VEĽMI VÁS PROSÍM POMOŽTE MI!
-
potrebujem_help
Novice
VEĽMI VÁS PROSÍM POMOŽTE MI!
Dobrý deň. Potrebujem Vašu pomoc. Nepoznáte nejaký program, čo je konvertor videa a môžem do toho videa kresliť? Natáčam s kamošmi akčný film a chcem v dolnom ľavom rohu urobiť tri obdĺžniky a tam napísať koľko majú ešte životov. Však to poznáte! VEĽMI VÁS PROSÍM, PORAĎTE MI! Budem Vám do smrti vďačný. 
-
potrebujem_help
Novice
v com ich porusujem?Tomika napísal:neviem kto ti pomoze ked porusujes kopu pravidiel fora, skor si precitaj tie
a este aj zle zaradene, malo to ist to Grafika, video a zvuk
tam by si uz nico take urcite nasiel
//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2008, 11:17 )
Je to dobre zaradené 'HĽADÁM' lebo ja taký program 'HĽADÁM'Tomika napísal:neviem kto ti pomoze ked porusujes kopu pravidiel fora, skor si precitaj tie
a este aj zle zaradene, malo to ist to Grafika, video a zvuk
tam by si uz nieco take urcite nasiel
-
Sagittarius
Guru
-
Tomika
Expert
- Kontaktovať používateľa:
pravidlá 19 a 23 naprilad, keby som prisny najdem aj dalsie
Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku... to je popis ku kategorii ktoru ti pisem a tvoj pripad je spracovanie videa, ked uz tak by sa to este viac hodilo do pomoc ako do hladam, lebo s tym pomoct potrebujes, ale takisto by si to mohol zaradit do zivotneho stylu, lebo niekoho zivotny styl je upravovat videa a chvalit sa tym?
Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku... to je popis ku kategorii ktoru ti pisem a tvoj pripad je spracovanie videa, ked uz tak by sa to este viac hodilo do pomoc ako do hladam, lebo s tym pomoct potrebujes, ale takisto by si to mohol zaradit do zivotneho stylu, lebo niekoho zivotny styl je upravovat videa a chvalit sa tym?