Konflikt BT zariadeni ...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
obchod
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa obchod »

Zdravim.
Chcem sa spytat, mam taky mensi problem.. k notebooku som si kupil bluetooth mysku,
a k telefonu take bluetooth audio zariadenie.. konkretne toto - http://www.pcsk.sk/zbozi/a-link-bluetoo ... ?p=z:87892 ..
je to paradna vecicka, funguje to na telefon, notebook, pda proste vsetko co ma bluetooth.. ale ked sparujem naraz aj mysku, aj toto audio zariadenie,
nastava konflikt a zacne mi vypadavat zvuk, mys prestava reagovat, a potom mi uuplne odpoji mys a ide len to audio .. neviete co stym moze byt??? to ako nemozu ist dve BT zariadenia sucastne???

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 17:59 )
fuu tolko odpovedi... dakujem, pomohli ste mi..

DELETE TOPIC :!: :!: :!: THX
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

no asi nemozu..kedze to nema display tak si asi nemôzes vybrat zariadenie s ktorym budes pracovat a tym padom ked zachyti bluetooth z viacerich zariadeni nastava konflikt nie?:/
obchod
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa obchod »

no ale ja vlastne zapnem notebook, a napriklad chcem hrat daku hru s bt myskou a chcem mat zvuk bez kabla cez to audio zariadenie ..a proste to nejde.. ja si normalne vo viste zapne bluetooth manager a pripojim obe zariadenia pohode.. ale potom zacnu blbnut ked ide hudba a hybem mysou ...
Napísať odpoveď