mam jednu otazku.Ked som si pozeral odpruzenie pre moj bike tak som tam nasiel toto. KLIK
a ked som si to dal pridat do kosika tak mi ukazalo tiez 46,00 kc.Co myslite je to fake???Keby som si to objednal a povedal by mi cenu ako 4000sk tak co potom??? mozem povedat ze to neprijmem alebo ako?
Necro: Chybaju tam dve nuly, to je jasna vec. Myslim, ze urcite by ti zavolali alebo poslali mail skor ako ti poslu balik, ze tam bola chyba alebo co...
hojko napísal:Necro: Chybaju tam dve nuly, to je jasna vec. Myslim, ze urcite by ti zavolali alebo poslali mail skor ako ti poslu balik, ze tam bola chyba alebo co...
ok. uz chapem, a ked mi poslu ten mail, mozem potom ten balik odmietnut
kaktus11 napísal:ja by som sa chcel opytat na tento http://www.yannick.sk/katalog/action/pr ... 1065.xhtml ci sa to za tu cenu oplati viac penazi asi nebudem mat tak ak chcete poradit nieco ine tak kludne ale volaco za podobnu cenu
v tejto cene inu vybavu nezozenies podla mna, a vyzera slusne ten ram. ja som tiez hladal nieco lacne ale radsej som dal viac trosku, za rovnych 10tis uz kupis Author Basic 07 s lepsou vybavou.
ale ak ozaj nemas na viac tak je to v pohode bike, bude ta po cestach a jemnom terene vozit dlho, ja som mal tiez par rokov nieco take.
5-6 litrov viem zohnat,preto si chcem prerobit bike.
na poriadny zjazdovy nemam prachy.
Aku vidlu by si mi odporucil??? do 3000sk alebo dvojitu do nejakych 5000
//az take brutalne zjazdy ake su na nete jazdit nechcem.
Necro: V prvom rade ram, vidlicu, predstavec a riaditka, potom kolesa... na a neskor mozes ostatne. Neinvestuj do toho bicykla, su to vyhodene peniaze.
rafiky uz som si nechal vypliest.Budu dvojstenne a budu tam aj nove naboje ,predstavec zhanam nejaky poriadny a uz mam zarezervovane aj plaste velkosti 26x2.3. Btw. tu prednu brzdu si nevsimajte
//ked uz tak, poradte mi nejaky dobry ram, ale nie taky ze nanho budem setrit este 5 rokov