moja teplota
-
baddboy520
Amateur
moja teplota
Ja mam processor AMD Athlon XP 2000+ FSB133 Klasicke napatie nepretaktovany a PRI vysokej zatazi my teplota hupne na 52-53°C Mam CHkadic Hlinnikovy s medenym jadroom otocky bezia okolo 2300RPM Je to ticheee ze i muchu je v izbe pocut preletiet 
-
baddboy520
Amateur
dik
dikes za informaciu aspom wim

Re: moja teplota
TICHE? u mna nejdu ventilatory cez 1150 otáčok 12CM .... a teploty sa pohybuju na urovni 25°C jedná sa o INTEL 3,0 Ghz proc....baddboy520 napísal:Ja mam processor AMD Athlon XP 2000+ FSB133 Klasicke napatie nepretaktovany a PRI vysokej zatazi my teplota hupne na 52-53°C Mam CHkadic Hlinnikovy s medenym jadroom otocky bezia okolo 2300RPM Je to ticheee ze i muchu je v izbe pocut preletiet
premysli si ešte raz či počuješ muchu v izbe.... u mna potom asi počuť ako sa atómy rozprávaju....
Ahoj, ozivujem tuto temu lebo by ma zaujimalo par veci pls pomozte lamke
Kuk moje teploty v prilohe..
Bol by som rad keby ste mi vysvetlili veci co som oznacil cervenou gulickou t.j. TMPIN0 , TMPIN1, TMPIN2 , THRM a to RPM si niesom isty (su to otacky ventilatorov za minutu?)
A este by som vas poprosil o vyjadrenie sa k teplotam su podla vas ok?
Dakujem vopred
Bol by som rad keby ste mi vysvetlili veci co som oznacil cervenou gulickou t.j. TMPIN0 , TMPIN1, TMPIN2 , THRM a to RPM si niesom isty (su to otacky ventilatorov za minutu?)
Dakujem vopred
Zial, nevidim ziadnu spojitost medzi 4400 a teplotou grafiky 70 stupnov. Zrejme by si si to mal lepsie pozriet, co je co. Z toho tvojho usudzujem akurat to, ze mas Athlona x2 4400, avsak medzi cpu a gpu nie je ziadna spojitost, co sa teploty tyka.Spriteee napísal:Hh ja mam 4400+ a grafika mi ide na 70°c
//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 2:59 )
Skus pozriet v Evereste, tam by to malo byt jasnejsie, alebo potom soft od vyrobcu dosky. Ked chces vediet presne, tak inu moznost asi nemas.FIKY napísal:Ahoj, ozivujem tuto temu lebo by ma zaujimalo par veci pls pomozte lamke![]()
Dakujem vopred