Z introverta extrovert?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

ja sa cim som starsi uzatvaram do seba ..ano ano priznavam uz niesom taky šoumen ..starnem :lol:
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

SRneC napísal:ja sa cim som starsi uzatvaram do seba ..ano ano priznavam uz niesom taky šoumen ..starnem :lol:
Hovori sa, ze trva 2 roky kym sa naucis rozpravat, no trva 50 rokov, kym sa naucis mlcat :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Určite je to možné. Ja som takouto zmenou prešla niekde v puberte. Môže pomôcť dobrá partia, spoločné záujmy a najmä nebáť sa komunikovať a povedať svoj názor. :)
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

ako uz napisali ostatni, je mozna zmena osobnosti, ale podla mna nikdy sa nestane introvert extrovertom ...zaklad bude ten isty , niektore povahove crty a spravanie sa zmeni, ale musi to byt zasah z vonkajsieho prostredia, cize treba spoznat novych ludi , ktori cloveka pozitivne naladia a dodaju mu doveru ,aby sa viac otvoril svetu.
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

je to možné, postupne vekoom , novými kamošmi alebo robotou
ale záleží na konkrétnom človeku- z niekoho sa extrovert nestane nikdy 8)
korund
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa korund »

Z princípu, už len to, že sa niekto zaškatuľkuje, že je introvert mu veľmi nepomôže... to čo ženie človeka k úvahe, či sa dá zmeniť z inroverta na extroverta má iný podtón. Na introvertnom type nevidím nič zlé a mne to už teraz celkom vyhovuje. Tiež som sa chcel meniť, ale na čo? Každý sme aký sme.. problém by mohlo vyriešiť zdvihnutie sebavedomia a práve k tomu sú tu priatelia a skutočne to pomáha.. treba tráviť viac času s ľudmi a prestať sa báť, .. viac im dôverovať.. etc.

Inak otázkou sebavedomia sa zaoberajú aj niektoré knihy... (napr. P. Lauster - Ako získať sebaistotu a nestratiť cit).

Viac nemám čo dodať.. všetci to už povedali zamňa.. :)
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

na gympli som mal jedneho spoluziaka,tiez taka seda mys,a potom zrazu velka zmena,stale vysmiaty,a tak,ale nakoniec sa zistilo,ze zacal brat metamfetamin
Napísať odpoveď