Prosím Vás chcel by som si kúpiť disk Samsung 500GB SATA ale neviem či mi to pojde ja jeden mam v kompe Hitachi 80gb SATA2 a chcel by som tam mať obi dva disky šlo by to??
Martin502 napísal:Prosím Vás chcel by som si kúpiť disk Samsung 500GB SATA ale neviem či mi to pojde ja jeden mam v kompe Hitachi 80gb SATA2 a chcel by som tam mať obi dva disky šlo by to??
áno šlo by to,ale nabudúce si vytvor vlastnú tému a nepíš to "hocikde" ok??
Martin502 napísal:Prosím Vás chcel by som si kúpiť disk Samsung 500GB SATA ale neviem či mi to pojde ja jeden mam v kompe Hitachi 80gb SATA2 a chcel by som tam mať obi dva disky šlo by to??
neviem preco si chces kupit samsung byt tebou si to dobre rozmyslim
Na 99,9% ti to pojde, je nutne aby bios podporoval 48bit-ove adresovanie. To mozes zistit napr. cez programy Everest, HDinfo atd. To iba ak by si mal daku predpotopnu dosku. Ak ti doska zoberie disk, potom je tu otazka, ci je OS schopny pracovat s takto velkym diskom, resp. vytvorit particie vacsie ako 137GB. Ak sa tu vyskytne takyto problem, tak riesenie je tu: http://www.hojko.com/co-robit-ked-xp-zo ... 84885.html