

Patyk napísal::shock: to akoze dobre citam? co je to za obdobie? obdobie kde sa stracaju lasky? :cry: bratu mozme si podat ruky.. toto co si napisal sa aj mne stalo.. uz dlhsie som to u nej spozoroval (cca tyzden), ze je cudna, ze tam nieje nieco v poriadku.. ked sme sa sobotu stretli tak mi povedala, ze nevie co ku mne citi naozaj a ze ma asi nelubi.. ze potrebuje cas aby sa uvedomila.. no dnes v noci ma nechala :( ja to nechapem.. nechcem tomu verit.. ako tie zeny zmyslaju? ako my muzi mame dakedy v zivote verit nejakej zene na recicky a verit jej, ze ona si ma nikdy neda, lebo ma velmi lubi? ach boze :cry: :cry: :cry:
Podla mna toto obdobie tak trosku suvisi s prazdninami. Aj v mojom okoli doslo cez prazdniny k tolkym rozchodom, ze za cely skolsky rok ich nie je tolko. Zeny sa jednoducho nedaju pochopit :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Patyk napísal:uz dlhsie (cca tyzden)
dlhsie je mesiac, dva, nie tyzden :roll:
pinco
Darca
Darca

tak napríklad ja som už prvý deň ako to šlo dolu vodou spozoroval, že sa správa inak. V niektorých prípadoch može byť týždeň dosť dlhá doba.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Fabo napísal:dlhsie je mesiac, dva, nie tyzden :roll:
ano ale zrazu z nicoho nic bola ina ku mne? a tvalo to tyzden? vies v nasom vztahu to bolo dost dlho podozrive.. niekedy bol den dva ked nemala proste naladu, ale toto bolo ine..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nehovorim ze to neni podozrive, len to spojenie "uz dlhsie" tam nesedi.
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jacko »

hlavne necakaj dlho aby si nahodou neostal zarazeny ked ju uvidis s inym (popripade tvojim kamosom) to fakt dost boli, takze cim dlhsie to trva tym je to horsie
BloWerQo
Amateur
Amateur

.......................
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

BloWerQo napísal:...Akože tie baby si myslia,že sme bezcitní, že nemáme žiadne city?
baby nechcú sentimentálnych pakov. preboha, veď sa uvedom. čo si ty za chlapa, keď ťa takto dokáže položiť žena, ktorá s tebou ani nechodila. VZMUŽ SA! nerieš, čo si baby myslia, ale zabojuj a dokáž si, že nie si na ničom závislý.
BloWerQo napísal:Tento týždeň, ak budem s ňou, tak sa jej to spýtam na rovinu nebudem sa takto ničiť,rozmysľať a byť ilúziach že všetko je poriadku.
to jej rovno povedz dovidenia. najhoršia vec, akú môžeš pred ženou spraviť, je takto sa ponížiť. určite sa treba správať zodpovedne, vedieť sa za chyby ospravedlniť. ak za ňou chceš silou mocou ísť, tak sa jej akurát ospravedlň, že si sa správal ku nej ako keby si ju vlastnil, skrátka ako vzorový pubertiak. a daj jej pokoj. choď za inými ženami.

a možno s ňou budeš ešte úplne v pohode vychádzať. to isto nebudeš, ak budeš pokračovať vo svojom citovom manipulovaní a vydieraní.
BloWerQo napísal:Ja nefiem ale pripáda mi to tak,že sami vyhýba ešte kvoli nej som nešiel na zápas na futbal,aby som bol sňu a ona ti povie,že niekam ide alebo niečo také.Baby si robia snami čo chcú .!!
poondial si si akurát popoludnie.. :roll: :lol:
a ženy si s nami môžu robiť len to, čo im dovolíme. preboha, aj chlap má vôľu. pokiaľ ťa celkom neovláda tvoj najobľúbenejší úd... :D
GL chlape. a buď chlap! :wink:
pinco
Darca
Darca

spočiatku ma tiež rozchod dosť položil, ale trvalo to len jeden deň, kedy každá moja otázka začínala slovom "prečo".
Prečo sú ženy také? Poviem ti, že ak by som ja bol v jej koži, asi urobím to isté. A teda nechcel by som ju raniť a vedel by som, že ak jej to poviem do očí, že je koniec, zobrala by to zle, tak by som zvolil ignoráciu nech dievča pochopí, že o ňu nemám záujem. Samozrejme toto len v prípade ak to nie je vážny a hlavne dlhší vzťah.

Teraz treba byť silný a to, že sa jej budeš ospravedlňovať za niečo, čo si nespravil, bude viesť k tomu, že ju budeš len viac a viac strácať.
Ženy predsa nechcú slabochov, ktorí sa jej podriadia. Hlavu hore, a daj jej pocítiť, že nie je jediná žena na svete.
BloWerQo
Amateur
Amateur

............................
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hmm..ked uz sa z toho nedostanes hlavne nejedz lieky neni to chutne a nemusi to zabrat ...
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

podla poctu tych smajlikov sa jej ani necudujem. :smt064

chod na pivo. hned teraz!!!! :smt001

nechaj ju tak a fakt pocuvni co ti vravia ostatni tu!
BloWerQo
Amateur
Amateur

....................
Napísať odpoveď